Murat Dere 16 Haziran 2011 Paylaş 16 Haziran 2011 TEbrik ederim kardeşim, doğru olanı yapmışsın... İfade, tanık falan deyince bakın ne geldi aklıma. O zamanlar forum üyesi değildim, şimdi anlatıyorum işte. Corsa zamanları... Arabayı parkedip eve girdim. Yarım saat kadar sonra çıktım. Arkaya bir motor parketmiş. Geri geri giderken hafifçe, ama gerçekten hafifçe, dokundum. Zınk, motor devrildi. Durdum, indim, motoru kaldırdım. Bakıyorum bir taraflarında bir şey var mı diye. O sırada sahibi olduğunu sandığım biri geldi. Beraber baktık. "Çalıştır." dedim, çalıştırdı. Motorda sorun yok. Sadece bir miktar benzin dökülmüş. Benzin kapağı pastan görünmüyorsu zaten. Neyse, tamam dedik, bir şey yok. Sahibi de oradayken ben ayrıldım. Bir kaç saat sonra karakoldan aradılar. Gitmiş, şikayetçi olmuş dana. "Kaçtı." demiş. Gittim karakola. Adam orada yoktu. Şikayet etmiş, kaçmış öküz. Polis arkadaşlar arabama baktılar, vuruk, ezik, çizik var mı diye. Bırakın çiziği, vurduğum yerdeki tozlar bile duruyor. Kaçmadığım halde kaçtı dediği için ben de ondan şikayetçi oldum. Park ettiğim yerden çıkmama mani olacak şekilde arkaya parkettiği için. Polis arkadaşlar da adamla dalga geçtiler, "bu ne biçim iş" diye. İçimde kalmasın diye anlattım. Şimdi geyiğe sarabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 16 Haziran 2011 Yazar Paylaş 16 Haziran 2011 Tebrikler Naci Bey. Ehliyeti yok ise trafiğe çıkmasın, önce ehliyet alsındaki kuralları okuyup öğrensin ardından sınava girerek anladığını tescil ettirsin. Allah ta motorcu arkadaşa acil şifalar verir umarım. süha bey şu var bende bi süre ehliyetsiz kullandım fakat mahalle arasında hız sınırı 30 ise ben 20 ile gittim. hani ehliyetsizsin bari düzgün adam akıllı sür TEbrik ederim kardeşim, doğru olanı yapmışsın... İfade, tanık falan deyince bakın ne geldi aklıma. O zamanlar forum üyesi değildim, şimdi anlatıyorum işte. Corsa zamanları... Arabayı parkedip eve girdim. Yarım saat kadar sonra çıktım. Arkaya bir motor parketmiş. Geri geri giderken hafifçe, ama gerçekten hafifçe, dokundum. Zınk, motor devrildi. Durdum, indim, motoru kaldırdım. Bakıyorum bir taraflarında bir şey var mı diye. O sırada sahibi olduğunu sandığım biri geldi. Beraber baktık. "Çalıştır." dedim, çalıştırdı. Motorda sorun yok. Sadece bir miktar benzin dökülmüş. Benzin kapağı pastan görünmüyorsu zaten. Neyse, tamam dedik, bir şey yok. Sahibi de oradayken ben ayrıldım. Bir kaç saat sonra karakoldan aradılar. Gitmiş, şikayetçi olmuş dana. "Kaçtı." demiş. Gittim karakola. Adam orada yoktu. Şikayet etmiş, kaçmış öküz. Polis arkadaşlar arabama baktılar, vuruk, ezik, çizik var mı diye. Bırakın çiziği, vurduğum yerdeki tozlar bile duruyor. Kaçmadığım halde kaçtı dediği için ben de ondan şikayetçi oldum. Park ettiğim yerden çıkmama mani olacak şekilde arkaya parkettiği için. Polis arkadaşlar da adamla dalga geçtiler, "bu ne biçim iş" diye. İçimde kalmasın diye anlattım. Şimdi geyiğe sarabilirsiniz. hehe onun aklının yerine gelmesi için sağlam bi osmanlı şamarını yemesi lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran 2011 Paylaş 16 Haziran 2011 Tebrikler, annelik ve maddi kasko azli duygusu ile olaya yaklaşanı da yadırgamam, yaptıkları elbette yanlış, suç varsa, cezası da çekilmelidir. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 16 Haziran 2011 Yazar Paylaş 16 Haziran 2011 Tebrikler, annelik ve maddi kasko azli duygusu ile olaya yaklaşanı da yadırgamam, yaptıkları elbette yanlış, suç varsa, cezası da çekilmelidir. abi sadece maddi kayıp yaşanılan bi kaz olsa hiç karışmam kendiler nasıl istiyorlarsa çözsünler ki ortada can kaybı yüksek ihtimalli bir kaza mevcut. Yorum bağlantısı
Recommended Posts