Kadir Türkeli 30 Aralık 2013 Paylaş 30 Aralık 2013 İyi hatırlatma , yarın bende temizliyeyim... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 Osman Usta facebook'ta paylaşmış. Temizlemeyince böyle oluyor işte http://www.youtube.com/watch?v=mHZy-MNPQW8 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Şafak sen bu bilgisayarı nerede kullanıyorsun... Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 (düzenlendi) Şafak sen bu bilgisayarı nerede kullanıyorsun... Ev ,ofis ,dukkan ne desemki , sahıs firması olduğumuz için Home ofis diyeyim abi Nolduki 1 Mayıs 2014 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Ev iofis idukkan ne desemki , sahıs firması olduğumuz Home ofis diyeyim abi Nolduki Benim işyerindeki pc'ye benzettim Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Hangi bakimdan abi ? Benim işyerindeki pc'ye benzettim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2014 Hali ustunde ve sigara mi iciliyor bulunduğu mekanda? 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Oda da iki halı var, ancak halı üstünde değil.. Balkon girişine yakın, çok sukur sigara kullanmıyoruz Eve yeni halı aldılar ondan olabilir. Hali ustunde ve sigara mi iciliyor bulunduğu mekanda? Temizlik bakimindan Bakim vakti gelmeye başlayınca sinyal veriyor abi fanlar şiddetleniyor.. Kasayı Ben açtım ama işlemci yapıştırma ilacını bulamadığım için geri kapattım, artık aklıma ne zaman gelirse temizlerim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2014 Güzel bi kompresörle hava basıldı mı, uzun süre idare eder 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Güzel bi kompresörle hava basıldı mı, uzun süre idare eder Bak o aklıma gelmedi, halbuki gözümün önündeydi kompresör.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Bizim geçen hava bozuldu,lastikçiye gittim ortalık toz duman...adam isyan şarkısını okuyordu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Nisan 2015 Yazar Paylaş 19 Nisan 2015 Sıcak yaz günleri kapıda, hazır mıyız http://www.youtube.com/watch?v=W4BlCs_G2mY http://www.youtube.com/watch?v=wkDSl7I7c60 2 Yorum bağlantısı
Emin Yaren 23 Nisan 2015 Paylaş 23 Nisan 2015 Kompresörle hava basmak doğru bir temizleme yöntemi değil, özellikle anakart üzerindeki bileşenlere nemli hava basmış olursunuz. Özel filtreler ile kuru hava basabilen kompresörler de var fakat piyasada az bulunur ve fiyatları daha pahalıdır. Diğer yandan kompresörle basılan hava yüzünden bileşenler üzerinden parça kopma ihtimali de her zaman var, adı üzerinde kompresör; yüksek basınçlı hava basar. Eğer mümkünse parçalar sökülmeli ve kontakt sprey ile temizlenmeli ve tekrar yerlerine takılmalı. Yorum bağlantısı
Emin Yaren 23 Nisan 2015 Paylaş 23 Nisan 2015 Konuyla ilgili daha önceden izlediğim bir video vardı onu da şu linkden izleyebilirsiniz. http://teknoseyir.com/bilgisayarlara-bahar-temizligi-zamani Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2015 Bu sıcaklarda en çok sorun çıkaranlar laptop'lar. Sürekli kontrol altında tutmakta fayda var. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 15 Ağustos 2015 Paylaş 15 Ağustos 2015 Benim pc yanıyo valla fan yetersiz kalıyor kapaklar yaz kış devamlı açık yandığı yere kadar devam[emoji3] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2015 Benim pc yanıyo valla fan yetersiz kalıyor kapaklar yaz kış devamlı açık yandığı yere kadar devam[emoji3] Kapağın açık kalması sistemi soğutmaz, aksine ısıtır. Kapaklar kapalıyken sirkülasyon oluşur. Fanlar temizlenmeli, termal macunlar yenilenmeli. Sonrasında bir ön taraftan giriş, bir de arkadan çıkışlı fan konumlandırıldı mı, sorunsuz çalışması lazım sistemin. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Laptopu musluğun altına tuttum. Kiri pası aktı. Kurumasını bekliyorum.. Eline sağlık Sani. En kısa zamanda deneyelim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2016 Fanları temizliyor muyuz gençler? Bu da içinden çıkan toz: Bu notebook deli gibi yanıyordu, açtım, temizledim, şimdi gram ısınma yok 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Serverı ve benim notebooku temizledim. Özellikle server rahatladı 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Üniversitedeyken sulu soğutma yapıp, suyu da eski buzdolabını dağıtıp evaparatörü ile soğutmuştum. Antifriz ile –4 derece idi su. Tabi ilk deneme de işlemci terleyip duman olmuştu. Sonra etrafını silikajel ile sarıp üstüne de fan ile hava sirkülasyonu sağlayınca q6600 işlemci ile stabil 3.99 ghz a çıkarmıştım overclock ile. Sonra ne mi oldu, bir yerden sızıntı oldu thermaltake 1000w psu yu patlamıştım Fan temizliği diyince anılarım depreşti 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Sani beye ek olarak termal Macunu da unutmayalım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts