İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Trend 1.4 A/t Hakkında

Eren Güneş

Recommended Posts

Eren Güneş

Değerli fordclub üyeleri yeni Ford Fiesta trend 1.4 otomatik almayı düşünüyorum.Bu araç hakkındaki olumlu olumsuz fikirlerinizi bekliyorum özellikle şanzımanı ve yakıt tüketimi hakkında.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

Ford otomatik viteste en son tercihlerden olmalı. Dayanıklı olsa performansı çok düşük, çok yakıyor (4 ileri 0-100 13sn, şehir içi 13lt yaktıranlar var.). Performanslı olsa dayanıklı değil (cvt şanzuman).

Bence bu işte başarılı Honda 7 ileri. Genel olarak herkes memnun bir de DSG. İlla ki otomatik vites olcaksa bunlar olmalı.

Focusu annem illa istedi. Ben alırken dedim "anne bu araba çok yakar". "Olsun 3 verceğime 5 veririm konforlu, sorunsuz binerim" dedi. Tabi ki zamanla bu üçler beşler insanın canını yaklmaya başlayınca kendisi de yavaş yavaş pişman oldu. Bir de benzin zamları sonucunda arabayı garaja çektik bekliyor :kutlama:. Bizim aracın enerji tüketim belgesinde E sınıfı olduğu yazıyor. Eğer motorlu taşıtlar vergisi yasası değişirse araçlar emisyon değerlerine göre vergi öderlerse biz mercedeslerle aynı vergiyi vereceğiz artık. Tüm bunları düşünüp otomatik bir hyundai bile alabilirsiniz.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Eren Güneş

Yakıtı fazla diyorsunuz peki bu motorlar lpg ile uyumlumu.Ford Bayiilerindeki test araçları hep düz vites sağlıklı bilgi alamadım.Merak ettiğim bu arabanın şanzımanı vites geçişleri ve sağlamlığı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Motor+şanzıman+şase vs. sağlamlığına bakacak olursak, sınıfında bu konuda firestadan iyisi yoktur.

Yorum bağlantısı
Eren Güneş
Motor+şanzıman+şase vs. sağlamlığına bakacak olursak, sınıfında bu konuda firestadan iyisi yoktur.

Sağolun gidip gönül rahatlığıyla otomatiğini almak konusunda tereddütüm kalmadı.Sınıfının en yakışıklı arabası.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ağzına sağlık :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...