İçeriğe Yönlendir

Focus 1.8 Tdcİ Kullanan Bilen?

Emre Mutlu

Recommended Posts

Mehmet Erduru

Aslında tek fark arka camların manuel olması, çok da önemsenecek bir durum değil, araç gerçekten temiz ise alınmaz mı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Erduru

Araç temiz ise gerçekten alınabilir mi? zaten çok aman aman bir fark yokmuş arada ki sis ve jant eklenmiş sadece arka camlar manuel.. çok da büyük bir fark değil gibi..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

özel ithalat veya gümrük girişli ise, daha Türkiye ye ayak basmadan başından kötü kötü şeyler geçmiş olabilir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Erduru

özel ithalat veya gümrük girişli ise, daha Türkiye ye ayak basmadan başından kötü kötü şeyler geçmiş olabilir.

Ne gibi kötü şeyler mesela Çağlar abi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Erduru

Haa tabi buarada sizde bence aracınızı Elden Çıkartın Denk gelen iyi aracın sahibi beklemez Alırsan hemen al almaz isen alma der beklemez :( Çünkü alıcısı çoktur .

Malum benim araç arkadaşımda idi Rusya da telefon Çaldı Serkan Selam Can dedi Kapattırdım ben aradım Kanka evleniyorum Sıkıştım araca 22.000 tl istiyorum dedi bende hemen Çamura yatayım dedim Kanka 20.000 lira vereyim hemen dedim hmm anladım sende de para yok neyse ...... abiye vereyim sana sormadan vermek istemedim dedi ve Tamam tamam Özel Eşyalarını Boşalt Babam geliyor aracı almaya dedim Ve öylelikle Aldım Nakit Yatıyor olacak Düştümü parası Basıp kafasına alıcan hocam yoksa çooook zor Yanlış anlama ama beni .

Yok neden yanlış anlayayım, öyle tabi temiz denk gelince hemen alacaksın ama ben temizine bir türlü denk gelemedim.. Aklıma gönülme yatan olsa benim araba satılmadan bile biryerlerden benimki satılana kadar para ayarlayıp alabilirim ama yok.. Yanlız bu son söylediğim araç iyi gibi sanki sahibi ile baya konuştuk, şu collection comfort olayı kafamı karıştırmasa ciddi ciddi para ayarlayıp gideceğim.. Ha bu arada benim arabanın da alıcısı çok hergün kaç kişi arıyor ama ben naz yapıyorum istediğim paraya vermek için :)

gümrük girişli demek, gümrüğe terk edilmiş demek, neden terk edilir bir araba?

Hımm anladım abi yanlız bu dediğim araba gümrük mü yoksa otosan çıkışlı mı bilmiyorum araştırmak lazım tabi..

Yorum bağlantısı
Mehmet Erduru

Şasi numarasından öğrenebiliriz deği mi otokoç mu yoksa gümrük olduğunu?

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Bülent Özge

Şasi numarasından öğrenebiliriz deği mi otokoç mu yoksa gümrük olduğunu?

Mehmet bey,

Şimdi gördüm bu mesajları.

Eğer hala 1.8 tdci arıyorsanız benim aracı verebilirim.

İsterseniz pm'den haberleşelim. bulent.ozge@gmail.com

Bülent

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Abdussamed Acar

GE Medical şirket çalışanları için sanırım 20-30 kadar SW versiyonunu getirtmişti, sanırım hepsi mavi renkli idi... biride bizim kuzende idi, pert ettik :)

1.8 motor cidden hiç nazlanmadan çok güzel gidiyodu :)

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Serkan ŞEN

İyi akşamlar , konuyu hortlatmış olacağım galiba :) Açan arkadaşta piyasada bulamadığından vazgeçmiş. Ben bugün 2000 model güvenlik paketli ambiente aracımı sattım ve gözüm 1,8 tdci da :) 2 tane var birisi 197000 de 25000 lira istiyor diğeri 190000 de 22500 lira . 2004 model ikisi de.  Erzurumda dizel olması sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum . Aslında temiz 1.6 ghia larda olabilir mk1 makyajlı kasalardan. Foruma yazayım dedim belki kısmetim buradan çıkar :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...