İçeriğe Yönlendir

Samsung Galaxy S2 Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Misafir

Recommended Posts

Mert Can Üzger
(düzenlendi)

İstanbul'da mediamarkt ümraniye şubesinde 26-27 eylül tarihlerine özel yapılmış olan bir kampanyadan aldım. Bu telefon sadece o şubede bu fiyata satılıyordu. Ayrıca telefon G serisi değil.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/special/Istanbul-Meydan-AVM,20201,page_1.html

hayırlı olsun Mert, Saninin bahsettiği kişi sensin demekki. :)

Lokman Abi, teşekkür ederim. Dün gece Sani ile konuştuk, bu sabah 5 te gidip aldım :D

tarihinde Mert Can Üzger tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İstanbul'da mediamarkt ümraniye şubesinde 26-27 eylül tarihlerine özel yapılmış olan bir kampanyadan aldım. Bu telefon sadece o şubede bu fiyata satılıyordu. Ayrıca telefon G serisi değil.

http://www.mediamark...201,page_1.html

Lokman Abi, teşekkür ederim. Dün gece Sani ile konuştuk, bu sabah 5 te gidip aldım :D

Hayırlı olsun, beyaz ne yahu :D Arabayı da pembe mi yapcan :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bataryadan olabilir. Telefona takıp değil de, bir şarj aletinin kablolarını bataryaya dokundurarak şarj etmeyi dene.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Valla beyaz hoşuma gitti. Siyah çok sıradan gibi geldi bana, bu sebeple beyaz aldım...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bataryadan olabilir. Telefona takıp değil de, bir şarj aletinin kablolarını bataryaya dokundurarak şarj etmeyi dene.

Zafer ters bağlarsa puff olabileceğini de ilettin mi :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer ters bağlarsa puff olabileceğini de ilettin mi :)

Puff olsa iletirdim de bende olmadığı için iletmedim :) Ayrıca herşeyi devletten beklememek gerekli :D Araştıran, sorgulayan gençlere ihtiyacımız var :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Abi bende 2 batarya var ikisindende cevap yok malesef,bataryalarda sorun yok başka S2'lerde canavar gibi çalışıyor :(

Samsung değil Tırtsung diyorum kızıyorsunuz :p

Şaka bir yana geçmiş olsun tabi. Bekletme gönder servise.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

4 Ekimde A101'de Galaksy S3 1449 liraya satışa çıkacaktır. Bilginize.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sani Gerşon

Sanırım buraya kadarmış benim için S2 defteri kapanıyor malesef...Samsung iptal etmiş onarımı,media markt'ta tamirde olarak gözüküyor.Büyük ihtimal kullanıcı hatası diyerek geri yolluyacaklar teli...Üzüldüm,28.06.2011 tarihinde almıştım ve yaklaşık 1 yıl 3 ay sonra bozuldu,2 ay önce falan su dökülmüştü ondan olabilir,başkada hiçbir tahmini yok düşmedi bile çünkü...Neyse hayırlısı diyeyim artık.

Sıvı teması var ise maalesef yapacak bir şey yok...

Yorum bağlantısı
Misafir

Mehmet, gecmiş olsun. Bazen telefon değiştirirken daha düşük modeller cazip gelse de, aktif kullanıcılar, kısa süre kullanarak fark göremedikleri düşük işlemcili telefonları uzun süre kullanamıyorlar. Bunun yanında, ekran, ses kalitesi, sar degeri, estetik, malzeme kalitesi derken hi end bir cihazdan, düşük model geçip rahat etmek pek mümkün değil. Yine de atrixi deneyebilirsin. Memnun kalmazsan araca navigasyon yaparsın.

Saygılarımla.

İ

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Ben herhalde epeyce low end telefon kullanıyorum. İlk başlarda tunein radio felan yüklemiştim ama şimdi tek yaptığım e-posta alışverişi ve acil durumda web sayfasından birşey bakmak ve bir de internet WIFI hotspot yaptırmak. 500 liralık telefonum bunları çok güzel yapmaya devam ediyor. 9 aydır felan kullanıyorum. Sanırım toplam 2 sene felan kullanırım sonra başkasına hediye ederim. Ama ihtiyaçlarımı görüyor. Bunu belirteyim.

edit: navigasyon ve harita işine de yarıyor.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yılan hikayesine döndü olay.

-Samsungun sitesinde iptal dediği için aradım neden iptal oldu dedim ? Kullanıcı cihazı geri çekmiş dedi,garanti dışı kapsamında birşey olmadığından değil dedi

-MediaMarketi aradım cihazın onarımı tamamlandı,teslimat için kurye bekleniyor...

-Başarı teknik servisteymiş cihaz,onların sitesinden sorgulama yaptığımız zaman ise,garanti dışı,onarılmadan iade yada garanti dışı ücretli diyor,artık kim kabul ettiyse biri cihazın ücretli tamir edilmesini kabul etmiş ve cihaz onarım durumunda diyor.

Hadin buyrun burdan yakın :D

Telefon garanti dışı bırakılmış. Ya iade edilecek ya da parası karşılığı onarılacak denmiş. Ödenen herhangi bir ücret yok ortada.

Karar verilmediği içinde durumu hala onarımda gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

S2 devri kapanmıştır derken?tamirini yaptırmayacak mısınız?

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Kötü olmuş geçmiş olsun W yerine ace 2 dusunebilirsin

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sonuç:Garanti dışı

Sebep:Sıvı teması

Tamir ücreti:700TL +KDV :( Benim için S2 devri kapanmıştır arkadaşlar.İyi kötü 71 sayfa konuştuk...

Anakart değişim bedeli çıkarmışlar. Sıvı teması olduğunu söyleseydin önceden, yardımcı olmaya çalışırdım. Bir çok sıvı temaslı cihazı servislerden geçirtmişliğim vardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Mert tüketici hakem heyetine basvurursan kazanma ihtimalin %90.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mert tüketici hakem heyetine basvurursan kazanma ihtimalin %90.

Garanti şartlarında sıvı temasında garanti dışı kalacağı belirtiliyor ama?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

S2 devri kapanmıştır deyince hakkaten anlamadım da, bu telefonlara biraz uzağım, sıvı temasını tolere eden modeller mi var? Varsa benim içime yarar, bizim sektörde bu risk çok

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Nem yiyor ve zamanla korozyondan pert oluyor, bu gibi durumlarda anında pil çıkacak, telefon tamamen sökülüp sıcak hava ile kurutulup tüm parçalar 1-2 gün prinç kavanozunda saklanıp sonra monte edilecek, kurtulursa ancak böyle oluyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...