İçeriğe Yönlendir

Bluetooth Elm 327 Obd2 Cihazlar

Mustafa Yenigün

Recommended Posts

Barış Kalkan

aynı cihazın wifi olanını kullanıyorum oldukca iyi, torque pro programını tavsiye ederim her türlü bilgiyi görebiliyorsunuz,

bluetooth ayarları nasıldır bilmiyorum fakat wifi de bağlantı ayarlarında bir kaç ekşın ile bağlantı sağlanabiliyor bluetooth kullanan bir sürü arkadaş var ayrıntılı cevap yazarlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

1 - Linkteki ürünün uygun olduğu araç listesinde Ford olarak sadece 2006 Focus yazılı.

2 - LPG kitinin beyni araç beyninden ayrı olup kendine ait yazılımla ancak müdahele edilebilir.

Cihazı alırken satıcıyla iletişime geçip araç bilgilerinize uygun olup olmadığını sormuşmuydunuz?

LPG ayarı değiştirmeyeceğim. LPG yüzünden yanan motor lambasını söndüreceğim. 2001 Fiesta ya uyum sağlamaz mı ?

Yorum bağlantısı

aynı cihazın wifi olanını kullanıyorum oldukca iyi, torque pro programını tavsiye ederim her türlü bilgiyi görebiliyorsunuz,

bluetooth ayarları nasıldır bilmiyorum fakat wifi de bağlantı ayarlarında bir kaç ekşın ile bağlantı sağlanabiliyor bluetooth kullanan bir sürü arkadaş var ayrıntılı cevap yazarlar.

Siz ücretsiz versiyonunu yüklediğinizde çalışıyor mu? Torque programını yükledim bluetooth bağlantılarını kurdum. Fakat no data yazıyor. 

Torque programını bende kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor ama ücretli versiyonunu kullanıyorum.

ücretsiz versiyonu veri okumuyor mu ?

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

ücretsiz olan sadecebilgileri gösteriyot fakat arıza kodlarını silmiyordu

bende ücretli olan mevcut

Yorum bağlantısı

ücretsiz olan sadecebilgileri gösteriyot fakat arıza kodlarını silmiyordu

bende ücretli olan mevcut

Ben bilgileri de göremiyorum. :(

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben bilgileri de göremiyorum. :(

Siz henüz bağlantı sağlamamış gibisiniz. Torque'nin settings kısmında bluetooth ile ilgili ayarları bi deneyin derim. Ben ücretsiz versiyonu ile de hata kodlarını siliyordum.

Ücretli versiyonda telefonu araç kamerası gibi kullanabiliyorsunuz ve daha detaylı bilgi ve grafikler mevcut.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Enver Çatak

Aracım için uyumlu bluetooth, android uyumlu OBD2 önerebilir misiniz...Kablolu da olabilir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Aracım için uyumlu bluetooth, android uyumlu OBD2 önerebilir misiniz...Kablolu da olabilir.

Enver Bey konu daha önce konuşulmuştu. Biraz inceleyin. Tüm cihazlar oluyor.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ELM 327

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Emre GÜR

merhaba;

aranizda yeniyim ve transit hakkinda hicbirsey bilmiyorum.. cahilane sorular sorarsam kusuruma bakmayin simdiden...konuya gelecek olursak ;

kucuk bir ilcede transit servisligi yapan bir abim benden arıza tespit cihazi istedi.. fakat biraz arastirdim cok fazla model var ve uyumlu olup olmadiklari hakkinda hicbir aciklayici bilgi bulamadim..

sorularim sirasiyla ;

1. transitlerin ariza tespit cihazi baglanan portun ismi nedir ?

2. bu port her modelde ayni midir ? (2004-2005- 2013- 2014 vs.)

3. transitin en alt hangi modelinde cihaz baglama sistemi var ?

4. onerdiginiz uygun fiyatli hangi ariza tespit cihzi var mi ?

tesekkurler...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

merhaba;

aranizda yeniyim ve transit hakkinda hicbirsey bilmiyorum.. cahilane sorular sorarsam kusuruma bakmayin simdiden...konuya gelecek olursak ;

kucuk bir ilcede transit servisligi yapan bir abim benden arıza tespit cihazi istedi.. fakat biraz arastirdim cok fazla model var ve uyumlu olup olmadiklari hakkinda hicbir aciklayici bilgi bulamadim..

sorularim sirasiyla ;

1. transitlerin ariza tespit cihazi baglanan portun ismi nedir ?

2. bu port her modelde ayni midir ? (2004-2005- 2013- 2014 vs.)

3. transitin en alt hangi modelinde cihaz baglama sistemi var ?

4. onerdiginiz uygun fiyatli hangi ariza tespit cihzi var mi ?

tesekkurler...

Konunuzu birleştirdim. Konu içinde cevaplarınız mevcuttur.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Berhan Güler
(düzenlendi)

2003 Ford fiesta da elm327 çalışmıyor.Tam 1gün uğraştım.Veri protokolü ile ilgili sorun var.Aşağıdaki cihaz hakkında bilgisi olan var mı?Çalışırmı sizce.Elm 327 ecu okumuyor.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-ariza-tespit-cihazi-vcm-104172027

tarihinde Berhan Güler tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2003 Ford fiesta da elm327 çalışmıyor.Tam 1gün uğraştım.Veri protokolü ile ilgili sorun var.Aşağıdaki cihaz hakkında bilgisi olan var mı?Çalışırmı sizce.Elm 327 ecu okumuyor.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-ariza-tespit-cihazi-vcm-104172027

Bildiğimiz obd kablolu cihaza benziyor. Tıpkı universal paspasları marka altında uyumlu göstermek gibi sanıyorum.

Yorum bağlantısı
Berhan Güler
(düzenlendi)

Olabilir ford için tüm modeller mazda araçlara falan da uyumlu diyor.Ford bazen değişik protokoller kullanmış.2000- 2005 arası elm 327 bu yüzden uymuyor gibi geldi bana.Cihazı çin den sipariş verdim 15 $ 1996-2011 için tüm ford araçlar için uyumlu diyor.Deneyin ce sonucu yazarım

tarihinde Berhan Güler tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Olabilir ford için tüm modeller mazda araçlara falan da uyumlu diyor.Ford bazen değişik protokoller kullanmış.2000- 2005 arası elm 327 bu yüzden uymuyor gibi geldi bana.Cihazı çin den sipariş verdim 15 $ 1996-2011 için tüm ford araçlar için uyumlu diyor.Deneyin ce sonucu yazarım

Ben denedim Focus 1 ve Focus 2,5 da çalıştı. Arıza kodu siliyor. Güzel cihazmış...

Hatta Chevrolet Cruze de bile çalıştı.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Berhan Güler

Almış olduğum cihaz 2003 ford fiesta tdci de çalıştı.Program FOCOM diye bir program.Arıza siliyor aracın  beyninde kayıtlı km yi gösteriyor.Yakıt sarfiyatını bulamadım.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ümit Mavigöz

Merhaba forumdaşlar :) elime elm327 geçti fiestada arıza kodu harici ortalama yakıtı gösteren bir andiroid uyumlu program biliyormusunuz acaba ?

Yorum bağlantısı
Serdar Yuksel

torque yi indirirseniz orda gauge den eklerseniz bütün değerleri görebilirsnz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz

torque yi indirirseniz orda gauge den eklerseniz bütün değerleri görebilirsnz

torque yi indirdim hemde pro ancak yakıtla ilgili bişey bulamadım yada ben bulamıyorum..

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Fiesta'nın eküsünün ELM327 üzerinden yakıt bilgisi gönderdiğine emin miyiz?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

torque yi indirdim hemde pro ancak yakıtla ilgili bişey bulamadım yada ben bulamıyorum..

Konunuz birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...