Çağlar Bayur 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ve kibar. atalar ne güzel şeyler söylemiş kibarlık hakkında bilir misin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Çağlar Bayur yazdı: atalar ne güzel şeyler söylemiş kibarlık hakkında bilir misin Hangi ata.. hepsini bilmem mümkün değil, sen çinliden girip hintliden çıkıyorsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Hangi ata.. hepsini bilmem mümkün değil, sen çinliden girip hintliden çıkıyorsun 2 dil 2 insan, dünya büyük Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Gaziantepte de baya hissedilmiş. Ben çalışıyordum ama evdekiler baya korkmuş. Artık bu bölgedekiler için şiddetin önemi yok koltuk kıpırdasa korkuyor millet. Klasik koşullanma. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ocak Paylaş 25 Ocak biz yasamadik ama biz de korkuyoruz. toplumsal travma. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Doğan Arşiray yazdı: artici mi öncumu.. cok kritik soru. Büyük fay yeni faylar oluşturdu diye düşünüyorum. Genel bilmişlik. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 25 Ocak Paylaş 25 Ocak 2020 deki Malatya depremi ile 6 Şubat depremi arasında kalan harici bir fayda artçı olmayan bir deprem olarak izledim kanalda. Allah beterinden korusun… 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Ocak Paylaş 26 Ocak Deprem bölgesi beşik gibi, çocukların ruh sağlığı bozuldu. Rabbim beterinden esirgesin. 5 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Herkese geçmiş olsun hisseden. 5.1 İzmir merkezliymiş sanıyorum. Aydın'da oldukça hissedildi 2 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Ü.Emre Kartal yazdı: Herkese geçmiş olsun hisseden. 5.1 İzmir merkezliymiş sanıyorum. Aydın'da oldukça hissedildi Uzun sürdü. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Sabah bende hissettim. Ahanda uykusuzluktan sallanıyom değilmiş 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Mart Paylaş 4 Mart (düzenlendi) Çanakkale'de deprem olmuş. Geçmiş olsun. 4 Mart tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart Paylaş 4 Mart çimento lobisi haber kanallarına İstanbul u yapıştırdı ama, şu an bir kanal illa da zorluyor ama bilim insanı direniyor, uzaktan bakınca eğlenceliyiz 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mart Paylaş 4 Mart Eyüp Çetin yazdı: Çay önemli deprem olunca ilk kurtarılacak şey. aklıma ilk kim geldi, Servet 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mart Paylaş 4 Mart sandelyede kaykılmıştım, baktım sallıyor, tamda duble çayımı yudumluyordum, aha dedim, 90 km. kadar uzağımda Yenice/Karasuda olmuş.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Mart Paylaş 4 Mart Depremi 5 saniye kdar hissetim. Tavana baktım lamba sallanmıyor. Altan altan vuruyor gibi oldu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart Paylaş 4 Mart Ali Darbaz yazdı: Depremi 5 saniye kdar hissetim. Tavana baktım lamba sallanmıyor. Altan altan vuruyor gibi oldu. Bursa da mısın gece Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Mart Paylaş 4 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: aklıma ilk kim geldi, Servet Depremde ilk kurtarılması gereken kişi olarak mı 😜 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart Paylaş 4 Mart Geçmiş olsun arkadaşlar. Maalesef ülkemizin acı gerçeği. Yorum bağlantısı
Recommended Posts