Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Öncelikle geçmiş olsun. Hissedenler oldu mu? Yine bildiğin sallandık yahu... Allah korusun. Size de Hüseyin, haklısın bayağı salladı.... Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Form,a girenlerin hemen hemen herkezin aracı var araclarımızda ne gibi arac gereç bulunduruyoruz birbgüncelleme yapsak iyi olur diye düşünüyorum ve deprem anında sakinliğimizi korumalı panik yapmamalıyız deprem e nerde yakalanacağımız bilemeyiz ama arac park yeride önemli açık alana durdurmalıyız Benim aracımda 15 metrelik baş parmağımdan kalın urgan 1 pattaniye 3 koyun yünü minder 2 kırlet ilk yardım malzmesi gıda pisküvi hazır corba 2 bidon 5 lik su 1 arac ketıl,ı poşet cay şeker tuz vb arac için ayrıca 5 lik bidon benzin yani anlıyacağınız baya dolu geziyorum gıda malzemesini ayda 1 yeniliyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Form,a girenlerin hemen hemen herkezin aracı var araclarımızda ne gibi arac gereç bulunduruyoruz birbgüncelleme yapsak iyi olur diye düşünüyorum ve deprem anında sakinliğimizi korumalı panik yapmamalıyız deprem e nerde yakalanacağımız bilemeyiz ama arac park yeride önemli açık alana durdurmalıyız Benim aracımda 15 metrelik baş parmağımdan kalın urgan 1 pattaniye 3 koyun yünü minder 2 kırlet ilk yardım malzmesi gıda pisküvi hazır corba 2 bidon 5 lik su 1 arac ketıl,ı poşet cay şeker tuz vb arac için ayrıca 5 lik bidon benzin yani anlıyacağınız baya dolu geziyorum gıda malzemesini ayda 1 yeniliyorum Abim, onun konusu var. Buraya bakabilirsin.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244462-acil-durumlar-i%C3%A7in-arac%C4%B1n%C4%B1zda-ne-var/?hl=+acil%20+durumlarda Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Form,a girenlerin hemen hemen herkezin aracı var araclarımızda ne gibi arac gereç bulunduruyoruz birbgüncelleme yapsak iyi olur diye düşünüyorum ve deprem anında sakinliğimizi korumalı panik yapmamalıyız deprem e nerde yakalanacağımız bilemeyiz ama arac park yeride önemli açık alana durdurmalıyız Benim aracımda 15 metrelik baş parmağımdan kalın urgan 1 pattaniye 3 koyun yünü minder 2 kırlet ilk yardım malzmesi gıda pisküvi hazır corba 2 bidon 5 lik su 1 arac ketıl,ı poşet cay şeker tuz vb arac için ayrıca 5 lik bidon benzin yani anlıyacağınız baya dolu geziyorum gıda malzemesini ayda 1 yeniliyorum :bravo: Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Allah korusun arkadaşlar, tekrardan geçmiş olsun, Sadık yeryüzüne ne kadar yakın olursa o kadar çok hissettiriyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2015 Paylaş 9 Ocak 2015 Gece Gaziantep'te sallanmış 4,6 ile çok çok geçmiş olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Çanakkale' de iki deprem! Çanakkale' nin Eceabat ilçesinde sabah karşı Richter Ölçeğine göre, 4.8, 4.3 ile 3.3 büyüklüğünde 3 deprem meydana geldi. http://www.milliyet.com.tr/canakkale-de-4-3-buyuklugunde-gundem-2091902/ Geçmiş olsun arkadaşlar.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Altınoluk bile iyi sallanmis, gecmis olsun. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Geçmiş olsun. Aydında 5. katta hissetmedik. Allah yaşatmasın, hissettirmesin. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Mersinde şimdi deprem oldu. 5.2 siddetinde Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Geçmiş olsun körfezde saat 10'da 5.0 olarak görünüyor Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Geçmiş olsun herkese, nedense havalar yine çok sıcak ve depremler var Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Geçmiş olsun herkese, nedense havalar yine çok sıcak ve depremler var Aynen olağan dışı sıcak havanın depremi tetiklediği söylenir Allah korusun... Yorum bağlantısı
Recommended Posts