İnan Çınar 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 (düzenlendi) Hocam hayırlı olsun. Yakışmış hakkaten. Ben de montaja takılmıştım doğru görmüşüm. SLX için ben de istiyorum ama bu montaj kısmı korkutuyor beni. Düzgün takamazsak hepten mundar etmeyelim diye. Konu başlığındaki plakayı görünce aklıma ilk siz geldiniz.Araç sizin sandım. Soyadınıza baya uyumlu bir plaka...Ali hocam devrederse el koyun bence... Bu arada Ali hocam siyah bakımı zor ama çok asil bir renk,aracınızı güle güle kullanın.... 19 Temmuz 2014 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 19 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2014 kara böcük işte, çirkin çirkin [emoji3]Heee vallahi çok çirkin maşallah Konu başlığındaki plakayı görünce aklıma ilk siz geldiniz.Araç sizin sandım. Soyadınıza baya uyumlu bir plaka...Ali hocam devrederse el koyun bence... Bu arada Ali hocam siyah bakımı zor ama çok asil bir renk,aracınızı güle güle kullanın.... Zafer benim plakayı çok sever İnan Bey. Siyah arabayı yıkayıp karşısına geçip izlemek lazım. Zaten ikinci gün tekrar yıkamak gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 19 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2014 Hocam senin arabayı alırsam parlamasına değil plakasına kanıp alacağım Konu başlığındaki plakayı görünce aklıma ilk siz geldiniz.Araç sizin sandım. Soyadınıza baya uyumlu bir plaka...Ali hocam devrederse el koyun bence... Bu arada Ali hocam siyah bakımı zor ama çok asil bir renk,aracınızı güle güle kullanın.... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 Mercekler ortalığı ayrı bir yakıyor, Maşallah hocam. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 Ali hocam senin arabanın konusunu ilk defa gördüm. Siyahı severim ama biraz nazenindir. Farlarla daha bir hoş olmuş nice uzun km inşallah. Yorum bağlantısı
Ali Eren 19 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2014 Mercekler ortalığı ayrı bir yakıyor, Maşallah hocam.Teşekkür ederim abim. Ali hocam senin arabanın konusunu ilk defa gördüm. Siyahı severim ama biraz nazenindir. Farlarla daha bir hoş olmuş nice uzun km inşallah.Evet Fedai Hocam, siyah çok hassas. Bu farlarla gece otobanda uzun yol ayrı bir keyif. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 Ali hocam ellerine sağlık,ince dokunuşlar bile arabanın çehresini değiştiriyor işte.. Yorum bağlantısı
Muhammet Kabdan 26 Temmuz 2014 Paylaş 26 Temmuz 2014 Maşallah hocam kazsız belasız kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2014 Bugün yıkatıp cila yapınca birkaç fotoğraf çektim. 4 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Temmuz 2014 Paylaş 26 Temmuz 2014 hocam Maşallahı var, en güzel değişiklik far, on numara 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Temmuz 2014 Paylaş 26 Temmuz 2014 Cıkkkk olmamış bunun cilasi, ben yapsam daha güzel olurdu Ali 1 Yorum bağlantısı
Mert Merev 26 Temmuz 2014 Paylaş 26 Temmuz 2014 (düzenlendi) hedefimdeki araba abi hayirli ugurlu olsun, allah kaza bela vermesin. arac temiz duruyor, gule gule kullan. bu arada aracin paketi ve satin aldiginda km' si kacti? ekleme: konunun tarihini yeni farkettim, 3 yil gecmis ) okunmamis mesajlara bakarken cikiverdi, kusura bakmayin 26 Temmuz 2014 tarihinde Mert Merev tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2014 hocam Maşallahı var, en güzel değişiklik far, on numara Teşekkür ederim Lokman abim, hani diyordun ya bi xenon büyük bir keyif diye inanır mısın artık gündüz yola gidesim gelmiyor. Cıkkkk olmamış bunun cilasi, ben yapsam daha güzel olurdu Ali 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Kabdan 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Maşallah siyahın asaleti ortaya çıkmış 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Arabayı cilalayların biri öğretmen biri devlet memuru biri müteahit olunca böyle güzel oluyor. Bizim dükkan acma zamanımız gelmiş de geçmiş. Ben müteahitliği bırakıyorum, form üyelerine cila ceksek yeter. [emoji12] 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2014 Maşallah.Teşekkürler Fatih Hocam Maşallah siyahın asaleti ortaya çıkmışFocusun bu kasasına her renk yakışıyor ama siyahın yeri bende başka. Arabayı cilalayların biri öğretmen biri devlet memuru biri müteahit olunca böyle güzel oluyor. Bizim dükkan acma zamanımız gelmiş de geçmiş. Ben müteahitliği bırakıyorum, form üyelerine cila ceksek yeter. [emoji12]Kadro sağlamdı abi, ellerimize sağlık. Mersin'de üye az. Ankara ya da İstanbul'da fena iş yaparız vallahi. Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 (düzenlendi) Bugün Karaoğlum Focus'umun rengi solan arka cam filmlerini yeniledik. 120 tl Motor yağını ve filtrelerini değiştik. Yine mobil esp 5/30 dan vazgeçmedik. Bakım için 240 tl harcadık. Ön arka fren balatalarını da yeniledik kale marka 110 tl Keyfi denecek bazı parçalar değiştik. Motor alt koruma Plastiğinde kırılmış yerler vardı ve karterde hafif bi göcük vardı. Dayanamadık hem karteri hem de motor alt koruma plastiğini değiştirdik. 165 tl harcadık. Sağ motor kulağını geçen sene değişmişti ama orijinali 300 tl olunca 90 tlye yan sanayi takmıştık. Yine 3000 devirde zırıltı yapıyordu. Orijinali de bu aralar 190 tlye düşmüşken onu da değiştirdik. Yani 90 + 190 yine geçen seneki orijinal parasına mal oldu. [emoji4] Pasta cila için İbrahim Usta'nın komşusu ile anlaştık. Haftaya daha da yakışıklı olup yaza hazır olacağız Karaoğlu'mla. 10 Mart 2016 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 kara oğlun parayı yemiş ya Ali Maşallah, kafan rahat artık 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 kara oğlun parayı yemiş ya Ali [emoji3]Maşallah, kafan rahat artıkTeşekkür ederim Lokman abi. Evet kafam rahatladı. C max hayallerini de erteledim biraz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Teşekkür ederim Lokman abi. Evet kafam rahatladı. C max hayallerini de erteledim biraz. Ali hayırlı olsun.İyiki bi direksiyona oturduk hemen servise gitmişsin[emoji85] Karaoğlan iyi kaçıyor.Ama Sellosu zayıf[emoji12] Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 Ali hayırlı olsun. İyiki bi direksiyona oturduk hemen servise gitmişsin[emoji85] Karaoğlan iyi kaçıyor.Ama Sellosu zayıf[emoji12] Araba sen direksiyondan inince neler anlattı bana bir bilsen [emoji12] Sellosu zayıf derken ayıp oluyor ama selektör yaptığında önünde araba kalıyor muydu onu söyle. [emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Araba sen direksiyondan inince neler anlattı bana bir bilsen [emoji12] Sellosu zayıf derken ayıp oluyor ama selektör yaptığında önünde araba kalıyor muydu onu söyle. [emoji106] Harbi kalmıyordu.ama O aşk. Led ler le tanışınca bitti abi.[emoji41] . Abi o dizel kafa yapıyor inanmasaydın dediklerine[emoji6] Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 Harbi kalmıyordu. ama O aşk. Led ler le tanışınca bitti abi.[emoji41] . Abi o dizel kafa yapıyor inanmasaydın dediklerine[emoji6] Bi-led e saygımız sonsuz [emoji122] Aslında çok güzel şeyler söylemişti hakkında yine de inanmayayım mı[emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Bi-led e saygımız sonsuz [emoji122] Aslında çok güzel şeyler söylemişti hakkında yine de inanmayayım mı[emoji3] Ağlattım la . Güzel bişe dememiştir [emoji1] [emoji91] Yorum bağlantısı
Recommended Posts