Mehmet Atlihan 21 Haziran 2011 Paylaş 21 Haziran 2011 arkadaslar fiyati uygun görünüse göre kulanisli bir kol dayama siparis verdim sizce fotodaki gibimidir yoksa kaldir at birseymidir http://www.microsofttranslator.com/BV.aspx...04_-_Heute.html Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 21 Haziran 2011 Paylaş 21 Haziran 2011 Dokunduğunda anlaşılacak bir durum Ben de kapı açma kolu sipariş ettim bakalım kalitesi nasıl birşey çıkacak. Beklemede olacağız mecburen Yorum bağlantısı
Engin Ateş 27 Haziran 2011 Paylaş 27 Haziran 2011 arkadaslar fiyati uygun görünüse göre kulanisli bir kol dayama siparis verdim sizce fotodaki gibimidir yoksa kaldir at birseymidir http://www.microsofttranslator.com/BV.aspx...04_-_Heute.html ben aynısını kullanıyorum aksarayda buldum ve bulduğum en düzgün kol dayama sanırım 110 tl ye aldım bende montajlarken konsola oturan yerlerine komple çift tarflı bant yapıştırmayı (yapıştırtmayı) unutmayın ! Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 30 Haziran 2011 Yazar Paylaş 30 Haziran 2011 ben aynısını kullanıyorum aksarayda buldum ve bulduğum en düzgün kol dayama sanırım 110 tl ye aldım bende montajlarken konsola oturan yerlerine komple çift tarflı bant yapıştırmayı (yapıştırtmayı) unutmayın ! sebep ses yapmasin diyemi Yorum bağlantısı
Mehmet Atlihan 1 Temmuz 2011 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2011 Bugün kol dayamasi geldi 10dk da taktim vidaladim tek sorun bardak koyma yerini isgal ediyor Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 Bende bugün iki yıl garantili Armster kolçağımı alıp monte ettirdim.Çok güzel oldu gerçekten büyük rahatlık, uzun yolculuklar artık daha keyifli olacak.İlk yolculuğumuzda Kartepe toplantısına denk geliyor. Benim gibi trend araç kunlanan arkadaşlara tacsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 Güle güle kullanın ; keyifli yolculuklar Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 21 Ocak 2012 Paylaş 21 Ocak 2012 Güle güle kullanın ; keyifli yolculuklar Güle güle kullanın. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 (düzenlendi) Armster mi yoksa farklı bir marka mı ? Armster 160Tl iken muadilleri 70 tl civarından başlıyor. Sizler ne kadara aldınız ? ve fiyat farkı aralarındaki kaliteye değer mi ? http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ford-focus-2-orginal-koldayama-kolcak-armster-51213142 alınırmı yoksa otokoçtan mı alınır 160TL ye ? 23 Ocak 2012 tarihinde Volkan Doğrular tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 hayırlı olsun, çok kullanışlı ve gerekli bir parça. hakiki deri ve piyasadaki en kaliteli markadır. bunun gri rengide vardı, bence konsolla daha uyumlu olurdu gibi. Teşekkür ederim.Gerçekten kaliteli bir malzemesi var.Farklı kolçaklarıda gösterdiler ama armsterla uzaktan yakından alakası yok,şehir dışından bu akşam döndüm gerçekten konforlu bir yolculuk oldu. Söylediğiniz gibi gri rengide gördüm ama o anda bu renk daha hoşuma gitti. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 bu ürünün sadece aparatı Armster marka. bence 75.TL buna vermektense ya 150.TL verir orjinal Armster alırım, ya da müadillerinden birini tercih ederim. Sadık bey'e katılıyorum. Aldığım kolçakla aynı olmayacağına eminim.Çünkü piyasada bir çok yere sordum.En basiti Elif tunıng'te 175 TL.diye fiyat var.Ben 150 TL.'ye aldım. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Güle Güle Kullanın Hiçbirşey Orjinalin yerini tutmuyor tabiki.. Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Peki bu takılan kolçaklar zamanla oynama yapmıyor mu? Eğer yapıyorsa o zaman nasıl bi ruygulama yapıyorsunuz düzeltmek için? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Orjinali bile gevşeyebiliyor. Sıkı vida ve düzenli yağlama. Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 Güle Güle Kullanın Hiçbirşey Orjinalin yerini tutmuyor tabiki.. Bir dönem çıkmacılar benden bıkmıştı.Birtane buldum rengi benim arabaya uymadı. Bende orjinal istiyordum ama denk gelmedi kısacası. Servistende alıp bir dünya para vermek istemedim. Kısmet bir Armster'ı deneyelim dedim. Peki bu takılan kolçaklar zamanla oynama yapmıyor mu? Eğer yapıyorsa o zaman nasıl bi ruygulama yapıyorsunuz düzeltmek için? Şu anda hiçbir sıkıntı yok.İlerde dediğiniz gibi bir ses olursada ona göre bir çözüm yolu bulunur. Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 (düzenlendi) Bu kolçağı takarken vidalama işini nasıl yapıyorsunuz ..Elinizde fotoğraf varsa eklerseniz sevinirim...Kaça monte ettirdiniz? 28 Ocak 2012 tarihinde Özkan Yenigün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts