İçeriğe Yönlendir

Mondeo Sunroof Camı 97 Ghia

Deniz Serdar

Recommended Posts

Deniz Serdar

Merhaba,

Arabamız apartmanın önünde duruken sunroof camının çatladığını gördük,nasıl oldu diye düşünürken bulunduğumuz apartmanın 8.katında tam da arabanın hizasındaki evde tadilat olduğunu düşününce ve dün işçilerin panjur değiştirdiği aklımıza gelince başka bir ihtimal kalmıyor.Ayrıca dün iplerle su borularını balkondan çekmişler.Ya boru ya da başka bir cisim düşürdükleri belli.Arabanın üstünde örtü vardı,büyük ihtimal arabanın üstüne cismi düşürdükleri zaman sunroof camının kırıldığını farketmediler şu an ne ev sahibine ne de işçilere ulaşabiliyoruz.Sabah örtüyü açında çıktı ortaya her şey.

Acaba çıkma Sunroof camı bulabilir miyiz?

Servisten parça alma konusunda ne düşünüyorsunuz?

Çıkma parça satan yerlere ulaşabileceğim numaralar biliyor musunuz?

Ortalama bir fiyat söylebilir misiniz?

Yardımcı olursanız çok sevirinim,arabanın en yararlı olacağı zaman böyle bir durumun olması çok üzücü hadi arabayı kullanamayalım ama arabaya zarar geldi bir şekilde.Yardımlarınızı bir an önce bekliyorum,İzmir'deyim çok teşekkürler.0536 449 87 36

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

4 yıl kadar önce bizimkide evin önünde çatlamıştı. Komple mekanizması ile beraber değişiyor diye hatırlıyorum. Rakamı hiç hatırlamıyorum lakin şuanda 2000TL yakındır sanırım. Geçmiş olsun :(

Yorum bağlantısı
Deniz Serdar
Hangi ildesiniz.. ?

İzmir'deyim diye belirttim,il dışından da kargo vb bir yolu olursa da olur.Özellikle sizin yardımınızı bekliyorum,teşekkürler.

4 yıl kadar önce bizimkide evin önünde çatlamıştı. Komple mekanizması ile beraber değişiyor diye hatırlıyorum. Rakamı hiç hatırlamıyorum lakin şuanda 2000TL yakındır sanırım. Geçmiş olsun :(

Çok teşekkürler,umarım o kadar yüklü bir masraf çıkmaz.

4 yıl kadar önce bizimkide evin önünde çatlamıştı. Komple mekanizması ile beraber değişiyor diye hatırlıyorum. Rakamı hiç hatırlamıyorum lakin şuanda 2000TL yakındır sanırım. Geçmiş olsun :)

Çok teşekkürler,umarım o kadar yüklü bir masraf çıkmaz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Belirtmiş de profili seçmemişsiniz. Onu da ben yaptım..

Sabri Usta ile görüşün. elinden bişey gelir mi bakalım..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
mükkemmel bir rakam :)

Mondimin sanruff sorunu vardı tamir aşamalarımda bahsetmiştim bundan önce iyice araştırmıştım.Sade camsız mekanik kısma 150tl istediler.Tek motora 100tl civarlarındaydı rakamlar.Ebayda komplesi 30dolar ile 50 dolar arasında değişiyor motorda dahil kargo 150dolar civarında veriyorlar ama kargo garantisi yok.Adamların ellerinde mk2 kasası olarak 30 civarında hurdaları var cogunda sanruff saglam.Mk1 10 civarında var.Bişi kalmamış çogunda. :D

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Deniz Serdar
(düzenlendi)
Belirtmiş de profili seçmemişsiniz. Onu da ben yaptım..

Sabri Usta ile görüşün. elinden bişey gelir mi bakalım..

Çok teşekkürler,kusura bakmayınız daha yeni facebook fordclub sayfasından bir yönetici onayladı üyeliğimi hemen,heryeri arıyorum bulamıyorum.Teşekkürler

Mondimin sanruff sorunu vardı tamir aşamalarımda bahsetmiştim bundan önce iyice araştırmıştım.Sade camsız mekanik kısma 150tl istediler.Tek motora 100tl civarlarındaydı rakamlar.Ebayda komplesi 30dolar ile 50 dolar arasında değişiyor motorda dahil kargo 150dolar civarında veriyorlar ama kargo garantisi yok.Adamların ellerinde mk2 kasası olarak 30 civarında hurdaları var cogunda sanruff saglam.Mk1 10 civarında var.Bişi kalmamış çogunda. :nazar:

Çok teşekkürler otogüveni gündüz aramıştım ancak onlarda da parça yok bulunursa 800 lira cıvarında olacağını belirttiler.Ebay vb gibi alışveriş sitelerinin uygun bir parça bulabilmiş değilim şimdiye kadar.

tarihinde Deniz Serdar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Deniz Serdar

Ebay Almanya'da buldum birkaç parça fiyarları 200 300 cıvarı,kargo gönderebilirler mi bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Şaşırdım dogrusu.Haftaya o tarafta olacağım muhakkak bakarım buradan yazarım.Murat bey ile konuşmadıgınızı düşünüyorum.Diğerleri ilği göstermez.Sıra sıra diziliydi incelemiştim ama 1 yıl geçti tabi.

Ebayda büyük parçalar ve küçük parçalar için özel yazışma yapmanız gerekiyor.Almanlar kargo konusunda çok soguk ülkemize ingilizler sorun etmiyor ama herifler arabayı ters kullanıyorlar. :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çok teşekkürler,kusura bakmayınız daha yeni facebook fordclub sayfasından bir yönetici onayladı üyeliğimi hemen,heryeri arıyorum bulamıyorum.Teşekkürler

Alışırsınız.. sorun yok...

Parçayı yurt dışından aramayın bence.. Daha pahalıya gelecektir..

Dediğim yerler baktınız mı ?

Yorum bağlantısı
Deniz Serdar
Alışırsınız.. sorun yok...

Parçayı yurt dışından aramayın bence.. Daha pahalıya gelecektir..

Dediğim yerler baktınız mı ?

Baktım anca bulamadık,Sabri Usta'yı da aradım ancak onun yönlendirdiklerinde de bulamadım.

Yorum bağlantısı

geçmiş olsun, tez zamanda bulursunuz umarım, benim aracımında arka camını kırmışlardı, tadilat sırasında, içinden harçlı tugla çıkmışdı, tabi kabul etmemişlerdi, tam 4 gün istanbuldan camın gelmesini beklemişdim, cam a 750 tl ödemişdim.

Yorum bağlantısı
Deniz Serdar
Dağdelen'den Mehmet ile görüştünüz mü.. ?

Evet,dün aradım,bugün öğlen cevap vereceğini söyledi çağrısını bekliyorum.

geçmiş olsun, tez zamanda bulursunuz umarım, benim aracımında arka camını kırmışlardı, tadilat sırasında, içinden harçlı tugla çıkmışdı, tabi kabul etmemişlerdi, tam 4 gün istanbuldan camın gelmesini beklemişdim, cam a 750 tl ödemişdim.

Teşekkürler,geçmiş olsun size de büyük ihtimalle bizim için de aynı durum olacak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Evet,dün aradım,bugün öğlen cevap vereceğini söyledi çağrısını bekliyorum.

Aramayabilir.. Siz arayın...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

05336074294 murat beyi arayın.Ellerinde cam mevcutmuş pazarlıgınızı iyi yapın. :) Fiyatı yükseltmiş biraz.

Yorum bağlantısı
Deniz Serdar
05336074294 murat beyi arayın.Ellerinde cam mevcutmuş pazarlıgınızı iyi yapın. :) Fiyatı yükseltmiş biraz.

Çok teşekkürler.Arıyorum ancak cevap vermiyor telefon.

Yorum bağlantısı
Deniz Serdar
Aramayabilir.. Siz arayın...

Teşekkürler,Hasan Bey ile görüştük,fiyat biraz pahalı Murat Bey ile görüştükten sonra tekrar Hasan Bey ile iletişime geçeceğiz.

Yorum bağlantısı
Deniz Serdar

Tekrar merhaba,Dağdelen Oto'dan cam elimize ulaştı.Sabri Usta'yı aradık camı takamayacağını söyledi.Acaba camı nerede taktırabiliriz? Bildiğiniz bir yer var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Tekrar merhaba,Dağdelen Oto'dan cam elimize ulaştı.Sabri Usta'yı aradık camı takamayacağını söyledi.Acaba camı nerede taktırabiliriz? Bildiğiniz bir yer var mı acaba?

Cam her iki yandan 3 er alyan başlı vida ile tuturuluyor.Fakat önemli husus vidalarken deliklerin boşlugu var bu boşluk ayar boşlugu oluyor.Buna dikkat etmeli yoksa cam yerine kapanınca tam oturmuyor.Zahmetli bir işlem umarım takan kişi iyidir.Tavanı çizdirmemeye özen gösterin.

Fiyat nedir?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...