Mehmet Kaya 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Hocam geçmiş olsun Teşekkürler Cüneyt sağol. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Geçmiş olsun hocam.. Teşekkürler Sercancığım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Geçmiş olsun,Mehmet hocam. Sağol abi teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 geçmiş olsun hocam Sağol Serkan teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Sağol hocam.Bir daha olmaz. Varya hayatta yapmayacağım şeydir telefonu yanımdan ayırmak. Hatta eşim kurban kesecek oldu telefonu nasıl arabada bırakıp bizimle zaman geçiriyorsun diye Olanları söyleyim... Arabaya binilmiş ve hemen telefona bakılmıştır, bir çok cevapsız çağrı vardır... Hanım merakla bakar kim diye, hepsi fordclub'dandır... Yenge kıskanmıştır, dünyaya dön artık diyordur Benimki direk şöyle der... Seninkiler aramış Geçmiş olsun Hocam.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 (düzenlendi) Olanları söyleyim... Arabaya binilmiş ve hemen telefona bakılmıştır, bir çok cevapsız çağrı vardır... Hanım merakla bakar kim diye, hepsi fordclub'dandır... Yenge kıskanmıştır, dünyaya dön artık diyordur Benimki direk şöyle der... Seninkiler aramış Geçmiş olsun Hocam.. Abi sağol. Tüm arayan dostlara teşekkür ediyorum. Cevapsızların arasında sadece 1 tane forumdışı vardı (kayınbirader) Diğerleri forumdaki dostlar. Sağolsunlar. Yukardaki yazdıkların için diyecek birşey yok. Hanım bana daha farklı birşey daha söylüyor. Bağımlı Bilgisayarın başından kalkmadığım için. Abi hanım kim demez. Ben ararken öğrenir kim olduğunu. Ama tahmin etti zaten fordclubtan olduğunu. 22 Temmuz 2012 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 geçmiş olsun ... Teşekkürler abi sağol. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 (düzenlendi) Vış. Maraşta deprem mi oldu ya? Geçmiş olsun Maraşlı Dostlarımıza. Allah beterinden sklasın... 22 Temmuz 2012 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Vış. Maraşta deprem mi oldu ya? Geçmiş olsun Maraşlı Dostlarımıza. Allah beterinden sklasın... Evet abi. merkez üssü Andırın İlçesi. Merkezde de hissedilmiş. Şükür mal ve can kaybı yok. Sağol abi teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 cem-i cümleye geçmiş olsun,çok şükür önemli bir şey yokmuş. bizim kızda G.Antep'teydi. o'da hissetmiş ve bizi aradı. sanırım biraz tedirgin olmuşlar... Sağol abi. Çok şükür can ve mal kaybı yok. Maraşta daha önce yaşamamıştık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 K.Maraş'ta dün gece yine deprem oldu. 4.7 ve 4.4 şiddetinde. Bu aralar Pazarcık ilçesinde sürekli deprem oluyor. Rabbim büyüklerinden korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 K.Maraş'ta dün gece yine deprem oldu. 4.7 ve 4.4 şiddetinde. Bu aralar Pazarcık ilçesinde sürekli deprem oluyor. Rabbim büyüklerinden korusun. Hocam geçmiş olsun...radyodan duyduk... Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Küçük depremler büyük depremin olmayacağı anlamına gelebilir..Büyük depremler bu tür enerji kayıpları oluşturmaz genelde ferah olun..Ama en doğrusunu Allah bilir tabi güvenli konutlarda oturmaya çalışalım..2001 yılı ve sonrası yapılanlar yapı denetim yönetmeliğine tabidir istanbulda.. Maraşta durum nedir bilemem ama 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Bende sabah radyoda duydum hemen aklıma sen geldin hocam.Şükür ki şiddeti yüksek değil ve sizde birşey yok.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Hocam geçmiş olsun...radyodan duyduk... Küçük depremler büyük depremin olmayacağı anlamına gelebilir..Büyük depremler bu tür enerji kayıpları oluşturmaz genelde ferah olun..Ama en doğrusunu Allah bilir tabi güvenli konutlarda oturmaya çalışalım..2001 yılı ve sonrası yapılanlar yapı denetim yönetmeliğine tabidir istanbulda.. Maraşta durum nedir bilemem ama Hocam Geçmiş olsun. Geçmiş olsun Bende sabah radyoda duydum hemen aklıma sen geldin hocam.Şükür ki şiddeti yüksek değil ve sizde birşey yok.. Geçmiş olsun Mehmet Bey. Sabah gazetede okuyunca direk aklıma siz geldiniz. Rabbim daha büyük depremlerden korusun hepimizi. Arkadaşlar teşekkür ederim.Çok sağolun. Bu ilkdeğil 1-2 aydır sık sık 4.5 üstünde deprem oluyor. Ben dün gece yarı uyanık olduğum için farketttim. Aslında küçük küçük olması büyük depremi engeller. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Fethiye'de de oldu. Biliyorsunuz dün gece güneş tutulması oldu... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts