Misafir 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız kullanmanız dileğiyle. Artık mondimin direksiyonu yanlız değil hehehe. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Direksiyon ve tesbih yeter ŞŞş yanlış olmasın Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Bende bir tespihli resim eklesemmi direksiyon geri plandamı kalsın. Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 hani derler ya, "renkli kişiliğim vardır " diye.. Benimki çok renkli ) serde almancılık var, çaktırmayın Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Vay be,dünyanın çevresini 5 kere turlamış fiesta. Güle güle kullan abicim. Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 (düzenlendi) Vay be,dünyanın çevresini 5 kere turlamış fiesta. Güle güle kullan abicim. Ekvator çevresi 40.075 km miş... :)sayende bakıp öğrendik, teşekkür ederim. Kazasız belasız sürüşler Caner abi..Direksiyon,vites ve el freni kaplamasını senmi yaptırdın abi. evet abim 40 liraya yapıyorlar izmirde 9 Mayıs 2011 tarihinde Caner Karde?seven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 evet abim 40 liraya yapıyorlar izmirde Sökmek için kaç lira alıyorlar... bunu da sordun mu ? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Sökmek için kaç lira alıyorlar... bunu da sordun mu ? Bu iyidi ben denedim yemedi kökten deriyi söküyor. Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 Bu iyidi ben denedim yemedi kökten deriyi söküyor. hayda... bunu düşünmedim. ne bileyim, bant gibi çıkar sanmıştım... Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 Eski maguruslar gibi olmuş desem ) çekinme söyle , söyle derim Yorum bağlantısı
Bartuğ Eren 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Oncelikle hayirli olsun. Allah kazasiz belasiz cezasiz masrafsiz gunlerde kullanmayi nasib etsin Bu arabalarin gostergelerine hastayim yaa!! Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 Abi benimde vites körüğümde böyle güzel bir tesbihim vardı,kimsenin günahını almak istemem ama birgün arabayı sanayiye götürdüm ve gidiş o gidiş,bir dahada o tesbihi ne gördüm,ne duydum Şimdi Oktay Toker abimede laf gelmiş gibi olacak ama bencede o kaplamalar hiç yakışmıyor,söktürsen daha iyi olur Bu kadar km yapmışsın,Allah kazasız belasız,bir bu kadar km daha yapmayı nasip etsin... Onurum, bu kadar insan yanılıyor olamaz. karar verdim söktürecem. ..de... nasıl söktürecem onu düşünmekteyim. diyorlar ki deriyide söker alır.. yani eskisinden beter olur. gerçi çokda iyi değildi zatende.. Vallaben 187500 km de aldım 1 ayda 10 bin km yaptım. işim gereği hergün 300 km var. ortalam diyelim. kaza olmadı şükür. inşallah da daha olmaz. ama sanada olmasın. kimsenin başına gelmesin nasıl söktürcem ya hu... (( Abi benimde vites körüğümde böyle güzel bir tesbihim vardı,kimsenin günahını almak istemem ama birgün arabayı sanayiye götürdüm ve gidiş o gidiş,bir dahada o tesbihi ne gördüm,ne duydum Şimdi Oktay Toker abimede laf gelmiş gibi olacak ama bencede o kaplamalar hiç yakışmıyor,söktürsen daha iyi olur Bu kadar km yapmışsın,Allah kazasız belasız,bir bu kadar km daha yapmayı nasip etsin... Tesbih kolay iş kardeşim ..) Onurum, bu kadar insan yanılıyor olamaz. karar verdim söktürecem. ..de... nasıl söktürecem onu düşünmekteyim. diyorlar ki deriyide söker alır.. yani eskisinden beter olur. gerçi çokda iyi değildi zatende.. Vallaben 187500 km de aldım 1 ayda 10 bin km yaptım. işim gereği hergün 300 km var. ortalam diyelim. kaza olmadı şükür. inşallah da daha olmaz. ama sanada olmasın. kimsenin başına gelmesin nasıl söktürcem ya hu... (( Tesbih kolay iş kardeşim ..) Bu arada fotolarda 2 tane ayrıntı vardı, kimse fark etmedi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 nasıl söktürcem ya hu... (( Yaptırırken soracaktın.. Ben bilmem.. Daha doğrusu biz, sadece "sök bunu olmamış" deriz.. Gerisine karışmayız Şaka bir yana... İğrenç olmuş Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 Yaptırırken soracaktın.. Ben bilmem.. Daha doğrusu biz, sadece "sök bunu olmamış" deriz.. Gerisine karışmayız Şaka bir yana... İğrenç olmuş ağlicam ... Ula yavuz.. ben sana nasıl gandım. bide 10 numara oldu haci demişti bana... onun birini 2 kere eğip 3 yapmazmıyım şimdi? yarın bakcaz artık.. Yeni direksiyon kaç para ki?Çıkması vs ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Maşallah. abi söktürsen komple eski deriyle beraber tekrardan deri kaplatsan olur galiba daha az masraflı olur direk üstüne kaplarsan çok kaba olur Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 (düzenlendi) Bu arada fotolarda 2 tane ayrıntı vardı, kimse fark etmedi Maskot fino farkedilmezmi fakat direksiyon muhabbetine yenik düştü sanki. Direksiyon kaplamasını biraz kullanın.Çok kötü durduğu açık ama kullandıkca eliniz terliyor ise bu söktürmenizi hızlandırır zaten önümüz yaz. Yeni yapıştığı için kaldırmak kolay olabilir buda şansınıza. Benim mondidede yapmış önceki sahipleri ben gri direksiyon alana kadar kullanıcam mecburen. 10 Mayıs 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 2011 in en iyi sürücüsü ve aracı mı? Yorum bağlantısı
Engin Deniz 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 2011 in en iyi sürücüsü ve aracı mı? Bende onu yazacaktım tam Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 Bende onu yazacaktım tam bir de yürü kim tutar seni gibi birşey yazıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts