Guest Hakan Tarım 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Haydi sor sor sor dascommand yazılımını tavsiye ederim. ilaçlı lazım ama. Sağlık ocağından yazdırt abi, muayene katkı payı vs ücretini de öde 4 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Android telefonlara da oluyor mu bu yazılım? Torque kullanıyorum buna geçmem de fayda olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Ayrıntılı yazmak gerekirse: Palmer performance DashCommand ve ScanXL professional v3.5... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 PlayStore'den Torque'yi indirdim.Arabaya gittim,cihazı taktım telefondan mavidişi açtım CHX adında buldu şifre istedi 6789 denedim yanlış dedi 1234 denedim kabul etmedi Bu cihazın şifresini bilen varmıı?Değiştirmemiz mümkünmü? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 PlayStore'den Torque'yi indirdim.Arabaya gittim,cihazı taktım telefondan mavidişi açtım CHX adında buldu şifre istedi 6789 denedim yanlış dedi 1234 denedim kabul etmedi Bu cihazın şifresini bilen varmıı?Değiştirmemiz mümkünmü? 0000 dene. Ama 6789 olması lazım telefonu kapatıp aç birdaha dene. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 0000'ı da denedim eşleşmiyor bluetooth ile.Nokia ile de denedim onunlada eşleşmedi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 İçinden çıkan cd'de bir txt dosyası var. şifresi onun içinde yazıyor oraya bak istersen. Ama birşeyleri yanlış yapıyorsun bence Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Bu elm 327'den ben de aldım, sağolsun Mehmet Kaya hocam da torque yolladı, ama fazla bir şey yapılamıyor.Hata kodu arattırıyorum. İlk zamanlar bir iki tane bulduydu, sildim, bir daha da bulamadı.Ee, ne var bunda, ne güzel işte, hata yokmuş diyebilirsiniz. Ama kafama takılan şu, ben egr yi kapatmıştım, onun kapalı olduğunu bildirmesi lazımdı, bildirmedi.Yoksa cihaz bozuldu mu Bir de ecu'nun (gerçi dizellerin beynine ecu denmiyormuş, şimdi onu hatırlayamadım) içine şöyle güzel güzel şiirler yazıp kaydedebileceğim yetkiler olsa daha iyiydi. Var mı böyle bir cihaz, ondan da bir tane alayım. Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 İşte benim merak ettiğim bu cihazla ne yapılabiliyor.Neleri gösteriyor.Egr kapatılabiliyor mu.Motor ve enjektör,turbo hakkında herhangi bir bilgi veriyor mu vs.vs. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Ben bağlandım... bilgisayardan bluetooth aygıtları açtım.. Aygıt ekle dedim.. Aygıtı buldu .yanılmıyorsam CDX olarak buluyor.. Sonra ortadaki seçenekten şifre girerek etkinleştiri seçerek gelen sayfaya 6789 girdim.. Yazılım yükleniyor dedi.. Yüklendi kullanıma hazır dedi.. Scan Master programını kurmuştum... Bu programı açtım.. En üstte iletişim bölümünden bluetooth'u seçtim... Tamam dedim.. Başlan menüsüne gelip bağla dedim.. Sorunsuz bağlandı... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Ben bağlandım... bilgisayardan bluetooth aygıtları açtım.. Aygıt ekle dedim.. Aygıtı buldu .yanılmıyorsam CDX olarak buluyor.. Sonra ortadaki seçenekten şifre girerek etkinleştiri seçerek gelen sayfaya 6789 girdim.. Yazılım yükleniyor dedi.. Yüklendi kullanıma hazır dedi.. Scan Master programını kurmuştum... Bu programı açtım.. En üstte iletişim bölümünden bluetooth'u seçtim... Tamam dedim.. Başlan menüsüne gelip bağla dedim.. Sorunsuz bağlandı... Peki abi programla neler yapabildin? Hangi alanlara ulaşabildin ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Gördüğüm bazı ekranlar... Bu ekrandaki Load ne. ? Yolda denemedim.. Yarın deneyeceğim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Peki abi programla neler yapabildin? Hangi alanlara ulaşabildin ? Araç bilgileri Şasi No falan filan.. Arıza kodlar... Kod yok dediği için silip silemeyeceğimi bilmiyorum... Canlı veri kılavuzu ekranı ilk resim.. sürekli güncelliyor... Bu verilerin grafikleri... Gösterge şeklinde.. Devir hız hararet göstergesi saat ve ne olduğunu anlamadığım Load yazılı bir ekran... Voltajı merak ediyordum, okuyamadım Hiç bir ekranda göremedim.. Yakıt tüketimini göremedim, yetki yok dedi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Abi yakıt tüketimini yolda görebilirsin belki. Cep telefonda ben yolda görüyorum. Birde abi telefonda voltajı tam 1 volt eksik gösteriyor bilgin olsun abi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 load motor yükü abi. sanırım gaz pedalını görüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 load motor yükü abi. sanırım gaz pedalını görüyor. Evet gaza göre tepki veriyor.. rolantide % 18 falan oluyor bana yüksek geldi biraz.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 direk gaz pedalı değilde motor yükü olduğu için de olabilir. Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Abi yukarıdaki tab'larda PID config var. Oradaki 42 nolu pid seçilebilir ise akü voltajı okuyup gösterebilir. Bendeki versiyonu daha eski galiba bu biraz değişik geldi, ama seçenekler aynıdır. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 http://hobdrive.com/ şuna da bak abi detaylı yol bilgisayarı yapacaktım ben Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Orayı çok fazla kurcalama fırsatım olmamıştı Yasir, çünkü çok uzun bir liste... Sadece desteklenenleri aç demiştim... Yarın birdaha bakayım.. http://hobdrive.com/ şuna da bak abi detaylı yol bilgisayarı yapacaktım ben Bu ne Mustafa.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 elm 327 ile navigasyona bağlanıyorsun abi. naviyi wince modunda açarak. senin bilgisayarda yaptığın işleri de yapıyor detaylı yol bilgisayarı halinde de kullanılabiliyor youtubeda bir iki video da var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Abi, voltaja güvenme, bazı arabalar OBD voltajını veriyor, o da sabit 12v olabiliyor. Çalıştırdığına çok sevindim 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 elm 327 ile navigasyona bağlanıyorsun abi. naviyi wince modunda açarak. senin bilgisayarda yaptığın işleri de yapıyor detaylı yol bilgisayarı halinde de kullanılabiliyor youtubeda bir iki video da var. Çakma yandan eğilmiş carputer oluyor yani Abık gıbık işler bunlar, Mehmet abi sana Carputer yapalım bir tane Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Mehmet abi sana Carputer yapalım bir tane Takacak yer yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts