İçeriğe Yönlendir

Focus'um Artık 18" Jantlı

Enis Kuyucu

Recommended Posts

Enis Kuyucu

FK Ford Focus II 4cm helezon

18" ofset jant

lastikler 40 yanak

herhangi bir sıkıntı yok denedim sarsma vs.resimleri tel ile çektim biraz kötü yakında ekleyeceğim arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Güzel olmuş,güle güle kullanın. ST jantları artık o kadar çoğaldı ki,farklı model arar oldu insanın gözü. :yes:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Görünüm çok güzel, bu kombinasyon ile hemen birşey hissedilmez, sonraki zamanda amortisör/ön takım parçalarından ses gelmedikçe..

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Güle güle kullanın. Çok yakışmış. :p Hiç görmedim İzmir'de bu aracı. :p

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Ben bu araca bu jantı yakıştıramadım açıkçası ST 18" jant varken gerisi gözüme yaban kalıyor. :(

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

Maşallah, st kit ile daha dikkat çekici olacaktır.Konfor konusunda hemen karar vermeyin, zamanla hissedeceksiniz ve keşke yapmasaydım diyebilirsiniz, direksiyon kutusu sorun çıkarabiliyor, aman dikkat.Özellikle su kanallarından dönerek geçiş yapacaksanız, geçerken dikkatli olun.Tekrar hayırlı olsun, Allah utandırmasın.

Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş

Basıklığı fena değil, ancak lastik yanakları kalın durmuş, farklı duruyor.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Arkaya spacer 2 inçlik, ön taraflara 1 inçlik. Biraz daha bastık mı manyak olur bu araç :unknw:

Yorum bağlantısı
Enis Kuyucu

Teşekkür ediyorum arkadaşlar.Kanpanalarıda kan kırmızı yaptık fakat foto kötü olduğu için belli olmuyor

Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut

Erkan Abi brembo kapaklar bazen sorun yaratabiliyor, oturmuyor, yapıştırma istiyor filan falan :rolleyes: uğraştık ama beceremedik.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bayılıyorum jantlarına nazar değmesin Erkan.Bu arada birşey sorayım Erkan senin jantlar daha yayık lastiğe yakın yerler Gökselin di daha dar bu durum seninkilerin 18' olmasından mı yoksa model farkımı var

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik

Görüntü süper olmuş, Ama orta vade de malum yollarımız yüzünden umarım sizi üzmez

Yorum bağlantısı
Levent Pamukçuoğlu
Görüntü süper olmuş, Ama orta vade de malum yollarımız yüzünden umarım sizi üzmez

+1

bende 205/40/17 kullanmıştım eski arabamda,taşın üzerinden geçseniz hissettiriyordu ve ön takıma çok zarar veriyor.şimdi fiestamdaki 15' jantların yanakları bile az bence.fakat görüntü süper oluyor.

Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz

Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Bende düşünüyorum böyle bir şey. Ne kadara mal oldu acaba jant + lastik.

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul
FK Ford Focus II 4cm helezon

18" ofset jant

lastikler 40 yanak

herhangi bir sıkıntı yok denedim sarsma vs.resimleri tel ile çektim biraz kötü yakında ekleyeceğim arkadaşlar.

40 Yanakta konfor bakımından bir sorun yaşadınızmı ? Bende yakın zamanda jant-Lastik takımı alacağım ama 40 Mı 50 mi olsun karar veremedim

Yorum bağlantısı
Enis Kuyucu

40yanakta bir sorun yok yalnız jantın 18 ise ve helezon değiştirdiysen 40 ve ustu surtme yapar idealı 40 yanak denedim çunku

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...