İçeriğe Yönlendir

2011 Bmw 3.20d M Paket

Alphan Hazır

Recommended Posts

Alphan Hazır

Bugün dayımla beraber İzmir'de arabayı teslim aldık , BMW 3.20d 184 beygir , özellikle donanım olarak en dolu olanı M paket , arabayı plazadan ben çıkarttım dayımın eve kadar ben kullandım .

İlk izlenimlerime göre benim Mondeo V6 ya kıyasla düşük devirde daha güçlü hızlanması çok güzel yol tutuşu mükemmel ve ayrıca 170 e kadar denedim içeri hiç ses almıyor motorun sesi bile neredeyse duyulmuyor ki araç dizel....

Sonuçta BMW dayım güle güle kullansın , kız arkadaşlarımla dışarı çıkarken artık dayımdan araba isterim eee nede olsa bizim Mondeo V6 eskidi...

İşte bikaç resim

img1118k.jpg

img1127lp.jpg

img1128vf.jpg

img1131xb.jpg

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Hayırlı olsun. Motor ve şanzıman harika. M pakette jant ve tamponlar daha farklı değil mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:D M paket denince ne kadar ücrete tam olarak ne veriyorlar, net olarak öğrenebilir misin?
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hayırlı olsun.Dayınızın ve ara sırada olsa sizinde İyi günlerde kazsız,cezasız,arızasız,zevk ile yıllarca binmenizi diliyorum. :good1::p:D:):good1::p

Mondi ile yanyana güzel fotolar olsa fena olmaz. :good1:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullansın dayınız.Tabi dolayısıyla sizde:)))

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

Tokatspora karşı dikkatli olun Alphan abi :) .Güzel araba güle güle kullanın :good1::D

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
(düzenlendi)

Alcantra spor koltuklar, tamamen siyah iç mekan, spor jant-lastik, spor tasarım ön-arka tampon, xenon farlar, ledli sinyal ve arka stoplar diye hatırlıyorum.

tarihinde Tamer Topa tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alphan Hazır
(düzenlendi)
:D M paket denince ne kadar ücrete tam olarak ne veriyorlar, net olarak öğrenebilir misin?

Fark 5000 Euro 11.500 TL , koltuklar spor ön arka tampon farklı jantlar 17 inç çelik ,Kocaman bir ekranı var el freni yanında çok güzel yerleştirilmiş bir joistikle kumanda ediliyor , arka koltklar için ayrı klima ızgarası konulmuş , içeriği , gps DVD oynatıcılı navigasyonlu ekranlı cd çalar DVD paket var ayrıca M pakette klima çift yönlü ve dijital , tavanda anten yerine estetik bir aparat mevcut , farlar bi xenon , farklar bunlar birde unutmuşum farlar stoplar ledli çok estetik bir hava katmış

Hayırlı olsun. Motor ve şanzıman harika. M pakette jant ve tamponlar daha farklı değil mi?

Çok teşekkür ederim , evet aynen öyle tamponlar jant çıtalar farklı ve birçok farklılık daha mevcut

Tokatspora karşı dikkatli olun Alphan abi :good1: .Güzel araba güle güle kullanın :p:)

Teşekkür ederim abicim , allah herkese daha iyisini nasip etsin inşallah ,

Tokatspor için Mondi V6 hazır herzaman , BMW ye gerek yok

tarihinde Alphan Haz?r tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Güle güle kullanın.. 11.500 bence uygun fiyat, sonradan sağdan soldan biraraya getirmeye çalışmaktansa en baştan bu şekilde almak mantıklı.

:D:)

Yorum bağlantısı
Okan Balcı

yanlışım varsa duzeltirim ama farlar bi xenon değil yada merceksiz bi xenon .

Yorum bağlantısı
Mehmet Solak

güle güle kullanınız,bir gün akaryakıt istasyonundan gaz alırken dizel bir bmw gelmişti,eleman sordu benzinmi mmazotmu? :p

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca

Şahane bir araba. Hayırlı olsun, Allah kazalardan, belalardan korusun. :p

Yorum bağlantısı
Levent Pamukçuoğlu

hayalimdeki araç hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.maşallah nazar değmesin

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Güle güle kullanın hayırlı olsun :blush: Keşke rodaj dönemi bitmeden 170lere çıkmasaydınız :D:p

Yorum bağlantısı
Akan Belen
Hayırlı olsun...

Peki her şey dahil kaça mal oldu?

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Yukarıda can alıcı soru sorulmuş :good1:

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

Fotoğraftaki araçta bi xenon far olduğuna eminmisiniz?

Direksiyonda M logosu var mı?

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak
(düzenlendi)

2.0 Diesel 184 hp yeme de yanında yat :lol2: Hayırlı olsun...

tarihinde Recep Bahad?r tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...