Safak Acar 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Çok geçmiş olsun abi korktum birşey oldu diye çok sukur ayaz ve yengemiz iyimiş.. sevindim.. Aradım telefon arama yapmadan sürekli meşgule düştü sanırım herkes birden telefonlara yüklenince kilitlenme yaşandı.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Çok geçmiş olsun abi korktum birşey oldu diye çok sukur ayaz ve yengemiz iyimiş.. sevindim.. Aradım telefon arama yapmadan sürekli meşgule düştü sanırım herkes birden telefonlara yüklenince kilitlenme yaşandı.. Sağolasın kardeşim. İyiler çok şükür. İşte böyle felaketler, çok övünen teknolojilerin alt yapılarınıda böyle çöp yapıyor maalesef.. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Bölgedeki arkadaşlar geçmiş olsun. Allah daha büyüğünden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 İzmir de ciddi derece sallandı Tekirdağdan bilgi aldım evdeki tepsiler yerlere düşmüş o derece. Balıkesir de ciddi hissetmiş depremi. Allah başımıza böyle felaketler vermesin Yorum bağlantısı
İsmail Terhan 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 7.2 van depremini yaşamış biri olarak halinizi çok iyi anlıyorum. allah beterinden saklasın inş 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 (düzenlendi) Keremcim başta sana ve hisseden tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Aydın da bile çok fena sallandık. bizim bina 8 kat, 5. kattaydım oralar nasıl olmuştur az çok tahmin edebiliyorum. Bitecek geçecek derken bitmedi çok uzun sürdü. Baya korktum açıkçası. Cümleten hepimize geçmiş olsun. 24 Mayıs 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Geçmiş olsun arkadaşlar. Rabbim büyüklerinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Bana sorarsanız, çatlakların sadece sıvalarda mı olduğunu kontrol etmelisiniz. Eğer ki beton yüzeyde de, kolon-kiriş birleşim yerlerinde, çatlaklar mevcut ise bina miyadını doldurmuş demektir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Çok geçmiş olsun abi Allah beterinden korusun hepimizi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Alper, anlattığın mevzu Körfez'de yol kenarındaki Otel'de cereyan etmişti Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Alper, anlattığın mevzu Körfez'de yol kenarındaki Otel'de cereyan etmişti abi ben haberlerde izlemiştim. mevzuyu televizyonlardan ilk duyduğum da şaşırmıştım ve asla unutmayacağım bir hadisedir. Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Gelibolu fena sallandi Allah beterinden korusun.Evdeydik 7.katta zor attik kendimizi disari.Suan normale donuyor hayat.Herkese gecmis olsun. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 arkadaşlar büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Uykularım kaçtı,hala ayaktayım...Çok fenaydı o 40 saniye 40 saat gibi geldi... Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Bugünkü depremle kafamda kurduğum "deprem anında veya sonrasında şöyle yaparım, böyle yaparım" senaryolarımın hiçbir işe yaramadığını, aslında son derece hazırlıksız olduğumu farkettim. 2 yıl önce taşındığım sitede bulunan 50 bloktan birinin 12. katında oturuyorum. Her blokta 2 asansör, bir yangın merdiveni, bir de normal merdiven bulunuyor. Bu merdivenlere kapılarını açıp geçerek ulaşabiliyorsunuz. Utanarak söylüyorum, 2 yıldır asansörle 1 ve 12. kat arasında gidip gelmek haricinde, bir kez kapılarını açıp merdivenleri düzgün şekilde incelememişim. Depremden bir süre sonra binadan çıkmak için asansörü kullanmak yerine normal merdivenden inmeye karar verdim ama kendimi yangın merdiveninde buldum. Yangın merdivenleri genelde binanın dışında olur ama sağolsunlar, bizimkiler içeri yapılmış. Atlaya zıplaya katları inerken yanlış merdivende olduğumu, kat kapılarının benim bulunduğum tarafta kollarının olmamasından anladım. Sonuçta amaç binadan çıkmak olduğu için devam ettim ama insan inerken kat sayamıyor, herhangi bir katta da yazı ve yönlendirme olmadığı için o hızla -2. katta yani depoda buldum kendimi. Tekrar bir kat yukarı çıkıp çıkışı buldum ve binanın arka bahçesine çıktım. Binadan çıkmıştım ama etrafımda duvarlar vardı ve arabam diğer tarafta kalmıştı ve bahçeden geçme imkanım yoktu, bahçenin böyle duvarları olduğuna bugüne kadar hiç dikkat etmemişim. Binaya tekrar girip depoya indim ve kapılar tek taraflı olduğundan dolayı mecburen asansöre bindim ve bir kat çıkıp binanın önüne çıkabildim. Akşam eve döndüğümde asansör yerine normal merdivenleri kullanarak 12. kata çıkmaya karar verdim. Kırık kapı kolları, numaralandırılmamış katlar ve o katların merdivenlerine konulmuş bisikletler, çocuk arabaları ve kişisel eşyalar arasında kendi katıma çıkmayı başardım. Kısaca, bugün güzel bir ders aldım. Yaşadığım binayı hiç tanımıyormuşum, acı bir şekilde öğrendim. Boşuna dememişler "bir musibet bin nasihatten iyidir" diye. Lütfen deprem anında evinizde ve sonrasında binanızda nasıl bir yol izleyeceğinizi önceden planlayın, önlemlerinizi alın ve o günü beklemeden binanızı ve çevrenizi iyice tanıyın. Herkese çok geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Yine çok sallandık, 5,1 Saros körfezi. Allah yardımcımız olsun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts