Eyüp Döngel 23 Haziran 2011 Paylaş 23 Haziran 2011 (düzenlendi) Arkadaşlar benim aracımda lovato easy fast plus marka sıralı sistem var üzerindeki lpg enjeksiyon memesi B gurubu 1.8mm nozul var sizin araçlarınızda kaçlık nozul var ve nozula ilişkin yaşadığınız olumsuzluklar veya iyileşmeler varsa burada paylaşırsanız sevinirim. Nozul (meme) çapının yanlış seçilmesi rölantide sorun aşırı yakıt üst devirlerde yetersiz lpg gibi sorunlar teşkil ettiğinden bu konuyu açmak istedim. Bende B gurubu 1.8mm nozul var hiçbir sorun yok ama lpg el kitabında 1.6-1.8 motora C gurubu 2.0mm nozul öneriyor bu listeyide aşağıda veriyorum. 1.9.1 NOZUL UYGULAMA TABLOSU RAİL TİPİ NOZUL TİPİ Ölçüsü 23 Haziran 2011 tarihinde Ey tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 24 Haziran 2011 Yazar Paylaş 24 Haziran 2011 Arkadaşlar kimse aracındaki nozulun ne olduğunu bilmiyormu hiç yorum gelmemiş. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 O kadar araştıran var mıdır acep Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Ben bilmiyorum...Üzerinde yazıyor mu? Atiker takılı bende.. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 benim araç 1,6 focus bendeki 1,6 mm diye biliyorum. üzerinde öyle yazıyor. benimkiler çok mu küçük oluyor yani halbuki çekişi vs gayet iyi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Bende en kısa zamanda bakıp yazarım.Tabii görebilirsem... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Honda'nın 2.4 mm idi. Çıkarıp 2.0 mm taktım fark olmadı. Bence lpg'de en önemli olan yakıt püskürtme zamanları kalibrasyonu ve yoğunlaştırıcı basıncı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 tek bildiğim bizim brc nin enjeksiyonu turuncu nozul ne oluyor ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 tek bildiğim bizim brc nin enjeksiyonu turuncu nozul ne oluyor ? Hortumun takıldığı sarı pirinç boru Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 24 Haziran 2011 Yazar Paylaş 24 Haziran 2011 Ben bilmiyorum...Üzerinde yazıyor mu? Atiker takılı bende.. Lpg enjektörlerinin önünde veya manifoldun girişine takılan sarı içi boş delikli boruya nozul meme diyorlar dediğim yerlere bakarsanız görürsünüz. Ben lpg işini internette çok araştırıyorum hangi sayfaya girsem nozuldan bahsediliyor ve yanlış nozul seçiminden kaynaklanan sorunlar anlatılıyor. Aracın hem benzindeki hem lpg deki ms. değerlerinin eşit olması ve yakıt tüketimi, üst devirlerde gaz yetiştirebilme vs. gibi durumlar uygun nozul seçilmesse sorun yaratacağından bahsediliyor. Bu yüzden bu konuyu açtım belki bu konuyu hiç bilmeyen veya yeni yeni öğrenen arkadaşlara bir faydam olur. Herkes nozul ölçüsünü burada paylaşırsa yorumlayıcı olacak diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Haziran 2011 Paylaş 24 Haziran 2011 Bende enjektörlerin hemen önünde sarı pirinç kısım üstünde 2.0 yazıyor... Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 25 Haziran 2011 Yazar Paylaş 25 Haziran 2011 Bende enjektörlerin hemen önünde sarı pirinç kısım üstünde 2.0 yazıyor... Yukarıdaki tabloya nozul çapı uyuyor. Yakıtınız nasıl veya lpg kaynaklı sorun yaşadınızmı paylaşırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Haziran 2011 Paylaş 25 Haziran 2011 Yukarıdaki tabloya nozul çapı uyuyor. Yakıtınız nasıl veya lpg kaynaklı sorun yaşadınızmı paylaşırsanız sevinirim. LPG kaynaklı sorun yaşamadım.Yakıt da normal değerlerde... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Haziran 2011 Paylaş 25 Haziran 2011 Benim araç 2.0 mondeo üzerinde 1.8 vardı bir sorun yoktu. Çok yaktığında şikayetçiydim.Meğersem ben otomatik kullanmayı bilmiyormuşum. Sonra deliğini genişletti 2.2 oldu.Sonra yine çok yakıyordu. Değiştirdi orjinal 2.0 taktı hiç birşey değişmedi veya ben hissetmedim. şehir içinde 15-16 lt lpg yakıyor uzun yolda sakin kullanımda 10 lt yakıyor.Otomatik vites olduğu için değerler yüksek.Üzerinde Atiker safesoft ODBCII şeklinde bir kitvar tam özelliğini bilmiyorum. Şükür bir sıkıntısı yok. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 26 Haziran 2011 Yazar Paylaş 26 Haziran 2011 aracım 1.6 100 ps focus lpg enjektörlerine takılı olan nozulda 1,8 yazıyor Kasım bey benimkide 1.8mm b grubu nozul hiçbir sorun yok ama küçük meme takımında üst devirlerde lpg enjektörleri açılıp kapanmayı tam gerçekleştiremeyip sürekli açık kalıyormuş buda motora zarar veriyormuş. Dün ustamla görüştüm sorun olmaz ama üst devirlerde çok kullanıyosan c gurubu 2.0mm meme takalım dedi inşallah pazartesi taktıracam. 1.8mm meme ile 2.0mm meme arasında yakıtta çekişte çok fark olmaz yani farkı anlayamazsınız ama uygun memeyi takarak enjeksiyonların üst devirlerde sürekli açık kalmasının ve bundan doğacak sorunların önüne geçebilirsiniz. Benim araç 2.0 mondeo üzerinde 1.8 vardı bir sorun yoktu. Çok yaktığında şikayetçiydim.Meğersem ben otomatik kullanmayı bilmiyormuşum. Sonra deliğini genişletti 2.2 oldu.Sonra yine çok yakıyordu. Değiştirdi orjinal 2.0 taktı hiç birşey değişmedi veya ben hissetmedim. şehir içinde 15-16 lt lpg yakıyor uzun yolda sakin kullanımda 10 lt yakıyor.Otomatik vites olduğu için değerler yüksek.Üzerinde Atiker safesoft ODBCII şeklinde bir kitvar tam özelliğini bilmiyorum. Şükür bir sıkıntısı yok.Saygılarımla Yukarıdaki tabloya göre sizin araçla uyumlu olan nozul çapı D gurubu olan 2.2mm nozuldur. Aracın çok yakmasının başka nedeni olabilir kalibrasyon hatası olabilir veya lpg de hiç sorun olmayıpta başka sorunlar olabilir. Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 26 Haziran 2011 Yazar Paylaş 26 Haziran 2011 benim araç 1,6 focus bendeki 1,6 mm diye biliyorum. üzerinde öyle yazıyor. benimkiler çok mu küçük oluyor yani halbuki çekişi vs gayet iyi. Şayet dediğiniz gibiyse 1.6mm ise o nozul hem tabloya hemde ustaların dediğine göre o araba ile uyumsuz C gurubu 2.0mm olan nozullar ile değiştirilmelidir. Benim usta küçük nozulun üst devirlede sorun çıkardığını söylüyor. Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 5 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2011 Aracımda B gurubu 1.8mm nozul takılı ve aracımda hiçbir sorun yok ne yakıtında ne rölantisinde nede lpg de hiçbir sorun yok. Sırf lovatonun katoloğunda 1600 cc motora Cgurubu 2.0mm meme takılmalı diyor diye ustama gittim ve memeleri değiştirdim fırsat bu fırsat lpg enjeksiyonları ile emme manifoldu arasındaki hortumuda iyice kısalttırdım lpg filtresini değiştittirdim. Arabanın çekişinde ve yakıtında bariz şekilde değişme olmadı sadece araç lpg ile giderken 3500 devirden sora daha kararlı davranmaya başladı ve eskisine nazaran aynı yakıt, aynı yol da 10-20 km arası daha fazla yol gitmeye başladım. Sırf uygun nozul budur diye gittim taktırdım kafam rahatladı. Yapılan işin hiçbirzaman kötüsü olmaz diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 5 Temmuz 2011 Paylaş 5 Temmuz 2011 LPG de ani gazlamalarda araç önce yığılıp sonra topluyor.Benzinde öyle değil , lpg ustama (nozulları) memeleri büyült diyorum , yok senin buji kablolarında sorun diyor. Acaba neden yapıyor.2005 f1 Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 5 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2011 LPG de ani gazlamalarda araç önce yığılıp sonra topluyor.Benzinde öyle değil , lpg ustama (nozulları) memeleri büyült diyorum , yok senin buji kablolarında sorun diyor. Acaba neden yapıyor.2005 f1 Yukarıdaki tablo nozul seçiminde size yardımcı olacaktır. Dediğiniz sorunun daha başka nedenide olabilir iyi bir ustaya göstermek gereklidir. Kalibrasyonda hata olabilir veya kitte montaj hatası olabilir. Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 6 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2011 (düzenlendi) LPG de ani gazlamalarda araç önce yığılıp sonra topluyor.Benzinde öyle değil , lpg ustama (nozulları) memeleri büyült diyorum , yok senin buji kablolarında sorun diyor. Acaba neden yapıyor.2005 f1 Birde aracı benzinde test edin 2. viteste boş ve düz bir yolda gazı dibo yap benzinde giderken 2 viteste 100 km hızı devirirsen benzinde hiçbir sorun yok demektir bujidede sorun yoktur kablodada. Ondan sonra lpg ustana git ve aracı benzinde kullanıyorum tık yok sorun yok de ve lpg nozullarının aracının motoru ile uygun nozul takılmasını istediğini söyle ve lpg enjeksiyonları ile emme manifoldu arasındaki hortumu kısalttırabildiğin kadar kısalttır lpg kablolarını elektriğini kontrol ettir bu işlemlerden sonra laptop ile lpg ecuna bağlantı yapıp kalibrasyon yapsın yalnız kalibrasyon yapmadan önce lpg ecusuna reset atar öyle kalibrasyon yaparsa map haritası benzindeki değerlere daha yakın olacaktır. Bu işlemlere dahil lpg filtrenide kontrol ettirebilirsin. 6 Temmuz 2011 tarihinde Ey tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Ünal 6 Temmuz 2011 Paylaş 6 Temmuz 2011 Birde aracı benzinde test edin 2. viteste boş ve düz bir yolda gazı dibo yap benzinde giderken 2 viteste 100 km hızı devirirsen benzinde hiçbir sorun yok demektir bujidede sorun yoktur kablodada. Ondan sonra lpg ustana git ve aracı benzinde kullanıyorum tık yok sorun yok de ve lpg nozullarının aracının motoru ile uygun nozul takılmasını istediğini söyle ve lpg enjeksiyonları ile emme manifoldu arasındaki hortumu kısalttırabildiğin kadar kısalttır lpg kablolarını elektriğini kontrol ettir bu işlemlerden sonra laptop ile lpg ecuna bağlantı yapıp kalibrasyon yapsın yalnız kalibrasyon yapmadan önce lpg ecusuna reset atar öyle kalibrasyon yaparsa map haritası benzindeki değerlere daha yakın olacaktır. Bu işlemlere dahil lpg filtrenide kontrol ettirebilirsin. Benzinde hiç bir sorun yok.Lpg de de hız sorunum yok , sadece ani gaz germelerde motor geç tepki verip yarım saniye gibi sonra gaz yiyor. Nozullara baktım herhangi bir numara göremedim.Filtreler yeni. Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 6 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2011 Benzinde hiç bir sorun yok.Lpg de de hız sorunum yok , sadece ani gaz germelerde motor geç tepki verip yarım saniye gibi sonra gaz yiyor. Nozullara baktım herhangi bir numara göremedim.Filtreler yeni. Sıralı sistemin markası nedir. AEB yazılımlı bir kit ise kalibrasyon programında exstra enjeksiyon hassasiyeti diye bir menü var oradan enjeksiyon hızını ve hassasiyetini artırabilirsiniz kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 (düzenlendi) Sıralı sistemin markası nedir. AEB yazılımlı bir kit ise kalibrasyon programında exstra enjeksiyon hassasiyeti diye bir menü var oradan enjeksiyon hızını ve hassasiyetini artırabilirsiniz kolay gelsin. Sistem Tomasetto aeb yazılımlı son çıkan versiyonu.T4 Blue .Eski tipi vardı sürekli sorun çıkardığından ön kısmını atıp yeni sistemi ile değiştirttim.eskisinden sadece tank kaldı.Takılalı 1 ay oldu.İki defa ayar yaptırdım gene aynı.Aracın yakıtı , çekişi , gidişi güzel tek sorun ani gaz vermelerde geç tepki vermesi. Bu nozul numaraları neresinde yazıyor.Benimkilerde sadece anahtar tutacak yeri dışarıda görünüyor.Ön kısmı enjektöün içinde diğer kısmı hortumun içinde. 7 Temmuz 2011 tarihinde Engin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eyüp Döngel 7 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2011 (düzenlendi) Sistem Tomasetto aeb yazılımlı son çıkan versiyonu.T4 Blue .Eski tipi vardı sürekli sorun çıkardığından ön kısmını atıp yeni sistemi ile değiştirttim.eskisinden sadece tank kaldı.Takılalı 1 ay oldu.İki defa ayar yaptırdım gene aynı.Aracın yakıtı , çekişi , gidişi güzel tek sorun ani gaz vermelerde geç tepki vermesi.Bu nozul numaraları neresinde yazıyor.Benimkilerde sadece anahtar tutacak yeri dışarıda görünüyor.Ön kısmı enjektöün içinde diğer kısmı hortumun içinde. Çoğu sistem nozul yani meme kullanıyor bazısındada meme kullanılmıyor diyorlar. Öncelikle aracınızın lpg kitinde nozul kullanılıp kullanılmadığını ustanızdan öğrenin nozul kullanıldı ise tablodaki uygun nozulu takmasını söyleyin ve dediğim gibi lpg programı ile girin exstra enjeksiyon hassasiyetini artırmasını söyleyin şayet lpg kitinin elektrik aksamında sorun yoksa eminimki sorununuz düzelecektir. Kolay gelsin. Lpg enjektörlerinin önünde hortum var hortumla enjektörün bağlantısının yapıldığı sarı renkli içi delik boru nozuldur. Extra enjeksiyon hassasiyetini artırırsa gaza basar basmaz lpg enjektörleri daha hızlı tepki verecektir. Tabiki bu artırma aracınızın motor gücü ve sistemine uygun şekilde yapılacaktır ustanızın tecrübesine kalmış birşey. 7 Temmuz 2011 tarihinde Ey tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Ünal 7 Temmuz 2011 Paylaş 7 Temmuz 2011 Çoğu sistem nozul yani meme kullanıyor bazısındada meme kullanılmıyor diyorlar. Öncelikle aracınızın lpg kitinde nozul kullanılıp kullanılmadığını ustanızdan öğrenin nozul kullanıldı ise tablodaki uygun nozulu takmasını söyleyin ve dediğim gibi lpg programı ile girin exstra enjeksiyon hassasiyetini artırmasını söyleyin şayet lpg kitinin elektrik aksamında sorun yoksa eminimki sorununuz düzelecektir. Kolay gelsin.Lpg enjektörlerinin önünde hortum var hortumla enjektörün bağlantısının yapıldığı sarı renkli içi delik boru nozuldur. Extra enjeksiyon hassasiyetini artırırsa gaza basar basmaz lpg enjektörleri daha hızlı tepki verecektir. Tabiki bu artırma aracınızın motor gücü ve sistemine uygun şekilde yapılacaktır ustanızın tecrübesine kalmış birşey. Bu nozul dediğiniz şey 4 enjektöre giren 4 tane sarı renkli boru var uçlarında hortumlar takılı onlarmı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts