Mehmet Yeter 21 Eylül 2021 Paylaş 21 Eylül 2021 Geçmiş olsun inşallah ciddi bir durum yoktur. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Az önce deprem oldu, merkezi neresi bilmiyorum ama konyada hissettik. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Az önce deprem oldu, merkezi neresi bilmiyorum ama konyada hissettik. Konya da deprem diye veriyor haberler şuan. 5.1 mis geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Sağolun, Merkez üssü konya meram. Neyseki çok şiddetli değildi ama insanları sokağa indirmeye yetti. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Konya mı? Deprem haritasında Konya ülkenin en risksiz yerlerinden biridir 😧 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Konya mı? Deprem haritasında Konya ülkenin en risksiz yerlerinden biridir 😧 Vandan geldim buraya, deprem bölgesi değil diye, burda da buldu bizi. aslında 3.derece falan sanırım konya. Karaman diye biliyorum deprem açısından en risksiz şehri. 8 Kasım 2021 tarihinde Fatih Mehmet Uslu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Çöküntü depremi mi acaba. Obruk bol orada. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Konya mı? Deprem haritasında Konya ülkenin en risksiz yerlerinden biridir 😧 O yüzden en korktuğum yerlerdendir. Nasılsa deprem bölgesi değil diye… 😨 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Kasım 2021 Paylaş 8 Kasım 2021 Vandan geldim buraya, deprem bölgesi değil diye, burda da buldu bizi. aslında 3.derece falan sanırım konya. Karaman diye biliyorum deprem açısından en risksiz şehri.Gölcük'ten depremden kaçtı mahalleden bir aile. Orada da bina yıkıldı vefat etti 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Kasım 2021 Paylaş 17 Kasım 2021 Düzce'de deprem olmuş, etkilenenlere geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts