Emre Şimşek 24 Eylül 2019 Paylaş 24 Eylül 2019 10 yıllık bilgisayarımı sanırım 3. kez açtım geçen gün. Bu sefer macununu kaliteli bir macunla değiştirdim. Daha önce 71-72 dereceleri görüyormuş, şu an 65 stabil görünüyor. Oyun oynarken (lol) takılıyordu meret. Fps düşüyordu, düzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Ekim 2019 Paylaş 3 Ekim 2019 6 yaşındaki hp probook'umun ne kapağını açtım ne fanını temizledim şimdiye kadar. Yanıp bozulmasını bekliyorum da pek olmayacak gibi görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ekim 2019 Paylaş 3 Ekim 2019 Bu konuyu her gördüğümde aklıma laptop'a üflemek geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Ekim 2019 Paylaş 3 Ekim 2019 Uzun zamandır temizlememiştim. 1080p videoları açtığımda 2-3dk sonra donmaya başlıyordu video Laptop ateş parçası oluyordu. Temizledim kendine geldi. Macunları da yeniledim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ekim 2019 Yazar Paylaş 3 Ekim 2019 Emre Şimşek yazdı: Oyun oynarken (lol) takılıyordu meret. Fps düşüyordu, düzeldi. Ekran kartının fanını da söküp temizlediniz mi macunu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ekim 2019 Paylaş 3 Ekim 2019 Nemli bezle monitör filan silmeyin. Sonra alttaki floresanlar uf oluyor. Bi arkadaş dedi 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Ekim 2019 Paylaş 3 Ekim 2019 Emre Şimşek yazdı: 10 yıllık bilgisayarımı sanırım 3. kez açtım geçen gün. Bu sefer macununu kaliteli bir macunla değiştirdim. Daha önce 71-72 dereceleri görüyormuş, şu an 65 stabil görünüyor. Oyun oynarken (lol) takılıyordu meret. Fps düşüyordu, düzeldi. Lol iyidir 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Ekim 2019 Paylaş 3 Ekim 2019 Sani Gerşon yazdı: Ekran kartının fanını da söküp temizlediniz mi macunu Fanı bir önceki sefer komple temizlemiştim hala temiz. zaten düzeneği kaldırınca ekran kartı ile işlemci aynı anda ortaya çıkıyor. Macun namına hiç bir şey bırakmadım silerken 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 3 Ekim 2019 Paylaş 3 Ekim 2019 benim işyerindeki bilgisayar sabah actıgımda direk fanlar acayip calısıyor nedendir acaba bazen müsteriler abi bu nekadar sesli calısıyor diyorlar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ekim 2019 Paylaş 3 Ekim 2019 Okay Kaygusuz yazdı: benim işyerindeki bilgisayar sabah actıgımda direk fanlar acayip calısıyor nedendir acaba bazen müsteriler abi bu nekadar sesli calısıyor diyorlar. Kasa mı masa üstü mü? Kasa ise fanların burçları yağsız kaldığı için çok ses yapıyordur. Daha bu sabah 4 fanı da yağladım. Hayalet oldu pc Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 3 Ekim 2019 Paylaş 3 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Kasa mı masa üstü mü? Kasa ise fanların burçları yağsız kaldığı için çok ses yapıyordur. Daha bu sabah 4 fanı da yağladım. Hayalet oldu pc kasalı abi ama hemen tüm fanların calısması normal gibi gelmiyor bana Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ekim 2019 Paylaş 3 Ekim 2019 Hepsi çalışır zaten. Birtek cpu fanı düşük devirle döner. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Kasa mı masa üstü mü? Kasa ise fanların burçları yağsız kaldığı için çok ses yapıyordur. Daha bu sabah 4 fanı da yağladım. Hayalet oldu pc ağabey yağ olarak ne kullanıyorsunuz acaba Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Bahadır Taşpolat yazdı: ağabey yağ olarak ne kullanıyorsunuz acaba Normal gres yağı. Şırınga içinde duruyor Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Normal gres yağı. Şırınga içinde duruyor teşekkür ederim abi bilgi için, bende bir deneyeyim ofiste 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Normal gres yağı. Şırınga içinde duruyor Ben sıvı yağ ile yağlardım.. Yanlış mı o.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben sıvı yağ ile yağlardım.. Yanlış mı o.. Sıvı yağ akışkan. Gres kalıcı ve ısı ile incelmiyor Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Servet Aydın yazdı: Hepsi çalışır zaten. Birtek cpu fanı düşük devirle döner. bize sürat veren ses veren o abi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2019 Paylaş 4 Ekim 2019 Okay Kaygusuz yazdı: bize sürat veren ses veren o abi. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Haziran 2021 Yazar Paylaş 24 Haziran 2021 Sıcakların bastırdığı şu günlerde cihazlarımızın temizliğini unutmayalım. İşlemcilerimize doğru termal macun miktarını uygulayalım. Aşağıdaki videoda doğru miktar ve uygulama metodlarının doğruluğu gösteriliyor. https://youtu.be/clR9-m-YEWo 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: artric macun iyidir Mx4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts