İçeriğe Yönlendir

Bluetooth Elm 327 Obd2 Cihazlar

Mustafa Yenigün

Recommended Posts

Guest Hakan Tarım
Yok denemedim... birimi kurdum.. şifresini kıramadım... ekinde gönderdiğin programın verdiği şifreleri yemedi.. Diğerinde 5 tane zipli dosya var ne yapacağımı bilemedim.. Xl olanı hiç denemedim... Nasıl yorumlamam gerekir...?
3 ü de birebir Carputerde kullandığım yazılımlar. Kesin çalışıyor abi.
Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Erdem sen çalıştırabildin mi ?

Benimki için dizelde çalışmıyor diye bir ibare var abi. şimdi deniyecem sonucu yazarım birazdan.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

Bugün Torque programı ile uğraşırken ESP'yi açtım galiba.O ışığın daha önce hiç yandığını görmemiştim. :unsure2::fiuw::p

img20130311181330.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bugün Torque programı ile uğraşırken ESP'yi açtım galiba.O ışığın daha önce hiç yandığını görmemiştim. :unsure2::fiuw::p

Esp'yi mi ışığını mı :shok:

Sanki Gauge Menu'de lamba testi gibi geldi ama :s

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

benzinli arabada kızdırma bujisi açmış çocuk  daha ne yapsın :D esp neymiş onu herkes açar

tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Koca

Arkadaşlar Torque programıyla 0-100 denemesi yapılabiliyor mu? Eğer yapılıyorsa, bende Bluetooth Elm 327 siparişi geçicem :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Arkadaşlar Torque programıyla 0-100 denemesi yapılabiliyor mu? Eğer yapılıyorsa, bende Bluetooth Elm 327 siparişi geçicem :biggrin:

Yapılabiliyor, yalnız ben tam sürüm kullanıyorum. Lite sürümde olup olmadığından emin değilim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Tam sürümde yapılıyor. Hatta Mehmet Özyürek abi ile beraber denemiştik. 0-100 yerinde 0-60 mil denenmesi daha sağlıklı olacağını söylemişlerdi. Çünkü başlama ve bitirmede gecikme olacağından saniyede 1 sn kadar oynama ihtimali olabileceğinden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Tam sürümde yapılıyor. Hatta Mehmet Özyürek abi ile beraber denemiştik. 0-100 yerinde 0-60 mil denenmesi daha sağlıklı olacağını söylemişlerdi. Çünkü başlama ve bitirmede gecikme olacağından saniyede 1 sn kadar oynama ihtimali olabileceğinden.

Saniyede bir saniye mi dedin Memedim? :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Saniyede bir saniye mi dedin Memedim? :p

Yok hocam toplamda 1-2 sn oynama yapabilir dediler.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bizim Sani mi bu ? :crazy:

Öyle olsaydı Sani'ye de yazarlardı ya... :seytan: Benim de kafam karıştı. :unsure2: Hem şu Memedin yüzünden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Öyle olsaydı Sani'ye de yazarlardı ya... :seytan: Benim de kafam karıştı. :unsure2: Hem şu Memedin yüzünden.

Abi Sani'ye deseydim saniye demezdim :D

Yorum bağlantısı
Burak Koca

Yapılabiliyor, yalnız ben tam sürüm kullanıyorum. Lite sürümde olup olmadığından emin değilim.

Çok teşekkürler hocam, o zaman bunu da denemenin vakti geldi :biggrin: Girdik mi Elm 327 işine, çıkamıyoruz artık :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Esp'yi mi ışığını mı :shok:

Daha test edemedik :angry: ESP'nin dilinden anlayan test Pilotu lazım ;)

Sanki Gauge Menu'de lamba testi gibi geldi ama :s

Karıştırma Sani :angry:

Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz

Daha test edemedik :angry: ESP'nin dilinden anlayan test Pilotu lazım ;)

Geliyim mi Adnan abi :)

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Aydın Akdeniz
(düzenlendi)

Gördüğüm bazı ekranlar...

32867930.png

ulaaaa bende 1 aydır bu cihaz ingilizce bişey anlamam diyerek bi köşeye atmıştım .  türkçeside varmış ya  :D  :D  :D​ 

yazılımın ismi ne tam olarak acaba . benim focusa kilit takılıyor bazen kapıdan giremiyorum kablosuz girmeye çalışıyım  :D

tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aşağı yukarı hepsi aynı... Bluetooth olanlar işe yarıyor.. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Emmi o scanmaster görüntüsü lpgli mondeonun muydu :p lpg  kalibrası zenginmiş biraz sanki :D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...

Arkadaşlar merhaba,  Ebay üzerinden,

http://www.ebay.com/itm/390633385132?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

bu ürünü satın aldım. Cihaz Bluetooth ile çalışıyor. Aracımın LPG nedeniyle oluşan arızaları silmek için aldım. Android cep telefonuma Torque adında bir program indirdim cihazlar eşleşmesine rağmen hiçbir veriyi okutamadım. ( Hız,devir,motor sıcaklığı v.s. )

Aracım Fiesta 2001 Ghia.

Tavsiyeleriniz nedir.? Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan

1 - Linkteki ürünün uygun olduğu araç listesinde Ford olarak sadece 2006 Focus yazılı.

2 - LPG kitinin beyni araç beyninden ayrı olup kendine ait yazılımla ancak müdahele edilebilir.

Cihazı alırken satıcıyla iletişime geçip araç bilgilerinize uygun olup olmadığını sormuşmuydunuz?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Torque programını bende kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor ama ücretli versiyonunu kullanıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...