Çağlar Bayur 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: dubaideki sel nasıl bir hava mühendisliğidir o? kim yapmış o işi? Mehmet Göktürk yazdı: Tan gazetesi vardı bi ara.. 3.sayfa diye literatür oluşmuştu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Bir de "felanca yerden bildiriyorum diye bağlanıyor olaylar var vs diyor.. Misal ankarada adliye önü.. bre müslüman ben spikeri görmek zorunda mıyım zoomlanmış olarak. çevreyi çek..Yok.. spikeri bağırgan olarak (neden bağırıyor ise) zorlama konuşmalarını içi boş olarak (çünkü elinde bir bilgi yok) dinliyoruz. Sonra bağlantı genel merkeze dönüyor hadi eyvallah. Ne oldu , sahadan canlı haber aktardılar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: Varsa yoksa 5 tane emekliyi çıkar 4 saat kavga etsinler.. Ve çoğunlukla da falancanınoğlu balık yedi, filancanınoğlu tenis oynadı. belediye otobüsü yandı, metronun merdiveni çalışmadı haberleri.. 4 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Az önce baya sallandık yine Tokat'ta olmuş 5.6 şiddetinde. Orada bulunanlar geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Arabada iken gelen telefondan öğrendim. Herkes sokaktaydı hissedenlere geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan quantutectum u takip edin derim. analiz firması. gittikce daha tutarli oluyor öngörüler. D dalgaları denen baska bir tur sismik dalgalari hesapliyorlar yanlis anlamadiysam. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Dün akşam 18.15'de olan Tokat Sulusaray merkezli depremi biz Nevşehir'de hissettik. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Ne tokatmış arkadaş.. Fay da yoktu orada.. Yeni oluştu galiba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Ne tokatmış arkadaş.. Fay da yoktu orada.. Yeni oluştu galiba. var var da ismi buğdaylı fay zonu daha çok yozgat ile anılıyor, uzunluğu 25 km miş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Çağlar Bayur yazdı: var var da ismi buğdaylı fay zonu daha çok yozgat ile anılıyor, uzunluğu 25 km miş Sempatik göstermeye çalışmasınlar.. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Sivas sallanmış @Selçuk Bakış geçmiş olsun . Gebze den misafirin mi geldi? bir şey mi denediniz. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Doğan Arşiray yazdı: quantutectum u takip edin derim. analiz firması. gittikce daha tutarli oluyor öngörüler. D dalgaları denen baska bir tur sismik dalgalari hesapliyorlar yanlis anlamadiysam. tekrar... adamlar işi biliyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Haşmet Güngör yazdı: Sivas sallanmış @Selçuk Bakış geçmiş olsun . Gebze den misafirin mi geldi? bir şey mi denediniz. Sağolasın Haşmet Abim, gelmedi ama gelebilirim dedikten sonra durum bu Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Yine faylar hareket halinde. Allah umarım 3. bir felaket göstermez bizlere. Bizim ev 2 büyük depremi savdı, arından gelen sayısız artçıyı da savdı. Artık ne evin mecali kaldı ne bizlerin. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Geçmiş olsun Adana’ya. Kozan civarı olmuş sanırım. Herhangi bir hasar ya da yıkım yok galiba. Millet eve girince yazar artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts