İçeriğe Yönlendir

Samsung Galaxy S2 Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Teşekkür ederim Mehmet. Ben Android kullanmaya devam ediyorum, bende değişiklik yok. IOS'u genelde birşeyler yüklenmesi gerektiğinde test ediyor olurum.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben bugün ICS 4.0.3 yükledim. Ara yüz çok değişmemiş. Ancak ince ayrıtılar var. Tam detaylı inceleyemedim. androidturkiye forumdan indirdim. Şarj durumu biraz dikkatimi çekti. %45 lik şarjı 5 saatte bitti .Bu zaman diliminde oyun yükledim, oğlan oyun oynadı.5-10 dakika görüşme yaptım, internette gezindim. Belki normaldir ama yarın bakacağım. Şarj olayıda iyi olursa devam. Camerada pempelik gitti. Ancak GTAIII yüklenmedi.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Telefonu dün gece hiç bir sorunu yokken kapattım; bu sabah açtığımda şebeke yok dedi.

Uçak moduna almış gibi üst tarafta uçak simgesi vardrı fakat baktığımda uçuş modu kapalı diyordu.

Uçak modunu açtım, fakat bu kez de uçak modu kapatılmıyor.

Telefonu kapatıp açtığımda yine uçuş modu kapalı oluyor fakat ekranın üst tarafındaki uçak işareti yine var.

Bluetooth açılmıyor. Wifi ve GPS çalışıyor.

wifi üzerinden internete bağlanıyor ama 3G veya EDGE bağlantı yok.

Söylememe gerek yok heralde, şebekeye ulaşılmıyor.

kiess e bağlantı kurulmuyor.

Ama depolama aygıtı olarak bilgisayara usb den dosya aktarabiliyor.

wifi ile kiess e bağlanıyor fakat sadece dosya aktarımına yaradığından yazılıma müdahale edemiyorum.

Cihazın çalışmasında başka hiç bir arıza yok.

Uzun süreli olarak pilini çıkartıp taktım, düzelmedi.

Şebekeyi bulmuyor.

:(

İphone böyle olduğu zaman uzunca bir süre iki tuşa bastığınızda itunes üzerinden kolayca bağlantı yapıp

sorunlar çözülüyordu.

İlk kez iphone 4 yerine Galaxy aldığıma pişman gibiyim

:angry:

Rıdvan bey son yüklediğiniz programları kaldırın derim.Bence yazılımsal bir sorun. Çünkü donanımsal olsa uçak işareti çıkmaz. Şebeke bağlantısı yapmadığı için şebeke çubukları görünür ancak silik renkte görünür. En son yüklediğiniz programları kaldırın derim.

Saygılarımla.

Telefon kutusuna konulup, servise gönderildi. Yeni software yüklendi, düzelmiş.

IMEI kodu yeniden yüklenmiş, arkasında yazılı olan orjinal IMEI kodu ekranda da çıkıyor yeniden :)

Bu arada yedek telefonum HTC HDII 'yi kullandım. Samsung'u almadan önce de iphone kırıldığında uzun uzun kullanmıştım. Epeyce alıştım artık.

Valla ne bileyim, şeytan diyor sat şu Samsung'u, HTC 'yi gıcık ola ola kullan :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Daha iyi fikrim var; "Sat Samsung'u ve gıcık olduğun HTC'yi, git yeni bir HTC al" :p

Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici

Acemi kullanıcıdan sorular; youtube açık şarkı çalıyor, tıpkı bilgisayarda olduğu gibi pencereyi aşağı çekip farklı bir uygulama açabilirmiyiz, geri geldiğimde yada ortadaki ana tuşa bastığımda ses duruyor.Kısaca birden fazla uygulamayı sonlandırmadan, farklı uygulama açıp,birbirleri arasında geçişi nasıl yaparız.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

S2'miz yurtdışından geldi, Ben bütünleme sınavları ile ugraşırken babam çoktan S2 ye kurmuş kurulmuş :) Kısacası kaptırdık,bize de nokia C7 kaldığı kesinleşti. Pazar sabahı Antep'de olacağım ve izlenimlerimi bende paylaşacağım. Babam çok beğenmiş tüm gün elinden düşürmüyormuş.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bu kadar şişirmeyin, bu sefer de fiyatını yüksek tutarlar. Şu anki GSII 1500-1600 ise S3 kaç para olacak? Minimum 2000 TL.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Bu kadar şişirmeyin, bu sefer de fiyatını yüksek tutarlar. Şu anki GSII 1500-1600 ise S3 kaç para olacak? Minimum 2000 TL.

SII yi alalı tam 3 ay oldu. Ben alırken satıcıdaki eleman, abi harika telefon. Al bak memnun kalacaksın. Beğenmezsen bana sat demişti.

Dün servisten döndüğünde telefonu geri alırken, satabilirim dedim. 850 TL teklif etti. Sinirlendim. Satılık değil dedim. Abi sen ne istiyorsun dedi.

Bu teklifinin üstüne rakam konuşmam seninle dedim. Şimdi SIII alıp böyle bir durumla karşılaşacağıma, almam daha iyi :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben olsam ben de satmazdım, hakikaten ölücüymüş telefoncun :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

s2, s3 bilmem. Bugün note gördüm. O ne şahane birşeydir ya.

Yeni kurbanım da geldi...

Abi bak şimdi hTC . . . . . . . :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Desene :D İnsene seviyeme :D

Yanındaki (avatar) adama dua et sen :) (genel olarak yani konuyla ilgisi yok)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

"Rahmet istedi" mi derler böyle olunca?

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

Rahmetlinin arkasına sığınma, iniyorsan in :D

İnmek mi :) Çıkmak için çok uğraşmam lazım daha.

Yorum bağlantısı
Misafir

Öhö, öhö, hala 1840.-TL'ye satan yerler var Zafer. S3'ün fiyatı Note ile yakın olur.

İlk başta öyle yazmıştım aslında. :biggrin:

Tamam tamam, bizim konumuz yok diye hor görmeyin bizi. :(

Ama konumuz açılsın, ben de sizi kovacam taammı. :crazy:

Bu üçüncü olacak Ahmet Bey, "nerede bu Evo 3D'nin GSM arena tadındaki incelemesi"? Nedir bu gizlilik? Bizim konunun sayfaları çoğalıp, kimse okumasın diye HTC'yi burada tartışıyoruz galiba:))

Rıdvan Bey, sizin telefoncu sanırım kullanmak için değil satmak için telefonu istiyor. Şu an ikinci eli 1.100-1.200 civarında.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Ben olsam ben de satmazdım, hakikaten ölücüymüş telefoncun :)

Rıdvan Bey, sizin telefoncu sanırım kullanmak için değil satmak için telefonu istiyor. Şu an ikinci eli 1.100-1.200 civarında.

Saygılarımla.

Ben de arkadaşa kibarca "hamama git" dedim zaten

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Çok sürmez inşallah ben de Ağustosta gider alırım bi tane.

Bana alma tamam mı? Kötü o ayfon :p

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sen bilirsin. Ben de Zafer'e alırım...

İstemiyorum ısrar etmeyin :p

Sana da esiki alırım :D

Onu hiç istemem, kelime oyunlarıyla kandıramazsın beni, alırsan Sensation XL olsun. :p Herşeyim gibi telefonum da ikslarç olsun :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Samsung alsam bile Galaxy S2 almam. İsmi çok ofsayt. Efes 2 barına da gitmem mesela... :D

Commandos diye bir oyun vardı Alper. Oralarda bir sorsana ikincisi çıkmış mı? :crazy:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Note birde igo yukleyebilsek,cozunurlugu yuksek oldugundan bulamadim ben,S2 de yuklu olan 400*800 cozunurlukte boyle yapiyor malesef :( Marketten saat falan indiriyorum kucucuk kaliyor :(

Uploaded with ImageShack.us

Kimse sana yesilcin'den bahsetmedi mi Mert? ;)

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...