İçeriğe Yönlendir

Gitti Fiesta, Geldi Focus 33AYV72

Ali Eren

Recommended Posts

Arda Bülent Güzel
açarız :D

hayırlı olsun aracınız konu açında bir araya gelelim sadık bey mersinli olarak

Yorum bağlantısı
yeni aracınız hayırlı olsun allah kaza bela vermez inşallah. güzel seçim titanyum ama siyah için aynı şeyi söylemek mümkün değil biraz kullanın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. sadece yıkamacıdan eve kadar temiz binebileceksiniz eğer kapalı garajınız yoksa ah ah ne çektiğimi sizde anlayacaksınız.

öncelikle teşekkür ederim . evet siyah renk beni baya bi yoracak.. ama bayinin elinde başka yoktu. benim de acelem vardı bi kaç gün içinde uzun yola çıkıcam.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ali Eren
(düzenlendi)

Karaoğlan Focus'umun son hali.

c4bFVGB.jpg

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)
hayırlı olsun

Teşekkürler Bora.

Güzel olmuş hocam.

Sağol Ahmet Abi.

:flowers: Maşşallah hocam...

Karaoğlan yıkanmak istiyor ama..:p

Erkan haklısın valla yıkanmak istiyor ama bu aralar Muş'ta havalar çok ilginç. Öğlen yanıyoruz güneşten ikindiye yağmur yağıyor. Daha önce ben yıkadıktan bir saat sonra yağmur yağmıştı . sinir olmuştum. o yüzden bu aralar biraz kirli geziyoruz.

tarihinde Ali Sat?lm?? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Eren
(düzenlendi)

Erkan haklısın valla yıkanmak istiyor ama bu aralar Muş'ta havalar çok ilginç. Öğlen yanıyoruz güneşten ikindiye yağmur yağıyor. Daha önce ben yıkadıktan bir saat sonra yağmur yağmıştı . sinir olmuştum. o yüzden bu aralar biraz kirli geziyoruz.

Erkan tertemiz yıkatıp fotoğrafladım bu hafta sonu.

RnpVJ.jpg

Dg7fR.jpg

tarihinde Ali Satılmış tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hocam senin arabayı alırsam parlamasına değil plakasına kanıp alacağım :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Hocam senin arabayı alırsam parlamasına değil plakasına kanıp alacağım :p

Sen plakaya dikkat çektiğinden beri arabanın plakası ne zaman gözüme ilişse sen geliyorsun aklıma Zafer.

JfRts.jpg

m3bGi.jpg

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Ali Eren
(düzenlendi)

Geçenlerde K.Maraş'ta Mehmet Kaya hocamla birlikte yaptırdığımız plakalık iptali ve kalınlaştırma fotolarımız.

lu7mT.jpg

loBYI.jpg

ZYqlS.jpg

DuliF.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Güzel olmuş be kardeşim bendemi iptal etsem plakalığı.

Kesinlikle tavsiye ederim kardeşim. Fotolara yeniden bak, senin için eski halini de yükledim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Kesinlikle tavsiye ederim kardeşim. Fotolara yeniden bak, senin için eski halini de yükledim.

eline sağlık süper olmuş verdin zehiri bakem diyarbakırdan sonra halledeyim o işi.

Yorum bağlantısı

eline sağlık süper olmuş verdin zehiri bakem diyarbakırdan sonra halledeyim o işi.

Önce hallet niye bırakıyorsun?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Koca

Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin hocam, maşallah çok güzel aracınız :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan
:nazar: Hayırlı olsun.Kazasız belasız inş.Aracımdan memnunum ama zamanı gelince ben de eskiyi getir yeniyi götür yapacağım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

bak plaka sökülünce ne güzel olmuş. böyle göze çok daha hoş görünüyor, :nazar: özellikle arakadaki plakalığın ayrıca tıkırtısı da kalmıyor. plakanın kenarındaki siyah şeridi de silmeniz gayet iyi olmuş. :good1:

Teşekkürler Sadık abim.

hocam valla çok güzel olmuş beğendim :good1:

Teşekkürler Mustafa kardeşim.

Bence de önce hallet.

+1923

Nazar değmesin maşallah kara şimşek.. :nazar:

Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin hocam, maşallah çok güzel aracınız :)

Teşekkürler Burak kardeşim. Allah en güzellerini sizlere nasip etsin.

:nazar: :nazar: :nazar:

Teşekkür ederim.

:nazar: Hayırlı olsun.Kazasız belasız inş.Aracımdan memnunum ama zamanı gelince ben de eskiyi getir yeniyi götür yapacağım.

Teşekkürler Cihangir Hocam. Allah cümlemize kaz bela vermesin.

Navigasyonla aran nasıl, memnun musun?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

abi seninki zehir ötesi oldu ahanda yarın halledecem burada düzgün usta yok kalınlaştırmada yapacaktım olmadı sadece iptali yarın kendim yapayım foto atarım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...