İçeriğe Yönlendir

Şimdi Deprem Oldu

Uğraş Özyurt

Recommended Posts

Selim Kaya

An itibariyle Çanakkale hafiften sallandı 10 sn kadar. İnşallah başka yerlerde sıkıntı yoktur.

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
15 dakika önce, Rıdvan Ergün yazdı:

Geçmiş olsun. Son 24 saat içerisinde Çanakkale yöresi hafiften 19 kere sallanmış. Büyüklüğü 2-2.9 arası 19 deprem görünüyor.

http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst6.asp

Teşekkür ederim.

5 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Artçı olması iyidir.

İnsanın eli ayağı boşalıyor yine de. :unsure2::terle:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

7.2 ve 6.8 sonrası hafif kalıyor insanda. Allah beterinden korusun

Yorum bağlantısı
Selim Kaya
7 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

7.2 ve 6.8 sonrası hafif kalıyor insanda. Allah beterinden korusun

Amin. Zaten aklıma direk o geliyor. Hafiflemeye başlayınca şükür atlattık diyebiliyoruz.

Yorum bağlantısı
Ali Uymaz

Gecmis olsun ercis depremini yasamis biri olarak Rabbim daha buyugunu gostermesin...

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Sabri Güngör

Çok kuvvetli sallandık Allah beterinden korusun hepimize geçmiş olsun. Karaburun açıkları 6.3 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Çok kuvvetli sallandık Allah beterinden korusun hepimize geçmiş olsun. Karaburun açıkları 6.3 

Geçmiş olsun Sabri Abi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Aynen, çok salladı korkuttu. Allah beterinden saklasın.

Şimdi TV'de son günlerde yılanların şehirde görülmesi ile ilişkili olabileceği konuşuluyor.

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Araba yıkatmak için petrolde bekliyordum. Yerler sanki ufak deniz dalgası gibi idi. İlk defa depremle bu kadar yakın tanıştım. Karşılaştığım bir kaç kişi İzmir'de böylesine ilk defa gördüm . Dediler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Ege ve Marmara'da bayağı hissedilmiş. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Yunanistan'da yıkılan binalar olmuş galiba, adalar ve kıyı kesimlerde....

Yorum bağlantısı
Recep Demirci

İnegölde azda olsa hissettim. Allah beterinden muhafaza etsin. Gazabından bizleri muhafaza etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sadık Taşyürek
On 12.06.2017 at 16:36, Sabri Güngör yazdı:

geçte olsa konuyu henüz gördüm, abiciğim size ve bölge halkına, forumdaşlara çok geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...