Mehmet Kaya 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Telefonu dün akşam üstü şarjdan çıkardım. veri ağını ve wirellesi kapattım. Şu anda batery widget %88 gösteriyor ve 80H diyor. Sabaha kalktığımda evdeyken fazla şabeke arama problemi yokken. %92 ve 127 saat diyordu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Ben burdayim su anda cami kirik olan S2'im İle konuyu okuyorum Abi S2'yi kirdirtacak bir model olsa kirmadan satardim,kirildida ne oldu gene yerine alinacak telefon yok Ustumde cok buyuk baski var neden note almiyorsun diye Gorilla meselesinide ögrenirim pazartesi,cam degisince mecbur Gorilla glass takacaklar zaten bende ekran filmimi Adana toplantisindan sonra sokup atmistim sen bu zamana kadar cizilmesin diye gorilla cama film tak kisa bir sure sonra kirilsin oda Babamda inanmiyor tepindinmi ustunde diyor ama kuzen sahidim Şimdi tam yeri, acaba malum markanın üstünde tepinsen, sadece ekranda değil, dış cam ile kurtarabilirmiydin ve kaça patlardı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Keşke gelebilsem, ip4s getirip üsütünde tepinme testi yapacaksın sanırım, hem malum marka diyince üstüne alınmadın değilmi, herhangi bir markada olabilir, ben en zayıfını kastetmiştim, hangisi tahmin edersin herhalde Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Gerçek teelefonu kullanan bir daha geri dönmez, bilmezmisin hem sadece zamzungcu değil zamsung-htc-lg-motorola-sony vs. ciyiz, bir markaya takılıp kalmayız biz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Geçmiş olsun Mehmet Mert, üzüldüm. Ama neyse ki garantiliymiş. Ahmet sen nerelerdesin. Bu aralar fazla görülşemiyoruz. Yoksa aynı konularamı girmiyoruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Bedenen aynı yerdeyim de, kafam başka yerlerde. Yarın ne yapıyorsun. Telefonlar görüşelim rahatlarsın belki. Yorum bağlantısı
Yasin Tutka 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Herkese iyi akşamlar.Siz değerli abilerime kardeşlerime birşey sormak istiyorum.Bende yeni bir galaxy s2 kullanıcısı olarak bir sorunum var.Bu sorunda; müzik dosyalarının yanında çıkan bana ait resim. Bunu nasıl değiştirebilirim? çok uğraştım ama bulamadım kafayı yiyeceğim yardım lütfen... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Herkese iyi akşamlar.Siz değerli abilerime kardeşlerime birşey sormak istiyorum.Bende yeni bir galaxy s2 kullanıcısı olarak bir sorunum var.Bu sorunda; müzik dosyalarının yanında çıkan bana ait resim. Bunu nasıl değiştirebilirim? çok uğraştım ama bulamadım kafayı yiyeceğim yardım lütfen... Şarkı bilgisayardayken önbelleğine albüm görseli olarak almış olabilir. Şarkıya sağ tıklayıp, ayrıntılar sekmesinden, "özellikleri ve kişisel bilgileri kaldır" seçeneği çözüm olabilir. Yorum bağlantısı
Yasin Tutka 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Ben şarkıları arkadaşımın telefonundan bluetooth yolu ile aldım ama... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Ben şarkıları arkadaşımın telefonundan bluetooth yolu ile aldım ama... Telefonunuzda şarkıların olduğu klasörde fotoğraf var mı? Kontrol ettiniz mi? Yorum bağlantısı
Yasin Tutka 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Ettim resmi sildim hatta... Ama nafile Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Ettim resmi sildim hatta... Ama nafile Daha önce varsa, o fotoğraf şarkıya geçmiş olabilir işte. Şarkıları bilgisayara alıp, yukarıda dediğim gibi özellikleri ve kişisel bilgileri sil dedikten sonra tekrar telefona yükleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 Müziklerde çıkan resminize gelince,müziğide bluetooth ile atmışınız resminizide o zaman o resmi bilmediğim sebepten dolayı müzik resmi yapıyor.Resmi silseniz dahi müziklerde o resim kalır fakat yeni bluetooth ile atıcağınız müziklerde cıkmaz(başka bluetooth klasöründe resim yoksa).Kalan şarkılardan resminizi silmek için müzikleri tekrar silmeniz gerekiyor malesef.Bundan sonra resminizin çıkmamasını istiyorsanız bluetooth klasôründeki resimleri taşıyın.Bluetooth klasörünü albüm sanıyor şarkı attığınızda resim varsa ordan rastgele birinide albüm kapağı sanıyor Resmi sildiği zaman çıkmıyor. Bende çıkıyordu. Resimle Müzik aynı klasördeydi. Ayırdım ikisinide Sonra resim çıkmaz oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Arkadaşlar bu İpad yüzünden iphone ve türevlerinden nefret ettim. 1-Müzik ekleyeceğim İtunes programında arşiv bölümüne müzikleri ekliyorsun (1600 tane M P 3 dosyları baya zaman aldı) 2-Arşivdeki M P 3 dosylarını listeye eklemekte bir o kadar zaman alıyor 3-Film atacağım ancak ituneste bunu beceremedim. İphone üstadına sordum üstadta tam olarak bilmediğini araştıracağını söyledi. Kendisine buradanda teşekkür ediyorum. 4-İtunes store dan uygulama indirmek istedim anca üyelik için dünya kadar limiti olan kredi kartımın bilgilerini girmek zorunda kaldım. Çünkü sanal kredi kartını kabul etmedi. 5-İpad bilgisayara bağlıyken şarj olmuyor? Neden? Buradaki işlemler için yapmam gereken daha basit işlem yöntemi varmı. Androidin gözünü seveyim 1-M P 3 dosyalarını kopyala,cihazın hafızasını aç ve yapıştır de. 2- gerek yok zaten 3- Avi uzantıları koypala, cihazın hafızasını aç ve yapıştır de. 4- Gmail hesabın varsa çok kolay bir şekilde üyelik oluşturup yüzbinlerce ücretsiz uygulama indirebiliyorsunuz. Bu arada iphone için yasadışı bir işlem yapmak istemiyorum.Yani jailbreak yapmak istemiyorum. Cihaz yeğenimin.Yukarda bahsettiğim işlemler stock yazılımlar için geçerli işlemler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Androidin gözünü seveyim 1-M P 3 dosyalarını kopyala,cihazın hafızasını aç ve yapıştır de. 2- gerek yok zaten 3- Avi uzantıları koypala, cihazın hafızasını aç ve yapıştır de. 4- Gmail hesabın varsa çok kolay bir şekilde üyelik oluşturup yüzbinlerce ücretsiz uygulama indirebiliyorsunuz. Bu arada iphone için yasadışı bir işlem yapmak istemiyorum.Yani jailbreak yapmak istemiyorum. Cihaz yeğenimin.Yukarda bahsettiğim işlemler stock yazılımlar için geçerli işlemler. IPAD için (Phone um yok). 1- WIFI den goodreader ile içeri at. 2- yine wifiden 3- gerek yok 4- Android üzerine para ile alınabilen yazılım yok o şekilde. Olmayınca parasını vererek de sahio olamıyorsun. Misal: "Cover Orange " oyunu androidde yok. Ben 1 dolar verdim yüzlerce seviyeye sahip oldum. 1 dolarımın yarısı geliştiriciye gitti. Helal olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 (düzenlendi) hocan yazdıklarınız android içinse ben adroidde sıkıntı yaşamıyorum. Yinede çok teşekkür ediyorum.Sorun IPAD te. 3 Mart 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 ipad tabletim ve android telefonum var. Yukarıda android de daha iyi denilen meselenin ıpad için problem sayılamayacağını, android için bir yığın JUNK yazılım mevcut iken IPAD için daha kaliteli yazılımlar olduğunu ve karşılıklarının androidde bulunamadığını yazdım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 (düzenlendi) ipad tabletim ve android telefonum var. Yukarıda android de daha iyi denilen meselenin ıpad için problem sayılamayacağını, android için bir yığın JUNK yazılım mevcut iken IPAD için daha kaliteli yazılımlar olduğunu ve karşılıklarının androidde bulunamadığını yazdım. Hocam Junk yazılım olayı doğru. Androindde çok zararlı yazılımlar var. Ancak İpad için anlattığınız yöntemlerde pek kolay değil. İtunesten ben niye film yükleyemiyorum.Tamam bu zor yolu kabul ettim ancak bu yoldan bile yükleme yapamıyorum. Şayet bana sorsalardı bu cihazı aldırmazdım bu kadar net söylüyorum. Ben insanların bu kadar kısıtlandığı bir cihaza karşıyım. Videoları öncelikle ipod video converter ile Ipad'in anlayacağı formatamı çevireceğim.(Bu bilgiyi yeni buldum) 3 Mart 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 İpod video converter ile filmleri MP4 formatına çevirdim ve öyle yükledim.Çok şükür yükledim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Mart 2012 Paylaş 4 Mart 2012 Mehmet bey yaklaşık 1 senedir ipad ve 3 senedir iphone kullanıyorum. Sanıyorum fazla araştırma yapmadınız çünkü yukarda yazdığınız şeylerin hepsini rahatlıklı yapıyorum gerekirse öm ile yardımcı olabilirim. Murat Bey dün itibarıyla film formatlarını İpadin desteklediği formata çevirdim ve ondan sonra yükleme yaptım. MP4 formatında yükleme yapılıyormuş. Onda da görüntü kalitesi çok düştü. Bu yaptığım işlemler yine çok rahat olan işlem değil Sorun yaşarsam sizi rahatsız ederim.İlginiz için teşekkürler Murat Bey. SAygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 1-Galaxy s2 de video çekiminde ses çok gürültülü. Bunun çözümü varmı. 2-Fotoğraf çekiminde en ufak harekette(fotoğraftakiler) resim bozuluyor bunu nasıl çözebilirim. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 T,treşim önleme özelliği var Mehmet Bey. Fakat bu menü açıldığnda fotğrafın kayıt süresi uzuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 Evren bey teşekkür ediyorum. Bunun haricinde fotoğraf çekilen kişiler el çırpsa bu fotoğrafta çok kötü çıkıyo. Bunu engelleyemiyormuz. Kamera çekimde çekim esnasında sesi kısma gibi bir şamsınımız varmı? Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Yakup Kadri Kuşcu 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 Arkadaşlar, Ice Cream Sandwich'e geçenler yorum yapabilir mi? Herhangi bir donma, takılma vs sıkıntılı bir durum var mı? Geçmeyi planlıyorum ancak biraz sizden yorum almak isterim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 Arkadaşlar, Ice Cream Sandwich'e geçenler yorum yapabilir mi? Herhangi bir donma, takılma vs sıkıntılı bir durum var mı? Geçmeyi planlıyorum ancak biraz sizden yorum almak isterim. ICS hala beta sürüm. Ben bir kaç defa denedim. Bir çok oyun veya uygulamalarda takılmalar yaşadım. Desteklemiyor yani kurulumunu yapmıyor.Ara yüz şu anda kullandığımız 2.3.x ile aynı bazı menülerde değişiklikler var. Benim hoşuma gitti. Ancak oğlum oyun oynadığı için benim işimi görmedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts