Misafir 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 (düzenlendi) Öncelikle On tuşuna basıp sonra Set + tuşuna basıp hızı sabitleyin. Daha sonra + / - ile hızı azaltıp artırabilirsiniz. Res. Tuşu ile geçici olarak devreden çıkarıp, tekrar devreye sokabilirsiniz. Off tuşu ile tamamen devreden çıkar. Tabi bunlar için 40 km/h dan daha yüksek bir hızda olmalısınız. Gaza-frene basma durumları falan var ama daha detaylı işler. Kullanım kitabına bakın. 17 Ekim 2014 tarihinde özgür özuysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Merhabalar arkadaşlar, Yeni aldığım aracım da dün hızı sabitleyeyim dedim bir türlü olmadı.Ya bir problem var yada ben yapamadım.Daha önce başka araçlarda sorunsuz olarak kullanmıştım fakat kendi aracım da bir türlü yapamadım.Yada fordlarda hiç hız sabitleme özelliği kullanmadım.Düğmeye bastığım da herhangi bir uyarı felan görmedim ekranda acaba problem ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Özgür bey kullanımı anlatmış. Bunlara rağmen açamazsanız IDS'e bağlanması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Öncelikle On tuşuna basıp sonra Set + tuşuna basıp hızı sabitleyin. Daha sonra + / - ile hızı azaltıp artırabilirsiniz. Res. Tuşu ile geçici olarak devreden çıkarıp, tekrar devreye sokabilirsiniz. Off tuşu ile tamamen devreden çıkar. Tabi bunlar için 40 km/h dan daha yüksek bir hızda olmalısınız. Gaza-frene basma durumları falan var ama daha detaylı işler. Kullanım kitabına bakın. +1 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Bayram. On düğmesine bastığında hiçbir işaret belirmez. On tuşu sonrası Özgür Bey in dediği gibi eğer hızın 40 km/h üzerinde ise + ya basman gerekir. Ondan sonra işaret belirecektir. Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Öncelikle On tuşuna basıp sonra Set + tuşuna basıp hızı sabitleyin. Daha sonra + / - ile hızı azaltıp artırabilirsiniz. Res. Tuşu ile geçici olarak devreden çıkarıp, tekrar devreye sokabilirsiniz. Off tuşu ile tamamen devreden çıkar. Tabi bunlar için 40 km/h dan daha yüksek bir hızda olmalısınız. Gaza-frene basma durumları falan var ama daha detaylı işler. Kullanım kitabına bakın. Özgür abi çok saol bu şekilde akşam deneyeceğim büyük ihtimal ben yapamadım. Özgür bey kullanımı anlatmış. Bunlara rağmen açamazsanız IDS'e bağlanması lazım. Akşam bir deneyeyim abi gerekirse konu altından tekrardan yazarım olmadı servise felan baktırırım. Bayram. On düğmesine bastığında hiçbir işaret belirmez. On tuşu sonrası Özgür Bey in dediği gibi eğer hızın 40 km/h üzerinde ise + ya basman gerekir. Ondan sonra işaret belirecektir. Kerem abi başka araçlarda on tuşuna bastığın zaman bilgisayarda hız sabitleme aktif şeklinde uyarı geliyor dedim uyarı çıkmadı bir problem var meğersem adımları tamamlamamışım.Akşam özgür abinin dediği şekilde deneyeceğim teşekkürler. Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 bir de tuşlara biraz daha kuvvetli basın zamanla duyarsız hale gelebiliyor Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 aynı durum bende de var arkadaşlar arada sırada çalışıyor çalışınca tüm fonksiyonlar eksiksiz biçimde devrede ama çalışmadımmı da nuh diyor peygamber demiyor cihaza bağlayıp arıza tespit edilebilirmi Yorum bağlantısı
Salih İpek 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 focus II de hız sabiteyip giderken tekrar gaza basınca hız sabitleyici devreden çıkıyor mu?teşekkür ederim, iyi akşamlar... Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 Hayır devreden çıkmıyor. Siz gaza bastıkça hızlanıyor, gazı bırakınca sabitlenen hıza kadar yavaşlayıp o hızdan devam ediyor. Devreden çıkması için Tuşa , frene veya debriyaja basmanız gerekiyor. 4 Yorum bağlantısı
Salih İpek 30 Kasım 2015 Paylaş 30 Kasım 2015 teşekür ederim mustafa bey, bugun dikkat ettim gaza basınca devreden çıkmıyordu. acaba daha önce gaza basınca devreden çıkıyormu diye kafama takıldı. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 focus II de hız sabiteyip giderken tekrar gaza basınca hız sabitleyici devreden çıkıyor mu? teşekkür ederim, iyi akşamlar... Salih Bey; Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Velioğlu 30 Aralık 2015 Paylaş 30 Aralık 2015 Merhaba, Ankardan Hatay' a yaklaşık 650 km gidip geldim. Genelde cc kullandım. Gelişte araç çok yüklüydü. Otobanda 120 ye duble yolda 110' sabitledim. Ortalama hız 95 Gidişte ort. tüketim 4.3 Gelişte 5 acaba hız sabitlemeyi kullanmasaydım daha az tüketim görülebilir mi? Nihayetinde Torosları tırmanırken sabitlediğim için tüketim epey artıyor. Yalnız uzun süre hız sabitleyici kullanınca biraz tehlike arz ediyor diye düşündüm. Ayaklarınız ani bir harekete karşı biraz tembelleşiyor. Ama çok rahat oluyor oda bir gerçek. Yorum bağlantısı
Alikemal Bahadur 11 Eylül 2018 Paylaş 11 Eylül 2018 (düzenlendi) Sabah aracı çalıştırıp yürüyorum hız sabitleme çalışıyor. Yaklaşık 3 km gidiyorum çalışmıyor... Sanırım motor ısınınca çalışmıyor olabilir mi diyeceğim ama, gece yola gidiyorum 25 km falan sonra çalışmaya başlıyor... Aracın bir yerleri soğuyor ondan mı çalışıyor nedir anlamadım… Opel Vectra C 2003 11 Eylül 2018 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi Büyük Harf Kullanımı Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Eylül 2018 Paylaş 11 Eylül 2018 Bu gibi sıkıntılar, çok alakasız yerlerden çıkıyor. Aynı problem, parklara takılan led stop, tavan lambalarından bile çıkabilmekte.. Bu arıza başlamadan önce, arabanızda yaptığınız bir değişiklikten olması kuvvetle ihtimal Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Eylül 2018 Paylaş 12 Eylül 2018 Fren musuru bozulmus olabilir. Yapar. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Eylül 2018 Paylaş 12 Eylül 2018 Opellerde genelde birkez frene basmadan devreye girmeme hatasi olabiliyor.. cc yi devreye sokmadan evvel birkez frene bastiktan sonra tekrar deneyin. bu secenegi elemis olacakmiyiz bakalim..sorun devem ederse sayet Fren ve debriyaj musuru kontrol edilmeli.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts