İçeriğe Yönlendir

Şimdi Deprem Oldu

Uğraş Özyurt

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun arkadaşlar.
Umarım ciddi hasar yoktur

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)

Tüm Elazığlı kardeşlerimize geçmiş olsun birkaç bina yıkılmış ve içerisinde yaşayanlar mevcutmuş. İnşallah sağ Salim hepsine ulaşım sağlanır. Konu silinebilir deprem ile ilgili konu varmış kusura bakmayın.

tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)

Tüm Elazığlı kardeşlerimize geçmiş olsun birkaç bina yıkılmış ve içerisinde yaşayanlar mevcutmuş. İnşallah sağ Salim hepsine ulaşım sağlanır.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Malatya ve Elazığ 4 kişi vefat etmiş.

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)

Allah rahmet eylesin inşallah 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
[mention=65235]Gökhan Albayrak[/mention] hepinize geçmiş olsun umarım iyisinizdir. Telefonunu meşgul etmek istemiyorum.
Şükür haberlerini aldık, sıkıntı yok.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun. 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Selçuk Bakış yazdı:
Emre Şimşek yazdı:
[mention=65235]Gökhan Albayrak[/mention] hepinize geçmiş olsun umarım iyisinizdir. Telefonunu meşgul etmek istemiyorum.

Şükür haberlerini aldık, sıkıntı yok.

Ben de dayanamadım alo whatsapp hattından çek ettim az önce. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Selçuk Bakış yazdı:

Elazığ 6.8 ile sallanmış, biz evde hissettik.

Elektrıkler kesikmiş , herkes dısarda 30-40 sn sürmüş eski binalardan yıkılanlar varmıs gecmıs olsun dıyelım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Geçmiş olsun arkadaşlar 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ölü sayısı 300ü geçer görünüşe göre. Fena sallamış

• Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Bende geçen gün Manisa'da olan depremden sonra arabanın deposunu mümkün olduğunca dolu tutmaya karar verdim. Kış olması sebebiyle evlerde durmama durumu oluşursa en azından arabada idare ederim diyorum. Hatta ilk fırsatta araba için uygun olacak şekilde yedek kıyafet, battaniye gibi şeylerde eklemek gibi bir düşüncem var.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Başta Elazığ ve Malatya olmak üzere herkese geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Servet Aydın yazdı:

Ölü sayısı 300ü geçer görünüşe göre. Fena sallamış

maalesef .......... :(

Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasin insallah...

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan

Söylemek istemiyorum ama gündemi meşgul eden bir meselemiz var son zamanlarda konuşulan. İnsan düşünmeden edemiyor, o projeyi gerçekleştirmek için milyarlarımız var da depremlere dayanıklı yapılar için neden kullanmıyoruz?

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Çok teşekkür ederim, çok uzun sürdü. Bitsin artık dedim. Evim 8. kat ve Sürsürü mahallesinde. Deprem anında adım atmak bile imkansızdı. Elektrikler de kesilince bina acaba öne mi yatar arkaya mı diye düşündüm. Ölmek değil de enkaz altında eşimin ve kızımın bağırışlarına çaresiz kalacağımdan çok korktum. Şu an bir cafede sabahlıyoruz. Çok şükür depom doluydu, bana bi güvence oldu. Şehirde eski binaların olduğu yerlerde hasar varmış. Çok zor bir gece gerçektende. Allah yardımcımız olsun. Hepinize tekrar teşekkür ederim. 

• Beğen 7
  • Teşekkür 1
  • Üzgün 17
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Çok teşekkür ederim, çok uzun sürdü. Bitsin artık dedim. Evim 8. kat ve Sürsürü mahallesinde. Deprem anında adım atmak bile imkansızdı. Elektrikler de kesilince bina acaba öne mi yatar arkaya mı diye düşündüm. Ölmek değil de enkaz altında eşimin ve kızımın bağırışlarına çaresiz kalacağımdan çok korktum. Şu an bir cafede sabahlıyoruz. Çok şükür depom doluydu, bana bi güvence oldu. Şehirde eski binaların olduğu yerlerde hasar varmış. Çok zor bir gece gerçektende. Allah yardımcımız olsun. Hepinize tekrar teşekkür ederim. 
Çok geçmiş olsun hocam.
Allah tekrarını yaşatmasın.
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Sabahtan beri HaberTürk'te canlı yayında Malatya ve Elazığ'da enkaz altından 11-12 saat sonra kurtarılan insanları izliyorum.

Şiddet Marmara'da daha fazla bir yıkım oluştururdu, bilanço 20 ölü, 1.000'nin üzerinde yaralı. Rahmet,sabır ve kolaylıklar diliyorum bölge halkına. Başımız sağolsun.

• Beğen 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt
Gökhan Albayrak yazdı:

geçmiş olsun rabbim beterinden korusun..kendinize dikkat edin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...