İçeriğe Yönlendir

Araç Tipi Hatası

Abdurrahim Yılmaz

Recommended Posts

Abdurrahim Yılmaz
(düzenlendi)

Merhabalar;

1 haftalık Myfiesta aracımı ruhsata "Fiesta Trend 1.25i" olarak işlemişler. Bayi ilerde herhangi bir sorun olmaz dedi. Ama istersen getir değiştiririz dedi.

Myfiesta sahibi arkadaşların ruhsatta araç tipi olarak ne yazmaktadır?

Görüşlerinizi alabilir miyim? Ne yapmalıyım? Ruhsatı mutlaka değiştirmeye gerek var mı?

tarihinde Abdurrahim Y?lmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Birşey olacağını sanmıyorum ama yaprağı yenileyerek düzelteceklerse götürün düzelttirsinler..

Benimkinin faturasında da otomatik vites yazıyor ama manuel :flowers:

Yorum bağlantısı
Abdurrahim Yılmaz
(düzenlendi)

Cevabınız için teşekür ederim.

Peki sizin durumunuz muayenede v.s. sorun çıkarmıyor mu?

Biraz çaylağım kusura bakmayın: Yaprağı yenileyerek değişim nasıl oluyor? Bu yenileme işlemini aynı gün bitirebilirler mi? Ben ruhsatsız kalır mıyım?

tarihinde Abdurrahim Y?lmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

yok faturaya yanlış yazmışlar ruhsatta doğru; o yüzden muaynede sorun yok..

Yaprağı yenileyerek derken bazen üstünde oynama vs yapılıyor ; belki sakıncası yoktur ama bence resmi yoldan ruhsat parasını ödeyerek yapılmalı..

:flowers:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kasko yapılmıştır sanırım, acentanıza bir sorun, sigorta listesinde myfiesta diye bir model var mıymış? Bence yok, yoksa ellemeyin böyle kalsın.

Yorum bağlantısı
Abdurrahim Yılmaz

Kaskoyu tramerden sorguladığımda "Marka: FORDFIESTA MY FIESTA 5K 1.25i" yazıyor. e-devletten sorgulama yaptığımda da Trend görünüyor. Bayi aracın ismini "Myfiesta Trend 1.25i" olarak değiştiririz dedi. Ama ducksil ile yapacaksa onu evde bende yaparım. Diğer arkadaşın dediği gibi yaprak yenilemesi yapması lazım.

Eğer özellikle TÜV, muayene, kasko v.s. gibi durumlarda sorun çıkmayacak ise bende dokunmama taraftarıyım. Çünkü Allah muhtaç etmesin ama Satıcı değil Biniciyim.

Yorum bağlantısı
Abdurrahim Yılmaz

:s Tamam düzelttireyim. Umarım para mara istemezler.

Birde düzeltme işi uzun sürerse (örn. 1 hafta) ben ruhsatsız ne yapacağım?

Bu arada arka sis farlarım sadece SOL yanıyor diğeri bozuk diye üzülüyordum. Az önce okuduğum kadarıyla fiestalarda sadece sol arka sis lambası varmış. Bunu öğrenmekte iyi oldu. :flowers:

Yorum bağlantısı
Abdurrahim Yılmaz
eğer model olarak Çağlar beyin dediği gibi myfiesta var ise, ileride aracı satarken mutlaka sorun çıkacaktır.

Kasko MYFİESTA 5K 1.25i olarak yapılmış. Yani kasko listesinde MYFİESTA diye bir model var. Ama ruhsatta TREND yazıyor. Böyle bir yanlışlık nasıl olur anlamadım.

Hemen değiştirilmesini talep edeceğim.

Bu işlemlerin masrafları bana ait olmaz değil mi? Yada vekalet v.s. isterler mi yeniden? 1 hafta önce vermiş olduğum vekalet geçerli olur mu?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Kasko MYFİESTA 5K 1.25i olarak yapılmış. Yani kasko listesinde MYFİESTA diye bir model var. Ama ruhsatta TREND yazıyor. Böyle bir yanlışlık nasıl olur anlamadım.

Hemen değiştirilmesini talep edeceğim.

Bu işlemlerin masrafları bana ait olmaz değil mi? Yada vekalet v.s. isterler mi yeniden? 1 hafta önce vermiş olduğum vekalet geçerli olur mu?

Bu işlemin mutlaka maliyeti vardır ; Bayi ile konuşup bir orta yol bulacaksınız. Sonuçta sizin hatanız değil.

Yorum bağlantısı
Eren Erdem

Değiştirmeniz faydanıza olacaktır.

Yoksa aracınızı satacağınız zaman alıcıların aklına ilk gelen karşılarında ki aracın Myfiesta görünümlü Trend fiesta olduğunu düşünmek olacaktır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...