İçeriğe Yönlendir

Bluetooth Elm 327 Obd2 Cihazlar

Mustafa Yenigün

Recommended Posts

mümkünse dışardan al çok daha ucuza alırsın 6 dolar civarında ben aldım kullanıyorum hemde bluetooth bağlantılı yalnız 15-20 günü bulur gelmesi

arıza lambam yanmadığı için pek bilemiyeceğim söndürüp söndürmediğini

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

mümkünse dışardan al çok daha ucuza alırsın 6 dolar civarında ben aldım kullanıyorum hemde bluetooth bağlantılı yalnız 15-20 günü bulur gelmesi

arıza lambam yanmadığı için pek bilemiyeceğim söndürüp söndürmediğini

benim yanıyor devamlı bir turlu sönmuyor eger bana hangi hata kodlarından dolayı yandıgını gösterirse cihaz cok işime yaracak.birde bu cihazla f lerde olmayan anlık yakıt tuketimi aktif hale gelebiliyormus ama kablo modifiyesi lazımmıs.  bu nasıl yapabiliriz aceba?

Yorum bağlantısı
Sancar Tunç

benim yanıyor devamlı bir turlu sönmuyor eger bana hangi hata kodlarından dolayı yandıgını gösterirse cihaz cok işime yaracak.birde bu cihazla f lerde olmayan anlık yakıt tuketimi aktif hale gelebiliyormus ama kablo modifiyesi lazımmıs.  bu nasıl yapabiliriz aceba?

bende bunun daha küçüğü bluetooth bağlantılısı var ELM327 çipli . Arıza kodlarını ve açıklamalarını veriyor ve arıza kodlarını silebiliyorsun. tabi kodu silmek arızayı çözmüyor :)  ama ustaya giderken arızayı bilerek gitmek büyük avantaj yada bazı sorunları kendiniz giderebiliyorsunuz. mesela bende kodu şimdi hatırlamıyorum fren arızası vermişti (abs devir sayıcı sol ön teker ) . aracı lifte kaldırttım soket çıkmıştı taktık ve düzeldi. ustaya borcum nedir dediğimde abi arızayı kendin bulmuşsun ne borcu demişti :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

bende bunun daha küçüğü bluetooth bağlantılısı var ELM327 çipli . Arıza kodlarını ve açıklamalarını veriyor ve arıza kodlarını silebiliyorsun. tabi kodu silmek arızayı çözmüyor :)  ama ustaya giderken arızayı bilerek gitmek büyük avantaj yada bazı sorunları kendiniz giderebiliyorsunuz. mesela bende kodu şimdi hatırlamıyorum fren arızası vermişti (abs devir sayıcı sol ön teker ) . aracı lifte kaldırttım soket çıkmıştı taktık ve düzeldi. ustaya borcum nedir dediğimde abi arızayı kendin bulmuşsun ne borcu demişti :)

tamda benim ne yapmak istediklerimi yazmıssıınız. oylese tamda aradıgım urun bu.bundan sonra ustalara daha az ihtiyac  duyacagım :)

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

ürün bu elime geçti kurulumunu yapım fakat ecuya bağlanamıyorum. cd de bulutut göre ayar göstermiş ama benimkisi usb li. kurcaladım ayarları ama bir türlü bağlanamadım. yardımcı olabilecek olan var mı?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

ürün bu elime geçti kurulumunu yapım fakat ecuya bağlanamıyorum. cd de bulutut göre ayar göstermiş ama benimkisi usb li. kurcaladım ayarları ama bir türlü bağlanamadım. yardımcı olabilecek olan var mı?

USB için laptop'la uyumlu yazılımları da göndermiş olmalılar. Onları yüklediniz di mi?

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

2006 tdci Mondeo icin e-Bay dan ELM327 baktimda hangisi doğru hangisi alinir anlayamadim yardimci olabilirmisiniz

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2006 tdci Mondeo icin e-Bay dan ELM327 baktimda hangisi doğru hangisi alinir anlayamadim yardimci olabilirmisiniz

standart herhangi bi bluetooth'lu olanından alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

standart herhangi bi bluetooth'lu olanından alabilirsiniz.

Tamamdirr Teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

şimdi bağlandım arıza kodunuda gördüm ama silemedim. bir baska noktada bazı testlerde hata kodları veriyor. ayrıntılarını aksam resimli olarak göstereceğim. 

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya
(düzenlendi)

oksijen sensörleri ttestini ne yaptıysam yapmadı.hata kodu içinde de sil diyorum uyarı veriyor emin misin diye  evet diyorum yine silmiyor. Aceba bu bu hata kodunun anlık olarak da ecu ya hata göndermesinden midir yoksa program mı silmiyor?

tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya
(düzenlendi)

P3qk8b.png[/url]

arkadaslar elm ff2 ile bu bolumden ecu bağlandım. oku dediğimde esp yazan kutucuga kadar acıldı diğerleri acılmadı. bende acılan her yeri tıklayıp kaydet dedim. aracı stop etttiim butun göstergeler  calıstı elektirk aksamı felan ama araba calısmadı. kontak tık bile demedi. tabi baya bi tırstım. hemen kontak acııkken yaptıgım işlemleri geri aldım ve arabam çalıştı. tabi anlık yakıt göstergesini ve ısı ile ilgili bir kaç fazladan özellik cıktı. merak ettiğim aceba hangi kutucuk arabamın calısmamasına neden oldu. birde orda yazan ozelliklerin tam olarak ne işe geldiğini söyleyebilirmisiniz? özellikle bi menu cıktı ısı ile ilgli gun ve saat ayarlanabiliniyordu. aceba neye yarıyor bu ozellik?

tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Selim Kaya

ELM327 V1.5 OBD2 CanBus Bluetooth cihazından edinmiş bulunmaktayım. Cihaz heryerde görülen şu mini boyutta mavi renkli olandan.

Sorunsuz ve hızlı şekilde bağlantımı yapabildim Torque ile. Ancak anlık yakıt tüketimimi göremedim. 2004 Fiesta Comfort ECU 'su bu bilgiyi vermiyor mu yoksa ben mi bulamadım?

Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Erkan Gültekin1

Focus 2004 Ghia için ELM cihazlarından birini alayım diyorum şuan aliexpress'de geziyorum, açıklamalarında ford yazıyor yada focus yazıyor ama bizim serilerde bir işe yararmı acaba ve hangi tipini almam gerekir?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Focus 2004 Ghia için ELM cihazlarından birini alayım diyorum şuan aliexpress'de geziyorum, açıklamalarında ford yazıyor yada focus yazıyor ama bizim serilerde bir işe yararmı acaba ve hangi tipini almam gerekir?

Focus 1 ve makyajsız ise aracınız çalışmaz.

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Focus 1 ve makyajsız ise aracınız çalışmaz.

Makyajlı & Makyajsız olarak bilmiyorum aracım 2004 Ghia bildiğim kadarıyla sunroof dışında herşey dolu modeli :) Sizce resimdeki araç makyajlımı ? :)

Vp8r3n.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Makyajlı & Makyajsız olarak bilmiyorum aracım 2004 Ghia bildiğim kadarıyla sunroof dışında herşey dolu modeli :) Sizce resimdeki araç makyajlımı ? :)

Sinyaller farda. Makyajlı olması gerekiyor.

Geçen sefer toplu olarak wi-fi ve bluetooth olarak getirmiştim. 1 adet fazla var elimde. Aliexpress'ten beklemek istemez iseniz 40TL'ye sunabilirim size.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Geçen sefer toplu olarak wi-fi ve bluetooth olarak getirmiştim. 1 adet fazla var elimde. Aliexpress'ten beklemek istemez iseniz 40TL'ye sunabilirim size.

Teşekkürler sağolun ali abiden epey bir siparişim var bunlarıda ekleyeceğim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Yasin Kahveci

Sani Bey elinizde var mı elm327 cihazı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Yasin bey merhaba,

2 wi-fi bi tane de bluetooth'lu mevcut.

Sani Bey ben bir tane edinmek istiyorum.Samimiyetinize sığınarak soruyorum Sizce hangisinden almalıyım?

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Android telefonum var ve bluetooth özelliği olan notebook um var.Bu durumda bluetoot lu diyeceksiniz ancak ben bağlantı kalitesi arasında fark varmı diye soruyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...