Ali Cihangiroğlu Perşembe 11:09 Paylaş Perşembe 11:09 Kısaca ben bu durum için, yazık bu Vatana diyorum... 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Perşembe 11:45 Paylaş Perşembe 11:45 Kimin ne dediğin, ne önemi var. Kimse olmayacak demiyor ki. Deprem ülkesiyiz. Depremler hep olacak . Buna hazırlıklı olmak gerekir. Olmaz isek ,görece ufak depremler bile felakete yol açar. Bu da tamamen bizim suçumuz olur. Kader diye çekeriz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 11:46 Paylaş Perşembe 11:46 Haşmet Güngör yazdı: Kimin ne dediğin, ne önemi var. Kimse olmayacak demiyor ki. Deprem ülkesiyiz. Depremler hep olacak . Buna hazırlıklı olmak gerekir. Olmaz isek ,görece ufak depremler bile felakete yol açar. Bu da tamamen bizim suçumuz olur. Kader diye çekeriz. Uçakta depremi nasıl hissediyoruz? telsizden mi? (kötü espri oldu farkındayım). 4 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Perşembe 11:53 Paylaş Perşembe 11:53 Mehmet Göktürk yazdı: Uçakta depremi nasıl hissediyoruz? telsizden mi? (kötü espri oldu farkındayım). Aynen hocam, kuleden haberiz kuş uçmaz, ATC skopu bırakıp kaçmadıysa her uçağı uyarır. Bazen de depremde ışık patlamaları oluyor ama pilot görüp bunu ufo sanabilir. Hemen kuleye bildirir. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 12:13 Paylaş Perşembe 12:13 Mehmet Göktürk yazdı: Uçakta depremi nasıl hissediyoruz? telsizden mi? (kötü espri oldu farkındayım). Babamlar askeri hava alanından kalktıktan 1 dk sonra Erzincan depremi olmuş, yıkımı gözle görmüşler yukarıdan. 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Perşembe 12:24 Paylaş Perşembe 12:24 Depremler hep olacak, biz onları kabul ederek, gerekli önlemleri alarak yaşamaya alışacağız. Eminim halen birçoğumuzun evinde deprem çantası diye birşey yoktur. Basit bir düdük bile bazen hayat kurtarabiliyor. Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Perşembe 12:26 Paylaş Perşembe 12:26 Başlığı değiştirebilir miyiz, şimdi deprem oldu diye okuyunca devamlı surette deprem oluyor gibi algılıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 12:58 Paylaş Perşembe 12:58 İlkay Başaran yazdı: Evet bende dinlemiştim baya da önce demişti fayın cephesi daha çok etkilenir diye. Zeminin yapısı da 4 kata kadar arttırıyormuş şiddeti. Bizim burada ana kaya 50 metre aşağıda alüvyon ovasında yaşıyoruz. Sisam depreminde (hani seferi hisar depremi dedikleri) bizde çatlayan yapı oldu baya. Seferihisarda tık yokken. Bayraklıda da çok apartman yıkılmıştı. Bizim zemin de Bayraklı gibi. Orası da alüvyon ovasıymış. Ayvalığı biliyorsun tüm zeytinlikleri doğrayıp imara açıyorlar cennet tepesinda imar yok ki oralar kayalık hastanenin etrafı. Çok acaip milletiz. https://x.com/dunyadanbilim/status/1915323825366970441?t=YCitWtJDzCsO-NOSrS9A6Q&s=08 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 13:35 Paylaş Perşembe 13:35 en son köprü yapacam diye gelen capon bueada harakiri yapmıştı diye bir haber hatırlıyorum, coğrafyayı kaldırmaz asyalı bünyesi , kahvaltıda avokadulu karpuz yiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Perşembe 13:39 Paylaş Perşembe 13:39 Çağlar Bayur yazdı: avokadulu karpuz Tıpkı güzelim Maraşımızın Sahur sofrası gibi. Allah sizi uyarıyor siz hala ilim bilim zırvalıkları ile çene yoruyorsunuz. Depremin başlıca sebebi zinadır. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 13:45 Paylaş Perşembe 13:45 Çağrı Alaf yazdı: Tıpkı güzelim Maraşımızın Sahur sofrası gibi. Allah sizi uyarıyor siz hala ilim bilim zırvalıkları ile çene yoruyorsunuz. Depremin başlıca sebebi zinadır. endonezyalılar da acaip baharatlı bir şey yiyorlar ekşi ekşi İngiliz kahvaltısı 3500 kalori onuları anlamıyorum Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Perşembe 13:46 Paylaş Perşembe 13:46 Çağlar Bayur yazdı: endonezyalılar da acaip baharatlı bir şey yiyorlar ekşi ekşi İngiliz kahvaltısı 3500 kalori onuları anlamıyorum Vegemite değildir dimi? Bizi Avustralyalılar yiyor. O kadar kötü ki denemedim bile. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Perşembe 13:48 Paylaş Perşembe 13:48 Çağlar Bayur yazdı: en son köprü yapacam diye gelen capon bueada harakiri yapmıştı diye bir haber hatırlıyorum, coğrafyayı kaldırmaz asyalı bünyesi , kahvaltıda avokadulu karpuz yiyorlar Osmangazi köprüsünün inşaatı esnasında asma köprünün halatların kopmasından dolayı japon mühendis 51 yaşında iken bilekleri ve boyununu kesip hızlı şekilde karnını yarıp yalova mezarlığında harakiri yapmıştı 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 13:48 Paylaş Perşembe 13:48 Çağrı Alaf yazdı: Tıpkı güzelim Maraşımızın Sahur sofrası gibi. Allah sizi uyarıyor siz hala ilim bilim zırvalıkları ile çene yoruyorsunuz. Depremin başlıca sebebi zinadır. https://x.com/dunyadanbilim/status/1915323825366970441?t=YCitWtJDzCsO-NOSrS9A6Q&s=08 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Perşembe 13:53 Paylaş Perşembe 13:53 (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: https://x.com/dunyadanbilim/status/1915323825366970441?t=YCitWtJDzCsO-NOSrS9A6Q&s=08 Elbistan depreminde bizim ev Kaya üstüydü. Onu da sondaj vurdurduğumuzdan biliyorum. 10 metre sonra kayaya denk geldik. 80 metreye kadar kaya deldik. Altımızda blok şeklinde 70 metre kadar kaya vardı. Evin kendi boyu kadar da temelimiz vardı. Yapı kolonsuz yığma tuğla yaşı 30. Mevcut çatlakları uzamadı bile. Öyle dimdik kaldı. Zemin önemli. Bir de zeminde zina yapılmamış olmalı. Perşembe 14:00 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi İmla 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 14:13 Paylaş Perşembe 14:13 Otomobilin abisi yolda kalanlar için hep aynı marka kenera çekmiş dedi 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Perşembe 14:29 Paylaş Perşembe 14:29 Istanbulda trafik her gün var. Bayram önceleri, özel günler, yol çalışmasında ötürü artan arter yoğunlukları, kazalar vesaire. Neden özellikle bu olayda bu arızalar meydana geldi ki Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 14:32 Paylaş Perşembe 14:32 Çağrı Alaf yazdı: Istanbulda trafik her gün var. Bayram önceleri, özel günler, yol çalışmasında ötürü artan arter yoğunlukları, kazalar vesaire. Neden özellikle bu olayda bu arızalar meydana geldi ki Sokağa çıkma yasağının olduğu, nüfus sayımının olduğu gün bile trafik gördü bu gözler Bu arada bence olay tesadüf. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 05:06 Paylaş Cuma 05:06 deprem olurken kanal değiştirmek çok zor kumandayı tv doğru tuttum ama nafile tv uzaklara gitmiş 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 05:51 Paylaş Cuma 05:51 Fatih Keskin yazdı: deprem olurken kanal değiştirmek çok zor kumandayı tv doğru tuttum ama nafile tv uzaklara gitmiş O yüzden blutut kumandalı tv kullanıyom. Aynı septom neşeli sıvı sonrası da oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Cuma 05:58 Paylaş Cuma 05:58 Servet Aydın yazdı: O yüzden blutut kumandalı tv kullanıyom. Aynı septom neşeli sıvı sonrası da oluyor. o neşeli sıvılardan uzak dur şimdi birisi çıkıp der neşeli sıvı tüketimi artınca deprem oluyor diye Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 06:01 Paylaş Cuma 06:01 Neşeli sıvıda taş yağıyor, Volkan vs patlıyor. Deprem için zina lazım. Demekki avrupa kıtasında adamlar zina yapmıyor. Vay kafirlere bak hele... Yorum bağlantısı
Emin Önal Cuma 06:14 Paylaş Cuma 06:14 İlkay Başaran yazdı: Neşeli sıvıda taş yağıyor, Volkan vs patlıyor. Deprem için zina lazım. Demekki avrupa kıtasında adamlar zina yapmıyor. Vay kafirlere bak hele... Damat kaynanayı hamile bırakınca oldu bunlar, farkında değil misin 7 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 06:18 Paylaş Cuma 06:18 Emin Önal yazdı: Damat kaynanayı hamile bırakınca oldu bunlar, farkında değil misin Ya kaynana damadı hamile bıraksaydı? Bak kötünün kötüsü var. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts