Hüseyin Sönmez 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 (düzenlendi) vites şeması çatlaktı ve çizik içindeydi aracı aldığım adam dana gözü gibi yüzük takıyordu, bende kapladım... 12 Haziran 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 Bu folyo işi insanda bağımlılık yapar,fazlası zarardır. Göğüs ve topuz güzel ama vites çerçevesi biraz boğmuş gibi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Haziran 2011 Yazar Paylaş 12 Haziran 2011 Bu folyo işi insanda bağımlılık yapar,fazlası zarardır. Göğüs ve topuz güzel ama vites çerçevesi biraz boğmuş gibi. Şema çatlak olunda daha kötü görünüyordu, en azında biraz toplandı, aslında ST vites topuzu ile değiştirmem gerekiyor. Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 Çok güzel olmuş ellerinize sağlık Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Haziran 2011 Yazar Paylaş 12 Haziran 2011 teşekkürler, Ayrıca dörtlülerin düğmesinin boyası kalkmıştı,yeni düğmenin 80 lira fiyatı vardı, bende ince bir iş ile onuda kapladım. bu arda teybin kodunu hala giremiyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Haziran 2011 Yazar Paylaş 12 Haziran 2011 elinize sağlık Teşekkürler, ama hala teybin kodunu giremedim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Haziran 2011 Yazar Paylaş 12 Haziran 2011 Hüseyin bey dış çıtalarıda difüzör dahil griye kaplatsanız daha şık olur...İlerde birde jant değme keyfine tabi nacizane fikrim.. Erkan Bey, dediğinizi yaptım, önceki konularda bahsetmiştiniz bende gidip folyo aldım ve yaptım, ama resimleri daha koymadım zira İstanbul şu sıralar çok yağmurlu araba kirli diye foto çekemiyorum. kaplama işinden birkaç resim koyayım. işçilik yine süper. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Haziran 2011 Yazar Paylaş 13 Haziran 2011 Gayet güzel olmuş eline sağlık. teşekkürler, bu arada yeni işinizde başarılar. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Haziran 2011 Yazar Paylaş 13 Haziran 2011 Carbon göstermiyek ,boğar aracı ben gri demiştim denemekte fayda var çok çekici duruyor heleki araç bordo olunca... benim araba bordo değil aslında colarado kırmızısı denilen opak kırmızısı ama bence metalikten çok daha iyi bir renk, karbon folyo kırmızı ile daha spor görünüyor. şu ön panjura TDCI logosu da düşünüyorum ama çok pahalı geldi.50 TL bayağı bir fazla. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2011 Paylaş 13 Haziran 2011 (düzenlendi) benim araba bordo değil aslında colarado kırmızısı denilen opak kırmızısı ama bence metalikten çok daha iyi bir renk, karbon folyo kırmızı ile daha spor görünüyor.şu ön panjura TDCI logosu da düşünüyorum ama çok pahalı geldi.50 TL bayağı bir fazla. 50 tl carbon fiyatını diyorsan? Bu ön çerçevenin fiyatına göre 50 tl bence iyi rakam yepyeni gibi oldu ve farklı.Bence renk konusu tartışılır fakat bu hali eski halinden çok çok daha iyi. Yeni işte karar verebilirsem hayırlısıyla her şey olacaktır. 13 Haziran 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Haziran 2011 Yazar Paylaş 13 Haziran 2011 güzel olmuş.bundan benim de ihtiyacım var.Kapı kolları çizik içinde.Nereden temin ettiniz?kendinden mi yapışkanlı? kendinden yapışkanlı, nette uygulama videoları mevcut, ayrıca yine nette satılıyor orjinal 3M olanları 1*1,27 m olarak fiyatı 100 ile 120 TL arasında değişiyor daha ucuz olanlar var ama zaman ile yerinden çıkıyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Haziran 2011 Yazar Paylaş 13 Haziran 2011 Sizin zevkiniz tabi...Tdcı logosuna ben bi bakayım dize haber vereyim ucuza bulabilirim sanırım.... Çok iyi olur 2 adet lazım çünkü.... Ford burada sitesinden Alper Bey yan sanayisinin fiyatını bildirmiş galiba uygun gibi. http://www.fordburada.com/default.asp?git=9&urun=870836# Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 Haziran 2011 Yazar Paylaş 13 Haziran 2011 Valla benim hoşuma gitti,elinize sağlık Teşekkürler. Bedava bence alın derim... 5 liralık malzemeninde 6.5 liralık kargo ücreti çok fazla gibi oranlarsak tabiki, çalıştığım şirketin anlaşmalı kargosu ile almaya çalışacağım. Yorum bağlantısı
Şükrü Gümüş 19 Haziran 2011 Paylaş 19 Haziran 2011 güzel olmuş. gule gule kullanın.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Haziran 2011 Yazar Paylaş 23 Haziran 2011 istek üzerine (Erkan Uludağ ) yan çıtaları, ön paneli, plaka üstü çıtayı folyo ile kapladım. Yorumlarınız. Önce tedarik sorunun halletim. Yapıştırmadan önce temizlik çok önemli sabun ile yıkadıktan sonra alkol ile temizledim. Tümünü yaptım, hemen yapıştırmadım, kürlenmesi için bir gün bekledim. Daha sonra sıcaktan salmaması için capon ile iyice tutturdum. Son derece kaliteli işçilik. Aracın üzerinde... devamı... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Haziran 2011 Paylaş 23 Haziran 2011 Uygulamalar güzel olmuş elinize sağlık.. Eliniz değmişken plakalarıda halledin mutlaka Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 23 Haziran 2011 Paylaş 23 Haziran 2011 Uygulamalar güzel olmuş elinize sağlık.. Eliniz değmişken plakalarıda halledin mutlaka Kesinlikle.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Haziran 2011 Yazar Paylaş 23 Haziran 2011 Uygulamalar güzel olmuş elinize sağlık.. Eliniz değmişken plakalarıda halledin mutlaka Plakalrı değiştirmek istiyorum ama APP olayı İstanbul da biraz zor, polis hemen çeviriyor, zayi olarak yenisi alacağım. Aslında APP alıp orjinalleri taşısam sıkıntı olurmu? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Haziran 2011 Paylaş 23 Haziran 2011 Siz yeniden bastırın ; sonrada rakamları parlak folyo ile tekrar yazdırın; app kadar olmasada güzel oluyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Haziran 2011 Yazar Paylaş 23 Haziran 2011 Siz yeniden bastırın ; sonrada rakamları parlak folyo ile tekrar yazdırın; app kadar olmasada güzel oluyor Temiz olması yeterli aslında trafikten aldıktan sonra parlak folyo işi nasıl birşey bilmiyorum, nerelerden yaptırılıyor? Yorum bağlantısı
Recommended Posts