İçeriğe Yönlendir

Harem-haydarpaşa- İstanbul Valiliği Nasıl Gidilir?

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

anadolu yakasından vapurla istanbul valiliğine gitmek için hangi iskele hangi vapur-deniz otobüsünü kullanmalıyım. :)

harem otogarına otobüsle yada haydarpaşa garına trenle gelip vapurla karşıya geçmeyi planlıyorum hangi vapurla hangi iskeleden hangi iskeleye gitmeliyim :) nette eminönü iskelesi valiliğe yakın gibi duruyor :dance3:

birde vapur için kart-akbil vs şart mı :p gişeden bilet oluyor mu.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman
anadolu yakasından vapurla istanbul valiliğine gitmek için hangi iskele hangi vapur-deniz otobüsünü kullanmalıyım. :)

harem otogarına otobüsle yada haydarpaşa garına trenle gelip vapurla karşıya geçmeyi planlıyorum hangi vapurla hangi iskeleden hangi iskeleye gitmeliyim :) nette eminönü iskelesi valiliğe yakın gibi duruyor :dance3:

birde vapur için kart-akbil vs şart mı :p gişeden bilet oluyor mu.

Harem'e giderseniz oradan feribot var vapur yok. Oradan Üsküdar'a geçerseniz vapur bulabilirsiniz. Haydarpaşa'ya inerseniz hemen garın önünden vapur kalkıyor. Ancak oraya Kadıköy'den kalkan vapurlar yanaştığı için her vapur yanaşmayabilir. Vapurların kalktığı yerlerde jeton satışı yapılmaktadır.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Harem otogarında inilir. Harem-Sirkeci feribotuna binilir. Kız kulesi, sarayburnu, köprü ve boğazın tüm güzellikleri fotoğraflanır. Sirkecide inilir. Valiliğe yürünür. Taksi tutmak akıldan dahi geçirilmez :wub:

Diğer tüm güzergahlar bundan daha uzun.

abi bende baktım mapstan da arkadaşın teki kafamı karıştırdı tranwaya felan bindiriyor beni :blush:

benim oraya en kısa sürede ulaşmam lazım :) o yüzden soruyorum. harem -serikeci arabaı vapur diyorda mevzuyu bilmediğim için :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

yarın bi bakalm :blush: pek uğraşmam heralde.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
yarın bi bakalm :good1: pek uğraşmam heralde.

sefa abi tarif etmiş işte ne ile uğraşmazsın anlamadım ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...