Çağatay Kılınç 27 Ekim 2024 Paylaş 27 Ekim 2024 Annemler kozanda müstakil evde olmalarına rağmen epey korkmuşlar Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 27 Ekim 2024 Paylaş 27 Ekim 2024 Kozan da 10. Katta oturuyorum bayağı hissetik. Artcılar devam ediyor. Herkes dışarıda. Şuan belli bir hasar zayiat yok gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2024 Paylaş 28 Ekim 2024 Geçmiş olsun Adana ve hisseden komşu illerimiz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce keşke 99 dan beri ilim bilm galip gelse idi, rantsal dikkatten çok izmire hataya da biraz bilimsel dikkat çevrilse idi. lakin çimento lobisi pek fena Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: keşke 99 dan beri ilim bilm galip gelse idi, rantsal dikkatten çok izmire hataya da biraz bilimsel dikkat çevrilse idi. lakin çimento lobisi pek fena 96 ylında adamlar görmüş olacak yerleri, sıra İstanbul'da diyor. Video etkileyici. 7 saat önce tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Evren Erakçora yazdı: adamlar görmüş olacak yerleri, hangi ilim ve bilimle açıklıyorlar videoyu izlemedim? en son bir fransız gemisi ile yapılan araştırma, yapan tarafından hatalı diye geri çekilmişti lakin hala önceki hatalı açıklamayı kullanan çok var mesela. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hangi ilim ve bilimle açıklıyorlar videoyu izlemedim? en son bir fransız gemisi ile yapılan araştırma, yapan tarafından hatalı diye geri çekilmişti lakin hala önceki hatalı açıklamayı kullanan çok var mesela. Boş zamanında izle abi, çok iyi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts