İçeriğe Yönlendir

Navitech Dtv-8600 6.2” G&#246rüntü Sistemi Uygun Mu?

Akın Konuk

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Uyacağını sanmıyorum ama, uysa bile teybin konumu çok aşağıda.. Kesinlikle kullanışlı olmayacaktır..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

eski teyp 5000 rds ise uydurulabiliyormuş abi. ama dış çerçeve nasıl durur bilemem. yükseklik kurtarıyor demişti Can :D

tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Ceylan
Değerli Fordclubtr üyeleri bir soru yöneltmek istiyorum.Navitech DTV-8600 6.2? Görüntü Sistemi

http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-...ategoryId=17545

Ölçüleri 97 Mondeo'ya uyumlumudur kullanan yada bilen varmı?

benimde 2004 fiestam var, Navitech DTV-8600 6.2 benim aracımada tam olarak yerine otururmu? ve takıldığında arka tarafından destekleyen yani ağırlığını alan bi yer varmıdır ?

Yorum bağlantısı
İlker Anıl

direksiyon kumandasını çalıştırıyosa 10 numara yarın gidip alırım :) :lol2:

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Serdar Özel

focus 2 ye olurmu? (6000cd track çalar var) netden sipariş etmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinicem...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ercan Mürtezaoğlu

bu cihazı bende 98 mondeoma taktırmak istiyrdum sahibinden com dan buldugumda boyutlarını satıcıya gönderdim bizim aracların teyp bölümü 19x10 cm buna uyumlu olacagını söyledi lakin bu alet iyide buraya takacagınız multimedia iceriginde navigasyonun olmasını sidetle tavsiye ederim onun eksikliği hissedilir jameson pirhana roadstar modellerine bir bak

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Aydemir Okur

arkadaşlar; çoğu yorumlarda belirtilen focusların 1.8 dın olduğu ve double cihazların focuslara uymayacağı belirtilmesine rağmen kendi imkanlarımla bunu yaparım diyerek uzun zamandır hayalini kurduğum navitech dtv 8600'ü aldım ve hemen çerçeveli olarak kullandığım tek dın mp3 çaları yerinden çıkartarak double cihazı oturtmaya çalıştım. yanlarda bir problem yoktu ancak alt ve üst kısımlar çok az bir farkla içeri girmiyordu. bunun üzerine paneli komple yerinden söküp evde üzerinde çalışma yapmaya başladım. öyle abartıldığı gibi paneli kesip biçmeye gerek yok. yapılması gereken bir eğe yardımı ile çerçevenin iç kısmında alt ve üst kenarların(orjinal teyibin oturmasını sağlayan tırnaklar) eğelenerek çıkıntıların alınması... (yan kenarlarda bu işlem yapılmadığı için orjinal teyibinde takılması durumunda hiç bir sorun yaşanmayacaksınız.. ben denedim...) bu işlemin ardından cihazı yerine oturttum. sıra yanlarda kalan boşlukların kapatılmasına geldi. bunun çözümünü düşünürken gözüme cihazın içerisinden yedek olarak çıkan çerçeve takıldı. çerçevenin kısa kenarlarını kesip eğe yardımı ile cihazın yan kenarlarına uygun hale getirdim ve çift taraflı bant ile cihazın kenarlarına monte ettim ve cihazı yerine oturttum gerek yerine oturma açısından gerekse görünüm olarak hiç bir sorun kalmadı. ankarada yenimahalle ergazi elektronikde de bağlantılarını yaptırıp garanti belgesini onaylattırdım şimdi keyifle kullanıyorum ve çok memnunum. tüm focusculara tavsiye ederim. biraz el becerisi ile Türk insanının elinden hiçbirşey kurtulmaz. buna emin olun. (fotoğraflarıda paylaşacaktım ama bir türlü yükleyemedim.)

Yorum bağlantısı
Aydemir Okur

Direksiyon kumandasını kullanabiliyormusunuz?

maalesef onu kullanamıyorum ama 110 euroya navitech uyumlu ınterface varmış istanbul elektronikçiler çarşısından temin edilebiliyormuş ben gerek duymadığım için araştırmadım.

Yorum bağlantısı
Aydemir Okur

BEn gazi abiye bi soriim bakiim Nasıl olmuş :)

Montajı gökhamı yaptı ¿ gazi abimi ?

montajı yanlış hatırlamıyorsam abdullah isimli eleman yapmıştı

Yorum bağlantısı
Aydemir Okur

Navigasyonda varmı bunda ?

navigasyon yok.. ama aynı cihazın navigasyonlusuda var..!

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...