İçeriğe Yönlendir

Ford Kuga 2011

Gürhan Karakuş

Recommended Posts

Gürhan Karakuş
(düzenlendi)

Arkadaşlar selam

Ford kuga 2011 titanium aldım, 1-2 güne kadar teslim edilecek. Fakat nette olsun, konusmalarda olsun araç hakkında herkes birşeyler söylüyor.

yok dandik, yok bu para etmez, yok küçük...

Ben de en son olarak ford ailesınden bilgi almak istedim.

ne dersiniz. iyi yapmış mıyım?

Teşekkürler.

tarihinde Hakan Tar?m tarafından düzenlendi
L
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Aldıktan sonra bu araç iyimidir-kötümüdür sormak garip olmuş. Hayırlı olsun demek düşer bize.

Yinede söyliyeyim ortağımda var. İdare eder.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Gürhan bey öncelikle hayırlı olsun. Kişi vardır kullanmıştır 4000 cc ve üzeri, Kuga kesmez basmıyor bu dandik der; kişi vardır 1300 cc den üstüne hayatta binmemiştir ne güzel gidiyor bu, araç mükemmel der :wub:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Önemli olan sizin içinize sinmiş olması ve beklentileriniz.. Aracıda almışsınız zaten güle güle kullanın.. :wub: :wub:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hayırlı olsun...Genel olarak küçük deniliyor ama neye göre küçük bunu bilen pek yok :) Ben beğeniyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

C-max ile aynı paltformu kullanır, rakipleri Vw Tiguan , Hyunda İx35, Toyota Rav4 tür. Rav4 te diesel motor seçenği zaten yok, diğerleri ile karşılaştırıldığında hem fiyat avantajı hem de yol tutuş avantajı vardır. Gayet kaliteli bir otomobildir, hafif arazide, karda, çamurda yolda bırakmaz. Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Hayırlı olsun güle güle kullanın . :)

Dış görüntü mükemmel ancak ben eğer 78000 Tl. veriyorsam Kuga'ya kabin görüntüsünün Focustan farklı olmasını isterim . Şöyle örnek vereyim ; Önce Titanium bir Focus'un içine binin hemen sonra tekrar Kugaya binin eeeee hala Focustayım ??? :D :lol: Bilmem anlatabildim mi?...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Kemahlı

Araba konusunu iyi kötü takip eden biri olarak sınıfında şuan en iyisi Ford Kuga'dır. İlk çıktığında otomatik vites zaafı vardı onu da hallettiler, şuan için iyi bir tercih alternatif olarak belki Hyundai ix35 düşünülebilirdi. :)

Yorum bağlantısı
Gürhan Karakuş
Hayırlı olsun güle güle kullanın . :)

Dış görüntü mükemmel ancak ben eğer 78000 Tl. veriyorsam Kuga'ya kabin görüntüsünün Focustan farklı olmasını isterim . Şöyle örnek vereyim ; Önce Titanium bir Focus'un içine binin hemen sonra tekrar Kugaya binin eeeee hala Focustayım ??? :D :lol: Bilmem anlatabildim mi?...

Çok teşekkür ederim.Evet kabin görüşünüze katılıyorum bu arada aracı 73000 aldım fiyatta güzel geldi.

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Rakiplerine göre bence çok iyi bir seçim. Sadece, Hyundai İX 35' i nasıl onu bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Gürhan Karakuş
Araba konusunu iyi kötü takip eden biri olarak sınıfında şuan en iyisi ford kugadır. ilk çıktığında otomatik vites zaafı vardı. onu da hallettiler, şuan için iyi bi tercih. alternatif olarka belki hyundai x35 düşünülebilirdi. :)

Evet ona da baktım, ama Kuga' nın dış görüntüsü daha cazip geldi. Bir de fiyat bana makul geldi 73000 TL.' ye aldım.

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol
bu arada aracı 73000 aldım fıyatta guzel geldı.

İyi fiyat kırdırmışınız gerçekten...

Yorum bağlantısı
Gürhan Karakuş
(düzenlendi)
Hayırlı olsun...Genel olarak küçük deniliyor ama neye göre küçük bunu bilen pek yok :lol: Ben beğeniyorum.

Yorumunuz için teşekkürler.Dış görüntüsüne diyecek yok fakat konsol eski olduğu için beni de düşündürmüştü biraz ama fiyatı da iyi bulunca tercih ettim.

Birde otomatik dizel olması ve yakıt tüketiminde sınıfının en iyisi olması tabii :D

İyi fiyat kırdırmışınız gerçekten...

77400 dü fiyatı.73000'e bıraktılar.

Yalnız navigasyon taktırmak istedim,ilginçtir Kuga'ya takılamıyormuş çok şaşırdım,neyse.. :)

Aldıktan sonra bu araç iyimidir-kötümüdür sormak garip olmuş. Hayırlı olsun demek düşer bize.

Yinede söyliyeyim ortağımda var. İdare eder.

Teşekkürler,ortağınız memnun mu acaba

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
?mla kurallar?na uyunuz !Aksi halde mesajllar?n?z silinecek.
Yorum bağlantısı
Fırat Şenol
yanlız navıgasyon taktırmak ıstedım,ılgınctır kugaya takılamıyormus.cok sasırdım.

Biraz sallamışlar , nasıl takılamıyormuş ? Konsola şuan markası neydi Navitech'ti galiba emin olamadım ama takılıyor . Ön koltuk kafalıklarınada ekran takılıyor . herkes ister film izliyor ister kafasına göre takılıyor...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sonradan muhtelif marka dvd/navi takılır, forumda da örneği vardı. Serviste, orjinal aksesuarda yoktur, sanırım bunu söylemişlerdir.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
ortagınız memnun mu acaba

Her yeni araçta başımıza gelebilecek bir iki talihsizlik dışında memnun. Tek sıkıntısı şu an için bagajı. Ortalama 6.7-7 litre yakıt ile seyir yapılabiliyor.

Yorum bağlantısı
Eray Kemahlı

Bence de navigasyon olmuyor olayı ilginç. Eğer aldığınız yerde söylemişlerse, sizin adamların üzerine yıkılacağınız akıllarına gelmiş olabilir veya da biran önce satıp paralarını almak istemiş olabilirler. :p Ötesinde navigasyon takılamayan araç var mı bilmiyorum ki olmadı en fazla 250 tl verip harika eksternal aletler var onlardan edinebilirsiniz. Ben yaklaşık 1 ay önce Piranha infiniti aldım oldukça iyi bir alet tavsiye ederim. :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Bir kuga kalan 30 lirayla da bir Chevy tahoe alırdım :D en 97 en 5.7 motorlusundan :)

Yorum bağlantısı
Enis Sever

Bence alınacak en mantıklı SUV alınmış bundan iyi olan SUV lar zaten pahalı X1 ve Freelander. Antara ve Captiva zaten fazla yaktığı için direk elenirler ama ikisi de Kuga'dan iç mekan olarak geniş

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...