Mehmet Ozyurek Cuma 07:53 Paylaş Cuma 07:53 İlkay Başaran yazdı: Neşeli sıvıda taş yağıyor, Volkan vs patlıyor. Deprem için zina lazım. Demekki avrupa kıtasında adamlar zina yapmıyor. Vay kafirlere bak hele... Genç uzun sakallı olan hoca diyor ki.. Fay hattı diye bir şey yok, Bakıyorlar, nerede çok deprem oluyor oraya çizgi çiziyorlar diyor.. 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Cuma 08:16 Paylaş Cuma 08:16 Emin Önal yazdı: Damat kaynanayı hamile bırakınca oldu bunlar, farkında değil misin Burada bir şey yok şimdilik 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 08:25 Paylaş Cuma 08:25 Mehmet Ozyurek yazdı: Bakıyorlar, nerede çok deprem oluyor oraya çizgi çiziyorlar diyor.. ünlü ekonomistlere benzetiyorum bu adamları ben. dolar artacak dolar artacak diyorlar, bir sebeple artınca ben demiştim diyorlar. Mahmut Yıldız yazdı: Burada bir şey yok şimdilik damat kayınbabasını hamile bıraksaydı haber olurdu ama. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 08:31 Paylaş Cuma 08:31 Doğan Arşiray yazdı: ünlü ekonomistlere benzetiyorum bu adamları ben. dolar artacak dolar artacak diyorlar, bir sebeple artınca ben demiştim diyorlar. damat kayınbabasını hamile bıraksaydı haber olurdu ama. Kayınbaba ile kayınvalidenin birleşip damadı hamile bıraktığını düşünsene 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Cuma 08:45 Paylaş Cuma 08:45 Bunları yapay zekaya çizdirsek emekliye ayrılır. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 11:05 Paylaş Cuma 11:05 İlkay Başaran yazdı: Kayınbaba ile kayınvalidenin birleşip damadı hamile bıraktığını düşünsene taşıyıcı damat.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 11:38 Paylaş Cuma 11:38 https://sigortagazetesi.com/tsb-baskani-gulen-deprem-sonrasi-marmaradaki-sigortalilik-oranlarini-acikladi/ Marmarada sigortalılık oranı % 36 imiş.. Nerede bu % 64 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 12:11 Paylaş Cuma 12:11 Mehmet Göktürk yazdı: Nasıl fay hattı yok ya San Andreas mı ? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Cuma 12:23 Paylaş Cuma 12:23 Tamer Topaç yazdı: San Andreas mı ? San Hatay Yorum bağlantısı
Metin Mankal Cuma 13:00 Paylaş Cuma 13:00 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: şimdi birisi çıkıp der neşeli sıvı tüketimi artınca deprem oluyor diye Aboo Maraş'ın sorumlusu ben miyim o zaman. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Cuma 13:00 Paylaş Cuma 13:00 Mehmet Ozyurek yazdı: Genç uzun sakallı olan hoca diyor ki.. Fay hattı diye bir şey yok, Bakıyorlar, nerede çok deprem oluyor oraya çizgi çiziyorlar diyor.. Dooru ama diyil mi ki? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 13:27 Paylaş Cuma 13:27 bu işin şakası yok aslında. deepseek ile deprem konusunu araştırıyordum. tüm bildiğim olumsuz durumları, 1980 lerde yapılan suyun olmadığı dönemde deniz suyu ile sulanan, deniz kumu kullanılan binaları, doldurulmuş deniz alanlarını, gevşek zeminli alanları vs yi yazdım. zaten nüfus yoğunluğu çok ve inşaat kalitesi yerlerde. çok feci rakamlar ile dönüyor. kendiniz deneyin görün. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 16:23 Paylaş Cuma 16:23 Mehmet Göktürk yazdı: Deepseek ile websearch mü yapıyorsun Arastirmalari taradi, 4 farkli jeolojik modele gore olasiliklari gosterdi. Benim girdilerim ile birlikte tahmini kayiplari verdi gibi. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 19:45 Paylaş Cuma 19:45 Ahmet ercan hoş şeyler söylemedi. Bu gece uyumayacakmış Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 08:34 Paylaş Dün saat 08:34 Servet Aydın yazdı: Uyudu Yanında mıydın 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 09:49 Paylaş Dün saat 09:49 Önder Özcan yazdı: Yanında mıydın İzledim başucunda 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Dün saat 09:58 Paylaş Dün saat 09:58 Servet Aydın yazdı: İzledim başucunda Ona yakın olunca deprem uğramaz diyemi baş ucunda bekledin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 10:08 Paylaş Dün saat 10:08 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ahmet ercan hoş şeyler söylemedi. Bu gece uyumayacakmış Biz Şener'ciyiz.. iki gecedir mışıl mışıl uyuyoruz.. 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce vesile ile, coğrafya gerçekleri hayatın içine etmeye devam ediyor, yıllarıdr var olan ancak çoğunun sonradan keşfettiği deprem uyarı app leri çoluk çoçuğun dikkatini çekti, durmadan bina yıkıldı şiddetinde uyarı tıklayınca İStanbul içi 12 şiddetinde uyarılar vermeye başladı telefon app te... eğitim ahlak kültür hak getire. cezası da nasılsa yok, yanına kalma yüzyılı hüküm sürmekte. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Kansızlık hangi kabileden bulaştı bizim topluma çok merak konusu 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts