Mehmet Göktürk Perşembe 19:16 Paylaş Perşembe 19:16 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Genel kanı şu oldu; kırılma ihtimali olan 3 fay hattından 1’i kırıldı. Böylece diğer iki fay hattının beraber kırılma ihtimali düştü. Yani istanbul’da uzun süre boyunca çok büyük bir deprem beklenmiyor. 6-7 arası iki deprem bekleniyor. büyük deprem için 50-60 yıl sonra deniyor. Genişlet evet bu şekil anladım ben celal ile fatihin programından. Çağlar Bayur yazdı: vesile ile , nacinin ev pazarlama videosunu koyanlara da kaldırtıyorlar Genişlet moriwakiyi tanırım iyi adamdır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 19:56 Paylaş Perşembe 19:56 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile , nacinin ev pazarlama videosunu koyanlara da kaldırtıyorlar Genişlet niye? Torunlarına Hatıra olsun diye mi kamera karşısına geçmiş? bu arada adamın inşaat reklamında oynamasında ne sakınca var anlamadım. Dayanıklı bina reklamı yapıyorlar. Kaldıracaksa milleti galeyana getirdiği videoları kaldırsın. Ama o da lazım. Yoksa kentsel dönüşüm durur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:19 Paylaş Perşembe 20:19 Tansu Kalafatoğlu yazdı: adamın inşaat reklamında oynamasında ne sakınca var anlamadım Genişlet notveçten bakarsak sakınca yok, ben kasımpaşadan bakıyorum... Mehmet Göktürk yazdı: moriwakiyi tanırım Genişlet kokoreç sever mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Perşembe 20:34 Paylaş Perşembe 20:34 Çağlar Bayur yazdı: notveçten bakarsak sakınca yok, ben kasımpaşadan bakıyorum... kokoreç sever mi? Genişlet Herşeyi yer. yediririz. En çok konya bıçakarası pide sever. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Perşembe 21:17 Paylaş Perşembe 21:17 Çağlar Bayur yazdı: notveçten bakarsak sakınca yok, ben kasımpaşadan bakıyorum... kokoreç sever mi? Genişlet kasımpaşa’da ancak kefal olur Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 05:35 Paylaş Cuma 05:35 Mehmet Göktürk yazdı: Herşeyi yer. yediririz. En çok konya bıçakarası pide sever. Genişlet bi toplantıya gelsin hocam mangal yaparız 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 05:45 Paylaş Cuma 05:45 Fatih Keskin yazdı: bi toplantıya gelsin hocam mangal yaparız Genişlet Tuzlada oturuyor avm ye yakın 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 11:00 Paylaş Cuma 11:00 Mehmet Göktürk yazdı: Tuzlada oturuyor avm ye yakın Genişlet bir caponu orada oturtacak motivasyon nedir sormalı Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 13:25 Paylaş Cuma 13:25 Çağlar Bayur yazdı: bir caponu orada oturtacak motivasyon nedir sormalı Genişlet Türk ile evli ve çocuğu var aile bağları olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 13:45 Paylaş Cuma 13:45 Çağlar Bayur yazdı: herşeyi açıklar bu ama baştan desenize Genişlet oğlu ile diyaloglarını anlatınca tam mangallık durumlar ortaya çıkıyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 16:21 Paylaş Cuma 16:21 Çağlar Bayur yazdı: bir caponu orada oturtacak motivasyon nedir sormalı Genişlet Japoncanız muazzam. Japon musunuz? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 16:33 Paylaş Cuma 16:33 Metin Uzunoğlu yazdı: Türk ile evli ve çocuğu var aile bağları olabilir. Genişlet Eşi ukraynalı oğlan bizimkinin okul arkadaşı. Müstakil ev iki katlı bakmıştır herhalde. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 16:44 Paylaş Cuma 16:44 İlkay Başaran yazdı: Japoncanız muazzam. Japon musunuz? Genişlet nein 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 17:55 Paylaş Cuma 17:55 Mehmet Göktürk yazdı: Eşi ukraynalı oğlan bizimkinin okul arkadaşı. Müstakil ev iki katlı bakmıştır herhalde. Genişlet Yanlış hatırlıyor olabilirim ama oğlunun tam Türk gibi olduğunu söylediğini hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 18:27 Paylaş Cuma 18:27 Metin Uzunoğlu yazdı: Yanlış hatırlıyor olabilirim ama oğlunun tam Türk gibi olduğunu söylediğini hatırlıyorum. Genişlet Beraber bizimki ile japonca kursu almışlardı bi hocadan hocayı tırlatmışlardı 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts