İçeriğe Yönlendir

Şimdi Deprem Oldu

Uğraş Özyurt

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

haha. Bugün ben de kaldım böyle rampada. Şanzıman olmadığı için bozulmadı tabi :) 

millet açık alanlara hücum etti. Açık alana girişlerdeki kuyruk ana yollara uzandı. Yollar bu şekilde tıkandı. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

haha. Bugün ben de kaldım böyle rampada. Şanzıman olmadığı için bozulmadı tabi :) 

millet açık alanlara hücum etti. Açık alana girişlerdeki kuyruk ana yollara uzandı. Yollar bu şekilde tıkandı. 

Çekmeköy çok az sallandığı için durumun ciddiyetini kavrayamadık. Ben evde istiraate devam ettim. Arabaya deprem için su çadır aburcubur battaniye yükleyip yatışa devam ettim. 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Ben tuvalette yakalandim, tetiklenmesinde katkim nedir bilmiyorum ama ev yikilsa beni bulan epey bi rahatsiz olurdu ahsjsjsjs

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Bugün günün ikinci bombası. 

Boğazdaki ziyaret e açılan Tcg İstanbul fırkateyni ni debrem yaptı diye yazmışlar. 

Yalnız kullandığı fotoğraf Türkiye'de şu an bulunmayan Arleig Bulke sınıfı Amerika destroyeri koyarak servis etmiş. 

https://x.com/TayfunOzberk/status/1915112683420184675?t=Bx5hBbpL9zl7GBWvMgzEsw&s=19

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Bugün günün ikinci bombası. 

Boğazdaki ziyaret e açılan Tcg İstanbul fırkateyni ni debrem yaptı diye yazmışlar. 

Yalnız kullandığı fotoğraf Türkiye'de şu an bulunmayan Arleig Bulke sınıfı Amerika destroyeri koyarak servis etmiş. 

https://x.com/TayfunOzberk/status/1915112683420184675?t=Bx5hBbpL9zl7GBWvMgzEsw&s=19

ilaçları azalt veya ekrandan bir süre uzak kal mavi ışık sendromu başlamış olabilir

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu androidler depremden önce uyarıyormuş.. 

Bizdeki üç tane android neden yapmıyor bunu.. ikisi vodafone. birisi turkcell. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bixdeki üç taner android neden yapmıyor bunu.. ikisi vodafone. birisi turkcell. 

Uyardı ama depremde başlamıştı. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bana deprem olduktan hemen sonra mesaj geldi

Olacak demedi ama oldu dedi

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

10-15 saniye önce uyardı ama ilk defa karşılaştığımız için anlam veremeden deprem oldu.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

hepsi yapmıyor neye göre yapıp yapmadığını anlamadım açık olması gereken bildirim e izinler açık iken bile

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
(düzenlendi)

Hepimize geçmiş olsun korkuttu biraz,aşağıdaki linkden sokağınızda kaç şiddetinde hissettiğiniz yazıyor kontrol edebilirsiniz.

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us7000pufs/map?shakemap-code=us7000pufs&shakemap-source=us&shakemap-intensity=true&shakemap-mmi-contours=false&shakemap-stations=true

tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

ayarlardan deprem bildirimi falan varmış. Ama telefon uyurken bildirimi alıp almadığı diğer izinlere göre değişebilir. Bazı şeylere pil tüketmesin diye izin vermemişsek uyarı gelmeyebilir

Mehmet Ozyurek yazdı:

Yalan söylüyorlar.. ilerisi tıkalı, yolda durabilmek için kaput açmışlar.. 

Takip etmişler mi hangisi çekici ile gitmiş. 

Neden dursunlar yol kenarında? Neyi bekleyecekler?

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
İlkay Başaran yazdı:

7.7 gösteriyor? Ben yanlış değere mi bakıyorum

İlk deprem olan yer ve çevresi yüksek oluyor galiba,uzaklaştıkça değer düşüyor.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Fatih Uzun yazdı:

İlk deprem olan yer ve çevresi yüksek oluyor galiba,uzaklaştıkça değer düşüyor.

Çorluda 7.2 değer veriyor ben yanlış değeri şiddet zannetmiyorsam. İlginç.

Screenshot_20250423_230437_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20250423_225911_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20250423_225921_Samsung Internet.jpg

Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Arkadaşlar aracınızın deposunu doldurun, torpido gözüne veya bagaja biraz nakit para koyun, kuru gıda ve su koyun, ayakkabı , kazak , battaniye koyun , bebek varsa mama bez koyun , evde cüzdan araba anahtarı, varsa silahınız,  kapıya en yakın yere koyun. Kapıyı kilitlemeyin.  Unutmayın kimse size yardım etmeyecek. Biz 3 gün bir başımıza kaldık. Siz en az 10 gün .. İnşallah gerek olmaz , ben burada o günleri tekrar yaşadım..

• Beğen 9
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Neden dursunlar yol kenarında? Neyi bekleyecekler?

Yolun açılmasını.. Girecekleri kavşak tıkalı muhtemelen

Yoksa dağda tepede istanbulun çukurlarında veya normal gündeki sıkışık trafikte bozulmayan otomatik şanzıman bugün neden bozulsun.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA

30 yıldır İstanbul'dayım. Çok şükür ne 99 depremi nede şimdiki hiçbir büyük depremi hissetmedim. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...