Yalçın Karaca2 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 İyi günler . Bu yan kapı altına marşpiyele takılan siyah plastiğin ismi nedir ki. Yada nerden temin edebliriz. boyasız siyah olanın dan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 MArşbiyel bakaliti, çift parçadır, ön çamurlukta kısa bir bölüm, sonrasında uzun bir bölümdür. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 Tek tarafın orjinalinin fiyatı 600 liraydı en son. Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2 12 Haziran 2011 Yazar Paylaş 12 Haziran 2011 bu sadece siyah plastik değil mi o kdar var mı 600 tl Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 rengi, montaj yeri ve büyüklüğü ile fiyatı orantısız bir parçadır. Genelde kaskoya fatura edilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 çıkması set şeklinde 150 ye vardı nette bir ara. sanırım marşpiyelinizi ezdiniz ondan o kapağı arıyorsunuz Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2 12 Haziran 2011 Yazar Paylaş 12 Haziran 2011 biraz ezik ve taş sıçramaları var o yüzden yaptırana kadar güzel de duruyor. Bi araba da gördüm ayrıca böyle fazla kaba durmuyor Çamurlukların orası biraz çıkıntılı onun gibi bulabilirisem eğer... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Haziran 2011 Paylaş 12 Haziran 2011 biraz ezik ve taş sıçramaları var o yüzden yaptırana kadar güzel de duruyor. Bi araba da gördüm ayrıca böyle fazla kaba durmuyor Çamurlukların orası biraz çıkıntılı onun gibi bulabilirisem eğer... orjinal parça çakma marşpiyelerden çok çok güzel duruyor. benimde ufak ezik vardı onun için bakmıştım nette. çıkmacılardan kovalamak lazım. O seti kaçırdığıma Çok pişmanım kardeşim Kafamı taşlara vuruyorum cidden foruma da koymuştum sanki ilanı. Yorum bağlantısı
Erkan Öcal 19 Haziran 2011 Paylaş 19 Haziran 2011 bende geçengün dönerken taşa süttüm baya bir ezildi napsam karar veremedim akıl verin. yaptırtmak mı daha amkbul yoksa değiştirmek mi? Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2 21 Haziran 2011 Yazar Paylaş 21 Haziran 2011 bende geçengün dönerken taşa süttüm baya bir ezildi napsam karar veremedim akıl verin.yaptırtmak mı daha amkbul yoksa değiştirmek mi? Bende de aynı sorun var da sizinki kadar değil.. Bence marşbiyel bakalitinden yaptırmak daha mantıklı Ama onlarında çaok abartılıları var ssade bir şey bulamadım. Bakalım ankara ya gitmeyi düşünüyorum çıkmacılara ama orda bulabilirsem ... Yorum bağlantısı
Erkan Öcal 21 Haziran 2011 Paylaş 21 Haziran 2011 150 lira yapma parası istediler boya ve düzeltme. Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 23 Haziran 2011 Paylaş 23 Haziran 2011 yaptırın bencede değiştirmeye gerek yokdur aynısından ilk aldığımızda sağ tarafda bendede vardı kaldırıma sürtmeden dolayı hiç fark olmuyor yapılınca 2006 yılında benım bıldıgım kadarıyla 170'e yaptırmışdık bizim aracınkını ford servısınde halende fark yok renkde bısey yok nazar degmesın.. bence yaptırmak daha mantıklı Yorum bağlantısı
Recommended Posts