Çağatay Kılınç 27 Ekim 2024 Paylaş 27 Ekim 2024 Annemler kozanda müstakil evde olmalarına rağmen epey korkmuşlar Yorum bağlantısı
İbrahim Yılmaz 27 Ekim 2024 Paylaş 27 Ekim 2024 Kozan da 10. Katta oturuyorum bayağı hissetik. Artcılar devam ediyor. Herkes dışarıda. Şuan belli bir hasar zayiat yok gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2024 Paylaş 28 Ekim 2024 Geçmiş olsun Adana ve hisseden komşu illerimiz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart Paylaş 11 Mart keşke 99 dan beri ilim bilm galip gelse idi, rantsal dikkatten çok izmire hataya da biraz bilimsel dikkat çevrilse idi. lakin çimento lobisi pek fena Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Mart Paylaş 11 Mart (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: keşke 99 dan beri ilim bilm galip gelse idi, rantsal dikkatten çok izmire hataya da biraz bilimsel dikkat çevrilse idi. lakin çimento lobisi pek fena 96 ylında adamlar görmüş olacak yerleri, sıra İstanbul'da diyor. Video etkileyici. 11 Mart tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart Paylaş 11 Mart Evren Erakçora yazdı: adamlar görmüş olacak yerleri, hangi ilim ve bilimle açıklıyorlar videoyu izlemedim? en son bir fransız gemisi ile yapılan araştırma, yapan tarafından hatalı diye geri çekilmişti lakin hala önceki hatalı açıklamayı kullanan çok var mesela. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Mart Paylaş 11 Mart Çağlar Bayur yazdı: hangi ilim ve bilimle açıklıyorlar videoyu izlemedim? en son bir fransız gemisi ile yapılan araştırma, yapan tarafından hatalı diye geri çekilmişti lakin hala önceki hatalı açıklamayı kullanan çok var mesela. Boş zamanında izle abi, çok iyi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart Evren Erakçora yazdı: Boş zamanında izle abi, çok iyi. 18:00 dak ya kadar genel bilgi anlattı 18:35 te söylediği ile 19:07 de söylediği çelişti , video başlığı ile ilgili anlatım komple videonun %5 inde var ben sevemedim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mart Paylaş 12 Mart Çağlar Bayur yazdı: 18:00 dak ya kadar genel bilgi anlattı 18:35 te söylediği ile 19:07 de söylediği çelişti , video başlığı ile ilgili anlatım komple videonun %5 inde var ben sevemedim. Vpn var mı? Bi video da ben önereceğim. Başlık vs hiçbirşey yok. Tamamen rafine 1 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Evren Erakçora yazdı: Tam olarak çeliştiği şeyi anlayamadım. marmara denizi içindeki meşhur fayın tek mi 3 mü 5 parça mı olması kilit nokta. ilk fransız gemisi tek diye tespit etti çıktı gitti, çimentocular bunun üstüne kurdu tüm söylemi, yıl sonra ölçümlere baktık tek değilmiş dedi, tek veya çok parçalı olması tüm tahminleri kökten değiştiriyor. vesile ile hala bir doğru dürüst sismik arşaaırma gemimizin olmaması büyük ayıp. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Çarşamba 09:51 Paylaş Çarşamba 09:51 Şu anda İstanbul sallanıyor Orda değilim ama biriyle telefonda konuşuyordum sallanıyordu. İstanbul'da yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah herhangi bir kayıp yoktur. Yorum bağlantısı
Recep Demirci Çarşamba 09:56 Paylaş Çarşamba 09:56 Şimdi Bursa İnegölde evdeyim ciddi derecede hissettim. Hemen çocukları dışarı çıkardım. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 09:57 Paylaş Çarşamba 09:57 Hisseden herkese geçmiş olsun, umarım kimsede önemli bir şey yoktur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 09:59 Paylaş Çarşamba 09:59 Deprem oldu çok kısa Cadır madır attım arabaya Yorum bağlantısı
Recep Demirci Çarşamba 10:04 Paylaş Çarşamba 10:04 https://www.instagram.com/p/DIyPA-bioyY/?igsh=MXI5azAxMXBoOXo2bw== Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 10:05 Paylaş Çarşamba 10:05 şu an yeniden oldu daha kısa daha az şiddetteydi. 3. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Çarşamba 10:09 Paylaş Çarşamba 10:09 Telefona bakıyordum uyarı verdi 6 civarı deprem olacak diye ve 1 dk geçmeden oldu. İzmir ve çevresinde de hissedildi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 10:24 Paylaş Çarşamba 10:24 (düzenlendi) Telefon uyarı vermesi ile deprem oldu bizde. Çarşamba 10:25 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 10:29 Paylaş Çarşamba 10:29 Kocaeli Darıca,biz de hissettik bir sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 10:37 Paylaş Çarşamba 10:37 Eyüp Çetin yazdı: 5.6 şiddetinde olmuş. amerikan ajansı 6.2 diyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts