Fahrettin Karakoç 25 Haziran 2011 Paylaş 25 Haziran 2011 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 25 Haziran 2011 Paylaş 25 Haziran 2011 açarız hayırlı olsun aracınız konu açında bir araya gelelim sadık bey mersinli olarak Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Haziran 2011 Yazar Paylaş 26 Haziran 2011 yeni aracınız hayırlı olsun allah kaza bela vermez inşallah. güzel seçim titanyum ama siyah için aynı şeyi söylemek mümkün değil biraz kullanın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. sadece yıkamacıdan eve kadar temiz binebileceksiniz eğer kapalı garajınız yoksa ah ah ne çektiğimi sizde anlayacaksınız. öncelikle teşekkür ederim . evet siyah renk beni baya bi yoracak.. ama bayinin elinde başka yoktu. benim de acelem vardı bi kaç gün içinde uzun yola çıkıcam. Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Ekim 2011 Yazar Paylaş 13 Ekim 2011 (düzenlendi) Karaoğlan Focus'umun son hali. 26 Ocak 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Ekim 2011 Yazar Paylaş 14 Ekim 2011 (düzenlendi) hayırlı olsun Teşekkürler Bora. Güzel olmuş hocam. Sağol Ahmet Abi. Maşşallah hocam...Karaoğlan yıkanmak istiyor ama.. Erkan haklısın valla yıkanmak istiyor ama bu aralar Muş'ta havalar çok ilginç. Öğlen yanıyoruz güneşten ikindiye yağmur yağıyor. Daha önce ben yıkadıktan bir saat sonra yağmur yağmıştı . sinir olmuştum. o yüzden bu aralar biraz kirli geziyoruz. 14 Ekim 2011 tarihinde Ali Sat?lm?? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Kasım 2011 Yazar Paylaş 14 Kasım 2011 (düzenlendi) Erkan haklısın valla yıkanmak istiyor ama bu aralar Muş'ta havalar çok ilginç. Öğlen yanıyoruz güneşten ikindiye yağmur yağıyor. Daha önce ben yıkadıktan bir saat sonra yağmur yağmıştı . sinir olmuştum. o yüzden bu aralar biraz kirli geziyoruz. Erkan tertemiz yıkatıp fotoğrafladım bu hafta sonu. 21 Aralık 2011 tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Kasım 2011 Paylaş 14 Kasım 2011 Hocam senin arabayı alırsam parlamasına değil plakasına kanıp alacağım 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Kasım 2011 Yazar Paylaş 14 Kasım 2011 (düzenlendi) Hocam senin arabayı alırsam parlamasına değil plakasına kanıp alacağım Sen plakaya dikkat çektiğinden beri arabanın plakası ne zaman gözüme ilişse sen geliyorsun aklıma Zafer. 21 Aralık 2011 tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2012 (düzenlendi) Geçenlerde K.Maraş'ta Mehmet Kaya hocamla birlikte yaptırdığımız plakalık iptali ve kalınlaştırma fotolarımız. 13 Mayıs 2012 tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 13 Mayıs 2012 Paylaş 13 Mayıs 2012 Güzel olmuş be kardeşim bendemi iptal etsem plakalığı. Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2012 (düzenlendi) Güzel olmuş be kardeşim bendemi iptal etsem plakalığı. Kesinlikle tavsiye ederim kardeşim. Fotolara yeniden bak, senin için eski halini de yükledim. 13 Mayıs 2012 tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 14 Mayıs 2012 Paylaş 14 Mayıs 2012 hocam valla çok güzel olmuş beğendim 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 14 Mayıs 2012 Paylaş 14 Mayıs 2012 Kesinlikle tavsiye ederim kardeşim. Fotolara yeniden bak, senin için eski halini de yükledim. eline sağlık süper olmuş verdin zehiri bakem diyarbakırdan sonra halledeyim o işi. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2012 Paylaş 14 Mayıs 2012 eline sağlık süper olmuş verdin zehiri bakem diyarbakırdan sonra halledeyim o işi. Önce hallet niye bırakıyorsun? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 14 Mayıs 2012 Paylaş 14 Mayıs 2012 Nazar değmesin maşallah kara şimşek.. 1 Yorum bağlantısı
Burak Koca 14 Mayıs 2012 Paylaş 14 Mayıs 2012 Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin hocam, maşallah çok güzel aracınız 1 Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 14 Mayıs 2012 Paylaş 14 Mayıs 2012 Hayırlı olsun.Kazasız belasız inş.Aracımdan memnunum ama zamanı gelince ben de eskiyi getir yeniyi götür yapacağım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2012 bak plaka sökülünce ne güzel olmuş. böyle göze çok daha hoş görünüyor, özellikle arakadaki plakalığın ayrıca tıkırtısı da kalmıyor. plakanın kenarındaki siyah şeridi de silmeniz gayet iyi olmuş. Teşekkürler Sadık abim. hocam valla çok güzel olmuş beğendim Teşekkürler Mustafa kardeşim. eline sağlık süper olmuş verdin zehiri bakem diyarbakırdan sonra halledeyim o işi. Bence de önce hallet. Önce hallet niye bırakıyorsun? +1923 Nazar değmesin maşallah kara şimşek.. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin hocam, maşallah çok güzel aracınız Teşekkürler Burak kardeşim. Allah en güzellerini sizlere nasip etsin. :nazar: Teşekkür ederim. Hayırlı olsun.Kazasız belasız inş.Aracımdan memnunum ama zamanı gelince ben de eskiyi getir yeniyi götür yapacağım. Teşekkürler Cihangir Hocam. Allah cümlemize kaz bela vermesin. Navigasyonla aran nasıl, memnun musun? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 14 Mayıs 2012 Paylaş 14 Mayıs 2012 Önce hallet niye bırakıyorsun? abi seninki zehir ötesi oldu ahanda yarın halledecem burada düzgün usta yok kalınlaştırmada yapacaktım olmadı sadece iptali yarın kendim yapayım foto atarım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts