Ersin Özkaya 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-obd-ii-usb-arac-ariza-tespit-cihazi-108124625 arkadaslar bu ürünü alsam f2 aracımın arıza kodlarına bakıp bunları silebiilirmiyim ? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 mümkünse dışardan al çok daha ucuza alırsın 6 dolar civarında ben aldım kullanıyorum hemde bluetooth bağlantılı yalnız 15-20 günü bulur gelmesi arıza lambam yanmadığı için pek bilemiyeceğim söndürüp söndürmediğini Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 mümkünse dışardan al çok daha ucuza alırsın 6 dolar civarında ben aldım kullanıyorum hemde bluetooth bağlantılı yalnız 15-20 günü bulur gelmesi arıza lambam yanmadığı için pek bilemiyeceğim söndürüp söndürmediğini benim yanıyor devamlı bir turlu sönmuyor eger bana hangi hata kodlarından dolayı yandıgını gösterirse cihaz cok işime yaracak.birde bu cihazla f lerde olmayan anlık yakıt tuketimi aktif hale gelebiliyormus ama kablo modifiyesi lazımmıs. bu nasıl yapabiliriz aceba? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239397-elm-327-kablosu-ile-focusta-ekstra-ozellikleri-aktif-edilmesi/ Yorum bağlantısı
Sancar Tunç 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 benim yanıyor devamlı bir turlu sönmuyor eger bana hangi hata kodlarından dolayı yandıgını gösterirse cihaz cok işime yaracak.birde bu cihazla f lerde olmayan anlık yakıt tuketimi aktif hale gelebiliyormus ama kablo modifiyesi lazımmıs. bu nasıl yapabiliriz aceba? bende bunun daha küçüğü bluetooth bağlantılısı var ELM327 çipli . Arıza kodlarını ve açıklamalarını veriyor ve arıza kodlarını silebiliyorsun. tabi kodu silmek arızayı çözmüyor ama ustaya giderken arızayı bilerek gitmek büyük avantaj yada bazı sorunları kendiniz giderebiliyorsunuz. mesela bende kodu şimdi hatırlamıyorum fren arızası vermişti (abs devir sayıcı sol ön teker ) . aracı lifte kaldırttım soket çıkmıştı taktık ve düzeldi. ustaya borcum nedir dediğimde abi arızayı kendin bulmuşsun ne borcu demişti 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 bende bunun daha küçüğü bluetooth bağlantılısı var ELM327 çipli . Arıza kodlarını ve açıklamalarını veriyor ve arıza kodlarını silebiliyorsun. tabi kodu silmek arızayı çözmüyor ama ustaya giderken arızayı bilerek gitmek büyük avantaj yada bazı sorunları kendiniz giderebiliyorsunuz. mesela bende kodu şimdi hatırlamıyorum fren arızası vermişti (abs devir sayıcı sol ön teker ) . aracı lifte kaldırttım soket çıkmıştı taktık ve düzeldi. ustaya borcum nedir dediğimde abi arızayı kendin bulmuşsun ne borcu demişti tamda benim ne yapmak istediklerimi yazmıssıınız. oylese tamda aradıgım urun bu.bundan sonra ustalara daha az ihtiyac duyacagım Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 ürün bu elime geçti kurulumunu yapım fakat ecuya bağlanamıyorum. cd de bulutut göre ayar göstermiş ama benimkisi usb li. kurcaladım ayarları ama bir türlü bağlanamadım. yardımcı olabilecek olan var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 ürün bu elime geçti kurulumunu yapım fakat ecuya bağlanamıyorum. cd de bulutut göre ayar göstermiş ama benimkisi usb li. kurcaladım ayarları ama bir türlü bağlanamadım. yardımcı olabilecek olan var mı? USB için laptop'la uyumlu yazılımları da göndermiş olmalılar. Onları yüklediniz di mi? Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 2006 tdci Mondeo icin e-Bay dan ELM327 baktimda hangisi doğru hangisi alinir anlayamadim yardimci olabilirmisiniz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 2006 tdci Mondeo icin e-Bay dan ELM327 baktimda hangisi doğru hangisi alinir anlayamadim yardimci olabilirmisiniz standart herhangi bi bluetooth'lu olanından alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 standart herhangi bi bluetooth'lu olanından alabilirsiniz.Tamamdirr Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 şimdi bağlandım arıza kodunuda gördüm ama silemedim. bir baska noktada bazı testlerde hata kodları veriyor. ayrıntılarını aksam resimli olarak göstereceğim. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 (düzenlendi) oksijen sensörleri ttestini ne yaptıysam yapmadı.hata kodu içinde de sil diyorum uyarı veriyor emin misin diye evet diyorum yine silmiyor. Aceba bu bu hata kodunun anlık olarak da ecu ya hata göndermesinden midir yoksa program mı silmiyor? 18 Nisan 2014 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 (düzenlendi) [/url] arkadaslar elm ff2 ile bu bolumden ecu bağlandım. oku dediğimde esp yazan kutucuga kadar acıldı diğerleri acılmadı. bende acılan her yeri tıklayıp kaydet dedim. aracı stop etttiim butun göstergeler calıstı elektirk aksamı felan ama araba calısmadı. kontak tık bile demedi. tabi baya bi tırstım. hemen kontak acııkken yaptıgım işlemleri geri aldım ve arabam çalıştı. tabi anlık yakıt göstergesini ve ısı ile ilgili bir kaç fazladan özellik cıktı. merak ettiğim aceba hangi kutucuk arabamın calısmamasına neden oldu. birde orda yazan ozelliklerin tam olarak ne işe geldiğini söyleyebilirmisiniz? özellikle bi menu cıktı ısı ile ilgli gun ve saat ayarlanabiliniyordu. aceba neye yarıyor bu ozellik? 19 Nisan 2014 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 ELM327 V1.5 OBD2 CanBus Bluetooth cihazından edinmiş bulunmaktayım. Cihaz heryerde görülen şu mini boyutta mavi renkli olandan. Sorunsuz ve hızlı şekilde bağlantımı yapabildim Torque ile. Ancak anlık yakıt tüketimimi göremedim. 2004 Fiesta Comfort ECU 'su bu bilgiyi vermiyor mu yoksa ben mi bulamadım? Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Focus 2004 Ghia için ELM cihazlarından birini alayım diyorum şuan aliexpress'de geziyorum, açıklamalarında ford yazıyor yada focus yazıyor ama bizim serilerde bir işe yararmı acaba ve hangi tipini almam gerekir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Focus 2004 Ghia için ELM cihazlarından birini alayım diyorum şuan aliexpress'de geziyorum, açıklamalarında ford yazıyor yada focus yazıyor ama bizim serilerde bir işe yararmı acaba ve hangi tipini almam gerekir? Focus 1 ve makyajsız ise aracınız çalışmaz. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Focus 1 ve makyajsız ise aracınız çalışmaz. Makyajlı & Makyajsız olarak bilmiyorum aracım 2004 Ghia bildiğim kadarıyla sunroof dışında herşey dolu modeli Sizce resimdeki araç makyajlımı ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Makyajlı & Makyajsız olarak bilmiyorum aracım 2004 Ghia bildiğim kadarıyla sunroof dışında herşey dolu modeli Sizce resimdeki araç makyajlımı ? Sinyaller farda. Makyajlı olması gerekiyor. Geçen sefer toplu olarak wi-fi ve bluetooth olarak getirmiştim. 1 adet fazla var elimde. Aliexpress'ten beklemek istemez iseniz 40TL'ye sunabilirim size. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Sinyaller farda. Makyajlı olması gerekiyor. Geçen sefer toplu olarak wi-fi ve bluetooth olarak getirmiştim. 1 adet fazla var elimde. Aliexpress'ten beklemek istemez iseniz 40TL'ye sunabilirim size. Teşekkürler sağolun ali abiden epey bir siparişim var bunlarıda ekleyeceğim 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 9 Ağustos 2014 Paylaş 9 Ağustos 2014 Sinyaller farda. Makyajlı olması gerekiyor. Geçen sefer toplu olarak wi-fi ve bluetooth olarak getirmiştim. 1 adet fazla var elimde. Aliexpress'ten beklemek istemez iseniz 40TL'ye sunabilirim size. Sani Bey elinizde var mı elm327 cihazı ? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ağustos 2014 Paylaş 10 Ağustos 2014 Yasin bey merhaba, 2 wi-fi bi tane de bluetooth'lu mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 10 Ağustos 2014 Paylaş 10 Ağustos 2014 Yasin bey merhaba, 2 wi-fi bi tane de bluetooth'lu mevcut. Sani Bey ben bir tane edinmek istiyorum.Samimiyetinize sığınarak soruyorum Sizce hangisinden almalıyım? Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 10 Ağustos 2014 Paylaş 10 Ağustos 2014 Android telefonum var ve bluetooth özelliği olan notebook um var.Bu durumda bluetoot lu diyeceksiniz ancak ben bağlantı kalitesi arasında fark varmı diye soruyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts