Alphan Hazır 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Bugün dayımla beraber İzmir'de arabayı teslim aldık , BMW 3.20d 184 beygir , özellikle donanım olarak en dolu olanı M paket , arabayı plazadan ben çıkarttım dayımın eve kadar ben kullandım . İlk izlenimlerime göre benim Mondeo V6 ya kıyasla düşük devirde daha güçlü hızlanması çok güzel yol tutuşu mükemmel ve ayrıca 170 e kadar denedim içeri hiç ses almıyor motorun sesi bile neredeyse duyulmuyor ki araç dizel.... Sonuçta BMW dayım güle güle kullansın , kız arkadaşlarımla dışarı çıkarken artık dayımdan araba isterim eee nede olsa bizim Mondeo V6 eskidi... İşte bikaç resim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Hayırlı olsun. Motor ve şanzıman harika. M pakette jant ve tamponlar daha farklı değil mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 M paket denince ne kadar ücrete tam olarak ne veriyorlar, net olarak öğrenebilir misin? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 (düzenlendi) Hayırlı olsun.Dayınızın ve ara sırada olsa sizinde İyi günlerde kazsız,cezasız,arızasız,zevk ile yıllarca binmenizi diliyorum. Mondi ile yanyana güzel fotolar olsa fena olmaz. 6 Temmuz 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullansın dayınız.Tabi dolayısıyla sizde:))) Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Tokatspora karşı dikkatli olun Alphan abi .Güzel araba güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 (düzenlendi) Alcantra spor koltuklar, tamamen siyah iç mekan, spor jant-lastik, spor tasarım ön-arka tampon, xenon farlar, ledli sinyal ve arka stoplar diye hatırlıyorum. 6 Temmuz 2011 tarihinde Tamer Topa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alphan Hazır 6 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2011 (düzenlendi) M paket denince ne kadar ücrete tam olarak ne veriyorlar, net olarak öğrenebilir misin? Fark 5000 Euro 11.500 TL , koltuklar spor ön arka tampon farklı jantlar 17 inç çelik ,Kocaman bir ekranı var el freni yanında çok güzel yerleştirilmiş bir joistikle kumanda ediliyor , arka koltklar için ayrı klima ızgarası konulmuş , içeriği , gps DVD oynatıcılı navigasyonlu ekranlı cd çalar DVD paket var ayrıca M pakette klima çift yönlü ve dijital , tavanda anten yerine estetik bir aparat mevcut , farlar bi xenon , farklar bunlar birde unutmuşum farlar stoplar ledli çok estetik bir hava katmış Hayırlı olsun. Motor ve şanzıman harika. M pakette jant ve tamponlar daha farklı değil mi? Çok teşekkür ederim , evet aynen öyle tamponlar jant çıtalar farklı ve birçok farklılık daha mevcut Tokatspora karşı dikkatli olun Alphan abi .Güzel araba güle güle kullanın Teşekkür ederim abicim , allah herkese daha iyisini nasip etsin inşallah , Tokatspor için Mondi V6 hazır herzaman , BMW ye gerek yok 6 Temmuz 2011 tarihinde Alphan Haz?r tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Güle güle kullanın.. 11.500 bence uygun fiyat, sonradan sağdan soldan biraraya getirmeye çalışmaktansa en baştan bu şekilde almak mantıklı. Yorum bağlantısı
Okan Balcı 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 yanlışım varsa duzeltirim ama farlar bi xenon değil yada merceksiz bi xenon . Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 güle güle kullanınız,bir gün akaryakıt istasyonundan gaz alırken dizel bir bmw gelmişti,eleman sordu benzinmi mmazotmu? Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Şahane bir araba. Hayırlı olsun, Allah kazalardan, belalardan korusun. Yorum bağlantısı
Levent Pamukçuoğlu 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 hayalimdeki araç hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.maşallah nazar değmesin Yorum bağlantısı
Semih İzgi 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Güle güle kullanın hayırlı olsun Keşke rodaj dönemi bitmeden 170lere çıkmasaydınız Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Hayırlı olsun...Peki her şey dahil kaça mal oldu? Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Yukarıda can alıcı soru sorulmuş Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 (düzenlendi) Fotoğraftaki araçta bi xenon far olduğuna eminmisiniz? Direksiyonda M logosu var mı? 7 Temmuz 2011 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 (düzenlendi) 2.0 Diesel 184 hp yeme de yanında yat :lol2: Hayırlı olsun... 7 Temmuz 2011 tarihinde Recep Bahad?r tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts