İçeriğe Yönlendir

Bluetooth Elm 327 Obd2 Cihazlar

Mustafa Yenigün

Recommended Posts

Servet Aydın

Az sabır edin bakalım. Bir haftadır aracımda takılı. İzmitteki satıcı tanıdığım biri. Kutu kendi başına en fazla %10 verebiliyor dedi. İyi tak görelim kaybedeck birşey yok dedim. Serseri kullanım sakin kullanım şehir içi hepsinin çetelesini tutuyorum

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Az sabır edin bakalım. Bir haftadır aracımda takılı. İzmitteki satıcı tanıdığım biri. Kutu kendi başına en fazla %10 verebiliyor dedi. İyi tak görelim kaybedeck birşey yok dedim. Serseri kullanım sakin kullanım şehir içi hepsinin çetelesini tutuyorum

Bekliyoruz merakla...
Yorum bağlantısı
Bekir İlk

Ben daha önce bluetooth elm327 aldım mavi olandan ancak çalışmadığı gibi araç bisuru hata verdi. Başka bir model sipariş verdim bugün bakalım sonuç ne olacak.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Servet abi var mı bir gelişme?
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

İsteyen varsa box chip var bende

Servet abi şu an testte. Siz herhangi bir test yaptınız mı sonuçlar nasıl?
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

İsteyen varsa box chip var bende

Hangi modellerle uyumlu? Marka model fiyat bilgisi bekliyorum ö.m. den
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Servet abi şu an testte. Siz herhangi bir test yaptınız mı sonuçlar nasıl?

Bendeki normal box bunun hakkında bilgim yok kademeli yüde30 civarı güç ve tork arttırabiliyor

Atıyorum
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Gözünüz aydın.ben bugüne kadar 7 tane aldım çalışmıyan çıkmadı şükür.

Yorum bağlantısı
Bekir İlk

Gözünüz aydın.ben bugüne kadar 7 tane aldım çalışmıyan çıkmadı şükür.

araç lpgli ise lft sft değerleri ne durumda. benim arabada ift 20 üstüne çıkıyordu gaz ayarıyla düşürdüm.

Yorum bağlantısı
Berkay Ekinci

POLO 6R 1.6 TDİ için hangi elm cihazını alabilirim satıcılara sorduğumda çoğu dizelde çalışmıyor diyor yada destekler veya desteklemez hepsini bilmiyoruz deyip çıkıyor.

Daha önceden kullanan biri varsa yardımcı olabilirmi.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Servet abiiii.....

Ahmet bey aldınız mı chip box'ı?
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Alamadim Önder bey. Sigorta kasko, periyodik bakım, birde üstüne fren baltaları çıkınca hakkını doldurdu bu aralar araba :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet abiiii.....

Hop :)

Landda teknik sorunlar var, test yarım kaldı. Ali den urunler geldi, ici bos degil kutuların. Gordugum kadari ile haberlesme var. Ancak nerelere mudahale var belli degil. Deneyecek araç ve vakit oluşturamadım.

Zamazingo bu

6610dc9b9e9607a06f0ad7987ad4d6e6.jpg

5bfa24e0f1ccbb7a885e413ce6b6562c.jpg

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Hop :)

Landda teknik sorunlar var, test yarım kaldı. Ali den urunler geldi, ici bos degil kutuların. Gordugum kadari ile haberlesme var. Ancak nerelere mudahale var belli degil. Deneyecek araç ve vakit oluşturamadım.

Zamazingo bu

6610dc9b9e9607a06f0ad7987ad4d6e6.jpg

5bfa24e0f1ccbb7a885e413ce6b6562c.jpg

Lpg li araçta işe yarıyor mu ki? Yarıyorsa ben test edeyim mesela?
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

[emoji49] [emoji24]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Ne kadar duman o kadar randuman ise buyrun, nirvanaya ulaştım

356949f076809549079bdf06997d2b29.jpg

Cihazın ettiği bir şey mi bu abi?

Bende de tipo varken conta yaktığında tamircinin önünde aynı bu görüntü olmuştu gaz verince...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet abi Nasıl patladı acaba, sebebi nedir [emoji846]

Satırlar yetmez olanları anlatmaya :) Bol fotolu bilgi dolu konu altında yazacağım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Orhan

elm 327 v1.5 versiyonlu olanından aldım ben de. torque pro ya para vermek istemiyorsanız  alternatif olarak dashcommand'ı da kullanabilirsiniz oldukça iyi program. 

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Merhaba arkadaşlar,  internette satılan Obd 2.1 aparatını alıp aracın obd girişine bağlasak, torque programıyla yeni araçların alabildiği tüm değerlere ulaşabilirmiyiz ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...