Turgay Durak 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 arkadaşlar selam, bugün sanayi de boğaz kelebeğini söktürdüm ve ince işçilik ile güzelce temizlettim. inanılmaz derece de kirli ve kurum bağlamış bi şekilde çıktı. biraz önce internette bir yazıya denk geldim; boğaz kelebeği temizliği sonrası mutlaka ama ama mutlaka "boğaz kelebeği adaptasyonu" yaptırmanız gereklidir gibilerinden yazılar gördüm. tabi aynı şekilde gerekli olmadığını savunan yazılarda gördüm. bu işin aslı astarı nedir? teşekkürler Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 selamalr. ben geçen yıl temizlettim ne adaptasyon nede başka işlem yapıldı hiç bir de sorun yaşamadım. hüseyin Yorum bağlantısı
Turgay Durak 21 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2011 (düzenlendi) okuduklarımı paylaşayım; Alıntıdır: (vwturk) Adaptasyon (Boğaz kelebeği adaptasyonu) Aracın boğaz kelebeğine pozisyonlarını tekrar kontrol ettirip bu bilgileri ecu (motor kontrol ünitesine) ya göndermesidir. Bu sayede ecu kelebeğin pozisyonu hakkında bilgi sahibi olur. Neden adaptasyon yapılır: Soket veya akü söküldüğünde (herzaman değil, genelde) boğaz kelebeği voltajdan düştüğü için pozisyonunu kaybeder ve hep dediğimiz gibi "aptal aptal" çalışmaya başlar. Bizde verdiğimiz komut ile ona deriz ki hareket et ve tüm (genelde 5 pozisyonu vardır set edilen) her pozisyonunu ecuya bildir. Oda ecuya bildirir ve açı konum bildisi ecu tarafından net bilindiğinden daha kararlı çalışır. Boğaz kelebeği neden önemli bu kadar: bizim araçlarda rolanti ayarlamasında (otomatik jikle dediğimiz iş) işlevi boğaz kelebeği yapmaktadır. yani sıcaklık müşürü ecuya derki motor sıcaklığı şu kadar. ona göre ecu boğaz kelebeğini açar ve hava-benzin oranını ayarlayarak arabaya ısınması için devir verir. ne zamanki araç normal çalışma sıcaklığına ulaşır. o zaman ecu boğaz kelebeğinin açısını düşürür ve normal çalışma devrine geçer. Bilinenin aksine rolanti haricinde yüksek devirlerde hiçbir etkisi yoktur boğaz kelebeğinin (bence). çünkü onun işlev açısı düşüktür. Peki temizlikten sonra neden adaptasyon yapmalıyız: Çünki pislikler neden ile temizledikten sonra kelebek rahatlar ve hava geçiş oranı değişir.bizde bu yeni değerleri set etmek için adaptasyon yaparız. Kelebek neye adapte olacakmış? doğaya adapte olmak için sanırım:) 21 Mayıs 2011 tarihinde Turgay Durak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 (düzenlendi) İçiniz rahat olsun. 2.2. Gaz kelebeği konum sensörü:Gaz kelebeği konum sensörü gaz kelebeği gövdesi üzerine monte edilmiştir. Bu müşir gaz kelebeğinin açılma açısını voltaja çevirir ve gaz kelebeği açılma açısını sinyal olarak ECU? ya gönderir. Gaz kelebeği konum müşiri ECU? ya iki sinyal gönderir. IDL sinyali ve PSW sinyali. IDL esasen yakıt kesme kontrolü için ve PSW sinyali ise esasen yakıt enjeksiyon hacminin arttırılması ve motor gücünü arttırmak için kullanılır [1]. Konum sensörü elektriği gördüğü anda,pozisyon saptayıp ecuya gönderecektir zaten. 21 Mayıs 2011 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turgay Durak 21 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2011 çok sağol Cihan kardeş. aklıma takıldı nedense:) temizlik sonrası aracın çekişinde ciddi derece de fark hissettim. derlerdi de inanmazdım bu kadar çekişi etkileyeceğine. maşallah diyelim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 Vw grubu motorda nerede ise yağ değişse adaptasyon diye teşhis cihazına bağlamak gerekir, içiniz rahat olsun, ford un motor/elektroniği akıllıdır, böyle birşeye ihtiyaç yoktur, vesile ile kurum, yanma sonucu oluşur, gaz kelebeğinde kurum olmaz, sadece geçen havadan yıllar içinde arta kalan toz/pislik denebilecek kalıntısı kalır. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 Vesile ile;Gazi obitet 4 yıl kadar zetec,zetec S motorlar ile eğitim vermiş. Bu yüzden dökümanlarının çoğu zetec ve EFI teknolojileri hakkında/üzerine. Yorum bağlantısı
Turgay Durak 21 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2011 Vw grubu motorda nerede ise yağ değişse adaptasyon diye teşhis cihazına bağlamak gerekir, içiniz rahat olsun, ford un motor/elektroniği akıllıdır, böyle birşeye ihtiyaç yoktur, vesile ile kurum, yanma sonucu oluşur, gaz kelebeğinde kurum olmaz, sadece geçen havadan yıllar içinde arta kalan toz/pislik denebilecek kalıntısı kalır. yani kurum derken , çıkan pisliği öyle adlandırdım. yanlış tabir oldu sanırım o zaman ben bu konuyu arkadaşıma ileteyim, bugün onun golf4 ü ile birlikte yaptırdık bu işlemi. sanırım onun Vw için ihtiyaç olabilir. teşekkürler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 Vesile ile, avatarda kendimizi tanıtabilecek fotoğraflarımızı kullanıyoruz. Yorum bağlantısı
Turgay Durak 21 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2011 (düzenlendi) o zaman avatar değişikliğini de yapayım forum kurallarına uyayım... saygılar 21 Mayıs 2011 tarihinde Turgay Durak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recep Mura 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 arkadaşlar selam, bugün sanayi de boğaz kelebeğini söktürdüm ve ince işçilik ile güzelce temizlettim. inanılmaz derece de kirli ve kurum bağlamış bi şekilde çıktı. biraz önce internette bir yazıya denk geldim; boğaz kelebeği temizliği sonrası mutlaka ama ama mutlaka "boğaz kelebeği adaptasyonu" yaptırmanız gereklidir gibilerinden yazılar gördüm. tabi aynı şekilde gerekli olmadığını savunan yazılarda gördüm. bu işin aslı astarı nedir? teşekkürler Benim aracımda bakımdan sonra rölanti de dalgalanma yer yer de stop etmeler başladı gaz kelebeği de temizlendi usta adaptasyon yapılmalı dedi ama ustada bu cihaz yok bir arkadaşımda var dedi oda henüz kurdurmamış onu bekliyorum ama bu şekilde araç kullanmak da bana hiç güven vermiyor acaba sizde durum nasıl sıkıntı oldu mu bilmiyorum belkide başka sıkıntıdandır ama usta başka problemde bulamıyor hayırlısı bakalım daha önce IDS de adaptasyon yaptıran var mı acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Fordlarda gaz kelebeği adaptasyonu diye bir olay yok benim bildiğim kadarıyla.. Bu güne kadar hiç duymadım.. Yorum bağlantısı
Recep Mura 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Fordlarda gaz kelebeği adaptasyonu diye bir olay yok benim bildiğim kadarıyla.. Bu güne kadar hiç duymadım.. Yaşadığım problemle ilgili olarak son olarak birkaç usta aynı şeyi söyledi bilemiyorum artık nedir gerçek durum... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Yaşadığım problemle ilgili olarak son olarak birkaç usta aynı şeyi söyledi bilemiyorum artık nedir gerçek durum... Sizin gittiğiniz usta volkswagen ustasıymış... Böyle bir adaptasyon yaptıramazsınız, boşa aramayın.. Bakımda ne yapılmıştı aracınıza.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Zetec'lerde aküyü değiştirince bile 8 km.de kendi kendini set ediyor Evet, Değişen şartlara göre sürekli bir otomatik adaptasyon var zaten... Yorum bağlantısı
Recep Mura 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Zetec'lerde aküyü değiştirince bile 8 km.de kendi kendini set ediyor ECU.basit bir sensör için adaptasyon yapılması ihtimali yok o yüzden.. Bilmiyorum şuan benim araçta rölanti dalgalanması ve zaman zaman da stop etme durumu var bana son olarak IDS cihazıyla bakılacak ve büyük ihtimalle Adaptasyon veya yeni program atılacak dendi ancak henüz o cihazı bulamadık yetkili servis de bakar mı bilmiyorum ben aracı aldığımdan beri ilkdefa bakım yaptırdım onuda arkadaşın tavsiyesiyle özel bir servisde onda da bu cihaz yok bir arkadaşımda var ama henüz kurulmamış dedi onu bekliyoruz ama aracı tedirgin kullanmaktan sıkıldım. Sizin gittiğiniz usta volkswagen ustasıymış... Böyle bir adaptasyon yaptıramazsınız, boşa aramayın.. Bakımda ne yapılmıştı aracınıza.. Bakım yaptırdığım usta sanırım Peugeot servisinden ayrılma sanırım ama ben oradayken fiestaya da bakım yaptılar ama fusiona daha önce baktılar mı bilmiyorum artık şüpheliyim... Yapılanlar: Motor yağı değişimi (85 TL) Yağ, Hava ve polen filtreleri değişimi (45 TL) Carbon Clean Yakıt sistemi temizliği (80 TL) Depo ve Motor yağı katkısı (Bor Power) (20+55:75 TL) Buji Değişimi (25 TL) Cam suyu değişimi 2 Kutu (10 TL) Ön ve arka silecek değişimi Fren ve balata temizliği ve ayarı İşçilik (50 TL) Temizleme Spreyleri vb. bazı malzemeler Toplam: 420 TL 2 Ön disk taşlama : 50 TL LPG filtre değişimi+ Enjektör temizliği + Gaz ayarı : 50 TL ancak tüm bu yapılanlardan sonra araç daha iyi olacakken bir müddet sonra motor ikaz lambası yandı ve araç zaman zaman stop etmeye başladı önce gaz ayarından şüphelendik tekrar ayar yaptırdık ama değişen bir şey olmadı forumda gaz kelebeğinden kaynaklanabileceği gibi bir yazı okudum ustama söyleyip onuda temizlettim yine değişen bir şey olmadı baktık ki benzinde de lpg de aynı yani problem şu araç zaman zaman boşa alındığında veya bazen ani frene basıldığından araç direkt durduğunda devir saati birden 500 lere doğru iniyor bazen toparlayıp normale dönüyor bazen ise stop ediyor en kötüsü yoğun trafikte olunca sıkıntı oluyor Allah korusun kaza tehlikesi ile karşı karşıya kalabiliyorum. Ustam stop ettiğini bizzat görsem teşhis ederim ama şuan mekanikte herhangi bir sıkıntı yok diyor zaten motor ikaz uyarısı da vermiyor diyor yanan lambayı lpgcide söndürttü usta lpg kaynaklı dedi şuan yanmıyor...En son birde elektronik ustasına gösterelim sanırım araca program yükletmek gerekebilir dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Zetec motorlar çalışırken sürekli log tutar, bir sonraki çalışmada da bu logları kullanır... Sizin aracınızda gaz kelebeği adaptasyonu diye bir olay yok.. O ustaya sorun bakalım, hiç yaptırmış mı yada yapanı görmüş mü ? Yorum bağlantısı
Recep Mura 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Zetec motorlar çalışırken sürekli log tutar, bir sonraki çalışmada da bu logları kullanır... Sizin aracınızda gaz kelebeği adaptasyonu diye bir olay yok.. O ustaya sorun bakalım, hiç yaptırmış mı yada yapanı görmüş mü ? Zetec motor derken kastınız nedir? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Geçen bakımda bazı sorunlar için gaz kelebeğini temizlediler ve ardından ıds e bağlayıp kalibrasyon yapmışlardı benim arabaya.. Ustayada sormuştum nedir diye söküldükten sonra kalibrasyon yapmadan olmaz demişlerdi.. Aynı şeyden bahsediyorsak Sanırım bazı modellerde var.. ( yetkili serviste yapıldı bu işlemler) Yorum bağlantısı
Recep Mura 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Geçen bakımda bazı sorunlar için gaz kelebeğini temizlediler ve ardından ıds e bağlayıp kalibrasyon yapmışlardı benim arabaya.. Ustayada sormuştum nedir diye söküldükten sonra kalibrasyon yapmadan olmaz demişlerdi.. Aynı şeyden bahsediyorsak Sanırım bazı modellerde var.. ( yetkili serviste yapıldı bu işlemler) Ersen bey sanırım aynı durum ne gibi sıkıntılardı benimkine benzer mi acaba? sizin aracın garantisi var sanırım benimkinin yok ve hayatımda hiç yetkili servise gitmedim acaba bu işlem için ne kadar aldılar IDS Kalibrasyonu veya adaptasyonu için acaba dışarıda da bu işlemi yapan yer yok mudur?sonuçta benim araçtada gaz kelebeği temizliği yapıldı ama bu kalibrasyon yapılmadı ama benim sorunum gaz kelebeğinden önce de vardı... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Benim sorunum farklıydı; benim sorunum gaz tepkilerinin çok sert olmasıydı ; gaza azda olsa basınca veya gazdan çekince silkeleme oluyordu ama değişen pek birşey olmadı; sonra ustanın tavsiyesiyle yüksek devirde oto yolda birsüre kullandım ; sorunum kalmadı.. Hep şehir içi kullandığım için karbon oluşuyor motorda arada sırada uzun yol yapmak iyi geliyor.. ( carbon clean yapılsa daha iyi olur tabii ) Benim aracım garantide değil ama hep servise gidiyorum ve hep aynı servisi kullandığım için ücret talep etmediler.. İds bağlantı ücretide 30 - 40 tl yi geçeceğini sanmıyorum.. Yorum bağlantısı
Recep Mura 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 (düzenlendi) Benim sorunum farklıydı; benim sorunum gaz tepkilerinin çok sert olmasıydı ; gaza azda olsa basınca veya gazdan çekince silkeleme oluyordu ama değişen pek birşey olmadı; sonra ustanın tavsiyesiyle yüksek devirde oto yolda birsüre kullandım ; sorunum kalmadı.. Hep şehir içi kullandığım için karbon oluşuyor motorda arada sırada uzun yol yapmak iyi geliyor.. ( carbon clean yapılsa daha iyi olur tabii ) Benim aracım garantide değil ama hep servise gidiyorum ve hep aynı servisi kullandığım için ücret talep etmediler.. İds bağlantı ücretide 30 - 40 tl yi geçeceğini sanmıyorum.. Aracıma CC yapıldı aman derim sonra pek de iyi bir işlem olmadığını anladım sakın dediğim gibi aracıma bakım yapılana kadar hiçbir sorunum yoktu ama basıl bakım yapıldıysa sürekli problem yaşamaya başladım ve 1.5 aya yakındır çözüm bulunamadı usta iddialı mekanik olarak hiçbir sıkıntı yok herşeyine baktım diyor son olarak elektronikten şüpheleniyor bu IDS cihazıyla program atılmalı veya adaptasyon dedi o makinaya bağlanınca ortaya çıkacak dedi...Ancak bu cihaz sadece serviste varmış birde bir arkadaşında arkadaşı yeni almış henüz cihazı kurmamışlar onu bekliyoruz ama beklemekten sıkıldım çünkü aracı kullanmak zorundayım ama hep tedirgin oluyorum ha stop etti ha edecek diye...aracın yetkili servis dökümanları var son birkaç yıldır servise gitmemiş özelde yağ değişimi triger seti felan değişmiş acaba şimdi servise gitsem bakarlar mı veya nasıl bakarlar? birde bazı servisler lpgli araçlara bakmıyorlarmış acaba bu heryerde mi böyledir? 24 Aralık 2011 tarihinde Recep Mura tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Yetkili servise uğrayıp bir denemekte fayda var .. benzinde de aynı sorunlar oluşuyorsa bir deneyin şansınızı .. Hiç olmadı servisin dışında bağlarlar ids e Yorum bağlantısı
Recep Mura 24 Aralık 2011 Paylaş 24 Aralık 2011 Yetkili servise uğrayıp bir denemekte fayda var .. benzinde de aynı sorunlar oluşuyorsa bir deneyin şansınızı .. Hiç olmadı servisin dışında bağlarlar ids e Evet denemek lazım, yetkili servisi aramadım mail attım durumu anlatan bakalım cevap verecekler mi? aracı alırken servis eskpertiz yapmadı biraz kızgınım onlara hatta forda şikayet etmiştim araç sonuçta onlardan alınmış her türlü bilgi mevcut ama biz bu işe bakmıyoruz dediler bende sinirlenmiştim ilgisizliklerinden dolayı birde çok yoğunlar ilgilenirler mi bilmiyorum olmadı mecbur deneyeceğiz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts