Ali Cihangiroğlu 4 Mart Paylaş 4 Mart Eyüp Çetin yazdı: Depremde ilk kurtarılması gereken kişi olarak mı 😜 tabiki Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Mart Paylaş 4 Mart Ali Cihangiroğlu yazdı: tabiki Yoksa kimin doğum gününü kutlarız. 😁 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mart Paylaş 4 Mart Eyüp Çetin yazdı: Yoksa kimin doğum gününü kutlarız. 😁 Hakikaten, sanırım bugündü, bak nasılda unuttum gördünmü, yandık desene Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 4 Mart Paylaş 4 Mart Geçmiş olsun. Maalesef depremle yaşamayı öğrenmek zorundayız. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 11 Mart Paylaş 11 Mart Samsunda deprem oldu, saat 03.10 da bilgisayar başındaydım monitör sallandı dolaptaki malzemeler yerlere düştü, çok şükür birine bişey olmadı sanıyorum 4.1 büyüklüğünde imiş. Allah korusun ilk defa şahit oluyorum bayaa stresliymiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Mart Paylaş 11 Mart Çok büyük değilmiş Allahtan. Geçmiş olsun hissedenlere… Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Mart Paylaş 11 Mart Geçmiş olsun. Yıkım yada benzeri bir durum göremedim haberlerde. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Nisan Paylaş 17 Nisan Tokat'ta 4.7 deprem olmuş bizde uykudan uyandık, hissedenlere geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Nisan Paylaş 17 Nisan japonyada ciddi deprem oldu endonezyada yanardağ başladı. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Nisan Paylaş 18 Nisan facebook ta alman orijinli quantutectum diye bir organizasyon var. tahminlerinde bunları tutturuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Nisan Paylaş 18 Nisan Bizim yerli haber TV ler ne gazze ne avrupa ne dubaideki sel ne japonya ne endonezya hiçbir haber yahut dokümanter haber (genişletilmiş haber programı) yapmıyorlar. Varsa yoksa 5 tane emekliyi çıkar 4 saat kavga etsinler...Arada da adi suçları, istakozları kadın cinayetlerini silahlı kavgaları pompala.. al sana haber kanalı. Tan gazetesi vardı bi ara.. Açtım el cezirayi yahut NHK yı oh be kardeşim dünyada başka ülkeler varmış başka sorunlar varmış. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts