Ali Eren 21 Ocak 2013 Yazar Paylaş 21 Ocak 2013 Arabanın koltukları yavaş yavaş kirlenmeye başlamıştı. Malum küçük çocuk olunca mama lekeleri falan artmaya başlamıştı. Ne yapsam diye düşünürken aklıma araca özel kılıf yaptırmak geldi. Araca özel kılıf deyince de forumdan İlker Kadılar abi ile (Döşemecioğlu) görüştüm sağolsun. 3-4 gün içinde güzelce dikip yolladı. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Elime ulaşalı 10 gün oldu ama daha dün takabildim. Gerçekten tam olarak araca göre oldu. Fotolar aşağıda. Sizlerin de yorumlarını bekliyorum. Not. Biliyorum konu açmak yerine fotoları kendi arabamın konusuna ekleyebilirdim ama düşünen başka arkadaşların da dikkatini çeker diye düşündüm. Moderasyon ekibimiz konuyu eğer benim konuyla birleştirmeyi uygun görürlerse bile en azından birkaç gün sonra birleştirmelerini rica ederim. 14 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 gün geçmiyor ki bir koltuk daha güzelleşmesin 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Enfes tek kelime ile işçilik harikası :nazar: Güle güle güzel günlerde kullan Ali hocam 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Ali hocam, kafalıklara bi şey yok mu? Çok güzel olmuş koltuklar 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Ürün çok güzel ama montaj ekibi tırt azizim, arka koltukların döşeme izlerini denk getirememişler 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Hocam hayırlı olsun. Yakışmış hakkaten. Ben de montaja takılmıştım doğru görmüşüm. SLX için ben de istiyorum ama bu montaj kısmı korkutuyor beni. Düzgün takamazsak hepten mundar etmeyelim diye. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 güzel olmuş gayet şık.güle güle kullanın daha kimse fiyatını sormamış ben sorayım 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 21 Ocak 2013 Yazar Paylaş 21 Ocak 2013 montajı kimle yaptınız? Dün akşam kaynımla beraber yaptık abi. Ali hocam, kafalıklara bi şey yok mu? Çok güzel olmuş koltuklar Kafalıklarda da var Sani. Demek baya orjinal olmuş farkedilmiyor. Abi harbiden güzel olmuş arabayla bütünleşmiş, sanki kendi orjinal koltuk döşemesi gibi duruyor.Bu arada yukarıda okurken dikkatimi çekti koltuklar mama lekesinden falan kirlenmeye başlamıştı demişsin fiyattan düşerim haberin olsun Sen beni bi arasana len. Ürün çok güzel ama montaj ekibi tırt azizim, arka koltukların döşeme izlerini denk getirememişler Eyvallah Sayın King. Hocam hayırlı olsun. Yakışmış hakkaten. Ben de montaja takılmıştım doğru görmüşüm. SLX için ben de istiyorum ama bu montaj kısmı korkutuyor beni. Düzgün takamazsak hepten mundar etmeyelim diye. Montajı çok zor değil Zafer, en kötü ihtimal döşemeciye taktırırsın. güzel olmuş gayet şık.güle güle kullanın daha kimse fiyatını sormamış ben sorayım Sağolasın İsmail Hocam. 150 tl forum fiyatı. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Vaaay, valla hiç anlamadım kafalıkların da takılı olduğunu 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Ali Abi hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çok güzel olmuş ah birde arka kolçak altta kalmasaymış daha güzel olurmuş. Acaba İlker Abi sende kolçak olduğundan haberdar değil miydi? yoksa kolçak ihtimali yok muydu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 21 Ocak 2013 Yazar Paylaş 21 Ocak 2013 (düzenlendi) Ali Abi hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çok güzel olmuş ah birde arka kolçak altta kalmasaymış daha güzel olurmuş. Acaba İlker Abi sende kolçak olduğundan haberdar değil miydi? yoksa kolçak ihtimali yok muydu? Sağolasın Oğuzhan. Kolçağı unuttuğunu sanmam muhtemelen biliyordur kolçak olduğunu Çünkü özellikle titanium mu diye sordu. .Dün telefonlaştık ama biz zaten çocuk koltuğu ve ikinci çocukla beraber kolçağı kullanamayacağız için sormak hiç aklıma gelmedi. 21 Ocak 2013 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Türker 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Hayırlı olsun güle güle kullanın ben de yaptırmayı düşünüyorum ancak tereddüdüm montajı çok mu zor? Aslında böyle işler elimden gelir ama yine de kafamda soru işareti bu montaj işi. Yorum bağlantısı
Ali Eren 21 Ocak 2013 Yazar Paylaş 21 Ocak 2013 Hayırlı olsun güle güle kullanın ben de yaptırmayı düşünüyorum ancak tereddüdüm montajı çok mu zor? Aslında böyle işler elimden gelir ama yine de kafamda soru işareti bu montaj işi. Teşekkür ederim. Eğer elinizden böyle işler geliyorsa montaj sizi zorlamaz. Yorum bağlantısı
Ali Erkan Aktaşgül 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Teşekkür ederim. Eğer elinizden böyle işler geliyorsa montaj sizi zorlamaz. Hayırlı olsun, yakışmış deyip şöyle sorayım: Montaj için koltukları sökmek zorunda kalıyor musunuz? Ben de Ankara Oto Döşemeden kılıf almaya niyetlenmiştim ama kendim yapabilir miyim emin olamadığım için şimdilik erteledim. Elimden az çok böyle işler gelir aslında ama işin içine koltukları mekanizmalarından ayırmak falan giriyorsa kurcalamam. Sizin montaj da fena olmamış ama döşemeci kendisi yapsaydı çok daha iyi olurdu tabi. Kabarık kalan yerler var, arka koltukta denildiği gibi desenler kaymış, kafalıklarda büzüşmeler var hafiften vs. Fakat yine de gayet güzel görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Hocam güle güle kullan...çok güzel olmuş,kombinasyon cuk olmuş Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Hayırlı olsun,Ali hocam....güzel olmuş,iyi günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Hayırlı uğurlu olsun..Güzel olmuş.Ufak tefek göze takılan yerler var ama rahatlıkla düzeltilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Emre Alliş 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Hocam gule gule kullanin ilker abi gercekten bu isi hakkiyla yapiyor dun biz yeni siparis gectik opel icinde 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts