Ali Eren 14 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2012 abi seninki zehir ötesi oldu ahanda yarın halledecem burada düzgün usta yok kalınlaştırmada yapacaktım olmadı sadece iptali yarın kendim yapayım foto atarım. Bekliyoruz canım kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 14 Mayıs 2012 Paylaş 14 Mayıs 2012 Navigasyonla aran nasıl, memnun musun? Evet memnunum Hocam! Bütün özellikleri güzel çalışıyor.Özellikle navigasyonunu çok beğendim.Çok hızlı rota hesaplıyor. Tek sıkıntı var.Çok güneşli bir hava varsa her açıdan görünmüyor.Belli bir görüş açısı ile bakmak gerekiyor. Ama bunun haricinde iyi.Sen memnun musun? hocam .Bir sıkıntı oldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2012 Evet memnunum Hocam! Bütün özellikleri güzel çalışıyor.Özellikle navigasyonunu çok beğendim.Çok hızlı rota hesaplıyor. Tek sıkıntı var.Çok güneşli bir hava varsa her açıdan görünmüyor.Belli bir görüş açısı ile bakmak gerekiyor. Ama bunun haricinde iyi.Sen memnun musun? hocam .Bir sıkıntı oldu mu? Ben de gayet memnunum dediğin gibi rota hesaplama hızı çok iyi. Kurcaladıkça daha çok sevmeye başladım cihazı. Parlaklık konusunda haklısın ama yine de diğer cihazlara göre gayet iyi geldi bana. 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 14 Mayıs 2012 Paylaş 14 Mayıs 2012 Plakalık İptali güzel olmuş .Bende yapıcam 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Ai hocam öncellikle arabana hiç yorum yazmadığımı farkettim. Aracın çok güzel.Güle güle kullan. Aracın siyah olması rengin asaletini ortaya koyuyor. Ancak temizliğinin zor olduğunun sende farkındasın Senin araçla yaptığım kısa turda HB araçların bana göre olmadığını ancak dizel aracın torkunu birkez daha hissettim. Ancak dizel motorların içeri aldığı motor sesinin beni rahatsız edeceğini düşünüyorum. Ancak rampalardaki gücünü göz önünde bulundurunca içeri alınan motor sesinin unutturur gibi. Aracında tek sevmediğim içerde klima havalandırmalarındaki asılı olan aparat Plakalık iptalini beğenmene sevindim. Güle güle kullan. eline sağlık süper olmuş verdin zehiri bakem diyarbakırdan sonra halledeyim o işi. abi seninki zehir ötesi oldu ahanda yarın halledecem burada düzgün usta yok kalınlaştırmada yapacaktım olmadı sadece iptali yarın kendim yapayım foto atarım. Hüseyin birgün memlekete giderken Narlı otobanında girersin Maraşa gelirsin Hanımlar biryerde çay içerken biz 1 saatte plakalığı hallederiz Kalınlaştırıp montajını yaptırırız. Çok parada değil 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2012 Ai hocam öncellikle arabana hiç yorum yazmadığımı farkettim. Aracın çok güzel.Güle güle kullan. Aracın siyah olması rengin asaletini ortaya koyuyor. Ancak temizliğinin zor olduğunun sende farkındasın Senin araçla yaptığım kısa turda HB araçların bana göre olmadığını ancak dizel aracın torkunu birkez daha hissettim. Ancak dizel motorların içeri aldığı motor sesinin beni rahatsız edeceğini düşünüyorum. Ancak rampalardaki gücünü göz önünde bulundurunca içeri alınan motor sesinin unutturur gibi. Aracında tek sevmediğim içerde klima havalandırmalarındaki asılı olan aparat Plakalık iptalini beğenmene sevindim. Güle güle kullan. 1- Bugüne kadar arabama hiç yorum yazmadığını yeni fark ettim Mehmet Hocam (Çok kırıldım haberin olsun) :angry: 2- Evet HB araç sana göre değil çünkü sen ihtiyarsın. Şaka bir tarafa Focus HB 'in yol tutuşu iyidir ama senin Mondeo kadar kesinlikle olamaz. 3- Ben motor sesini çok seviyorum. (Benzinli arabam olsa dizel motor sesini cd'ye kaydeder yine dinlerim falan dermişim :D ) Ayrıca "dizel sesinin hastasıyım, rampaların ustasıyım." desem çok mu dolmuşcu ağzı olur. 4- Arabamda sevemediğin o kutsal aparat konusunda sana sadece gülerim, niye sevmediğini de çok iyi bilirim. :D 5- Plakalık iptali konusunda sana minnettarım. 3 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Aa, Ali Hocam bende hiç yorum yapmamışım arabana. Şaşırdım vallahi. Maşallah , mükemmel duruyor. Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2012 Aa, Ali Hocam bende hiç yorum yapmamışım arabana. Şaşırdım vallahi. Maşallah , mükemmel duruyor. Teşekkürler Mert. İnşallah ileride daha güzelleri senin olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 (düzenlendi) 1- Bugüne kadar arabama hiç yorum yazmadığını yeni fark ettim Mehmet Hocam (Çok kırıldım haberin olsun) :angry: 2- Evet HB araç sana göre değil çünkü sen ihtiyarsın. Şaka bir tarafa Focus HB 'in yol tutuşu iyidir ama senin Mondeo kadar kesinlikle olamaz. 3- Ben motor sesini çok seviyorum. (Benzinli arabam olsa dizel motor sesini cd'ye kaydeder yine dinlerim falan dermişim :D ) Ayrıca "dizel sesinin hastasıyım, rampaların ustasıyım." desem çok mu dolmuşcu ağzı olur. 4- Arabamda sevemediğin o kutsal aparat konusunda sana sadece gülerim, niye sevmediğini de çok iyi bilirim. :D 5- Plakalık iptali konusunda sana minnettarım. 1-Kırdığım için özür dilerim Bilseydim çaktırdırmazdım (Not : Demek tek değilmişim. Konuyu hortlattım ) 2-İhtiyarlık başa bela kardeş. Sende keyfini çıkar 3 yılın kaldı ihtiyar sınıfına girmek için 3-Ben anladım ciğer mındar işi. Motor sesi seviyorsan git honda al 4-O mevzulara yüz yüze konuşarak karar verelim. Yoksa güzelim arabanın konusunu mındar edip emmi konuyu kitlemesin. 5- Ben birşey yapmadım asıl ustaya minnettar olalım adam gerçekten iyi işçilik çıkarıyor 28 Mayıs 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 (düzenlendi) Ai hocam öncellikle arabana hiç yorum yazmadığımı farkettim. Aracın çok güzel.Güle güle kullan. Aracın siyah olması rengin asaletini ortaya koyuyor. Ancak temizliğinin zor olduğunun sende farkındasın Senin araçla yaptığım kısa turda HB araçların bana göre olmadığını ancak dizel aracın torkunu birkez daha hissettim. Ancak dizel motorların içeri aldığı motor sesinin beni rahatsız edeceğini düşünüyorum. Ancak rampalardaki gücünü göz önünde bulundurunca içeri alınan motor sesinin unutturur gibi. Aracında tek sevmediğim içerde klima havalandırmalarındaki asılı olan aparat Plakalık iptalini beğenmene sevindim. Güle güle kullan. Hüseyin birgün memlekete giderken Narlı otobanında girersin Maraşa gelirsin Hanımlar biryerde çay içerken biz 1 saatte plakalığı hallederiz Kalınlaştırıp montajını yaptırırız. Çok parada değil 1-Abi zehiri aldığım gibi yaptırdım iptali aynı gün kendim slikon aldım siyah onunla güzelce yapıştırdım. 2-Bir iki gün koli bandı ile bantlı gezdim sonra tamam 3-Hatta diyarbakırda plakalıksızdı araçlar başka yerde olduğundan göremedin. 4-Ama kalınlama işini inşallah hallederiz beraber. 5-Hatta yıldızlı *5 Maraşa gelirsem çaynan beni kandıramazsın soluğu önce yaşarda alırım.Karışık tatlı tabağı üstüne mis gibim dondurma. 28 Mayıs 2012 tarihinde Hüseyin Yergin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 1-Abi zehiri aldığım gibi yaptırdım iptali aynı gün kendim slikon aldım siyah onunla güzelce yapıştırdım. 2-Bir iki gün koli bandı ile bantlı gezdim sonra tamam 3-Hatta diyarbakırda plakalıksızdı araçlar başka yerde olduğundan göremedin. 4-Ama kalınlama işini inşallah hallederiz beraber. 5-Hatta yıldızlı *5 Maraşa gelirsem çaynan beni kandıramazsın soluğu önce yaşarda alırım.Karışık tatlı tabağı üstüne mis gibim dondurma. Sen gelde gerisini hallederiz. Yemek+dondurma+yol+sigorta 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Hayırlı olsun Ali hocam yeni gördüm.. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ali Eren 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 Bugün serviste boya koruma yaptırdım. Geçen gün otobanda sağ ön cam rüzgarlığım uçtu. Ben de zaten ne zamandır sökmeyi düşünüyordum. Bu vesile ben de diğerlerini söktüm. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Rabbim nazarlardan saklasın Güle güle kullan kardeşim, bende yarın sabah yaptırayım da akşam resimlerini koyaarım inşallah..... 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 Rabbim nazarlardan saklasın Güle güle kullan kardeşim, bende yarın sabah yaptırayım da akşam resimlerini koyaarım inşallah..... Teşekkür ederim abi bekliyoruz fotoları. Saat 9 gibi bırakırsan 3 gibi alırsın arabayı. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Hocam güle güle kullanın bende yeni farkettim mesaj yazmadığımı kendi kendimi kınadım şu anda Boya koruma güzel olmuş.. Mugen rüzgarlıklar çok hoşuma gidiyor benim hele ki HB focuslarda, düşmesine üzüldüm.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 Hocam güle güle kullanın bende yeni farkettim mesaj yazmadığımı kendi kendimi kınadım şu anda Boya koruma güzel olmuş.. Mugen rüzgarlıklar çok hoşuma gidiyor benim hele ki HB focuslarda, düşmesine üzüldüm.. Teşekkür ederim kardeşim. Rüzgarlığı ilk zamanlar ben de çok seviyordum ama son zamanlar pek hoşuma gitmemeye başlamıştı. Bu halini de özlemişim arabanın. Rüzgarlıklı haliyle fotoları 3.sayfada var. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Evet gördüm hocam çok da beğendim.. Tabi sizin zevkiniz önemli olan.. Nasıl hoşunuza gidiyorsa öyle kullanın.. Muş'un yollarını bilemiyorum ama karaoğlan'a yay lazım hocam Yorum bağlantısı
Ali Eren 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 Evet gördüm hocam çok da beğendim.. Tabi sizin zevkiniz önemli olan.. Nasıl hoşunuza gidiyorsa öyle kullanın.. Muş'un yollarını bilemiyorum ama karaoğlan'a yay lazım hocam Muş'un yollarından kurtulacağım inşallah Sercan. Yay işine bi girersek devamı gelir st jant, st tampon, marşpiyel vs. vs. Altından kalkamam hiçbirinin. Sakın gaz vermeyin bana kardeş, bizimki örtmen arabası fazla modifiye dokanır bize. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Hocam yok mu öğrencilerinizden araba hastası olan.. Biz lisedeyken hocamızın şahine film falan çekmiştik egzoz takmıştık zorla.. Sizi de gaza getiren öğrenciileriniz yok mu? Ha yoksa biz itinayla gaza getirebiliriz 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 Ali abi hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla Allah binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 Ali abi hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla Allah binmeyi nasip etsin. Çok teşekkür ederim Yusuf Sami kardeşim. Yorum bağlantısı
Fatih Köken 23 Ağustos 2012 Paylaş 23 Ağustos 2012 hayırlı olsun Allah(cc) kaza-bela vermesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2012 hayırlı olsun Allah(cc) kaza-bela vermesin inşallah Teşekkürler Fatih Bey. Yorum bağlantısı
Ali Eren 24 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2012 Hocam yenilik yokmu. Yenilik yok gardaşım, bu gidişle uzun süre de olamayacak. Yengen aylıksız izne ayrılmak zorunda. O yüzden ekonomik anlamda dibe vurmuş durumdayım. Bugün yarın ararım seni dertleşiriz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts