Uğraş Özyurt 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 (düzenlendi) F-1 sevenler için çektiğim fotoğraflardan birkaçını paylaşmak istedim, fotoğarflar kb olarak orjinalinin 30 da 1 ine küçülttüğüm için biraz kalite kaybı oldu tabi...Merak edenler için fotoğraflar porofesyonal ekipmanla çekilmiştir... Lastik patlayınca... Açmış baba arayı gidiyor Yrış başlarken Çok Ateşli Birazdan başlıyacak Teker Tekere 3ü bir arada Hızlı çocuk Babalar gibi Doğa... 9 Mayıs 2011 tarihinde Ula? tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Çok güzel kareler. Teşekkürler paylaşım için. Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Nasıl bir profesyonel ekipmanmış öyle, maşallah Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Belli ki ekipmanlar baya sağlam, çok güzel fotoğraflar.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Hadi birde cep telefonu ile çektim deyin bari... Pilotun fotoğrafı süper olmuş, elinize ekipmanınıza nazar değmesin... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Biz ancak tozunu çekebilirdik.. İlker abi belki egzozu yakalardı Serkan neresinden tutardı, bilmem.. Tebrik ediyorum... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Biz ancak tozunu çekebilirdik.. İlker abi belki egzozu yakalardı Serkan neresinden tutardı, bilmem.. Tebrik ediyorum... Bir kere en az 3 pilotu telefonla konuşurken yakalardım... Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Canon'mu Nikon'mu? Birde hangi lens diye sorayım? Hepsi süper ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Mükemmel çekimler. Emeğinize sağlık ve paylaşım için teşekkür ederiz Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Güzel kareler yakalamışşınız orjinalleri çok daha güzeldir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Bir kere en az 3 pilotu telefonla konuşurken yakalardım... Valla 8-10 karede deklanşöre basmama rağmen kuyruğu kılçığı falan çıkmıştı.En sonunda seri çekime aldım da birşeyler çektim ama bunları gördükten sonra yayınlamam.Telleri nasıl ekarte edebildiniz?.Ya da içeride miydiniz?(Basın-photographer shuttle v.s) Evet abi.. teller iğrenç.. Bu sebeple TV'den izlemek daha zevkli Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 1/8 bin küsür enstantane ile nasıl oldu bu iş orayı çözemedim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Canon eos-1D Mark IV Fotoshop 7 ile küçültülmüş de deseydin bari Yok işte buna katılmıyorum 4 yıl oldu gidiyorum bir 4 yıl daha sıkılmadan giderim.Bu zevk işi ben futbolu sevmiyorum misal tribünlere para verip gitmek anlamsız geliyor bana.Ama bu benim düşüncem gidenleri kesinlikle anlayabiliyorum çünkü ondan aldıkları zevki ben TV den de alabilirim diyebiliyorum.Seven birisi için o anı yaşamak,o havayı koklamak çok farklı.Ben ısrarla F1 in herkes tarafından birdefa bile olsa yaşanması gerektiğini düşünürüm.Rüzgarla yarışıyorlar ötesi yok. Benzin kokusu da varmıydı aabi :? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Fotoshop 7 ile küçültülmüş de deseydin bari Fotoşop 7 benimde favorimdir...Cs bana göre değil... Yorum bağlantısı
Mehmet Solak 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 gelecek yılki yarıştada fotolar bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 deklanşör sağlam ama , operatör de lazım bunları yakalamak için Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 (düzenlendi) Çok güzel kareler. Teşekkürler paylaşım için. sağolun Nasıl bir profesyonel ekipmanmış öyle, maşallah :unknw: teşekkürler Mükemmel sağolun Belli ki ekipmanlar baya sağlam, çok güzel fotoğraflar.. evet,fena değil,teşekkürler İnanılmaz güzel fotoğraflar,elinize sağlık sağolun Ellerine sağlık çok güzel net kareler. sağolunn Hadi birde cep telefonu ile çektim deyin bari... Pilotun fotoğrafı süper olmuş, elinize ekipmanınıza nazar değmesin... yok,telefon değil, mark 3 ve 4 iki makine Harika fotolar. Elinize sağlık. teşekkürler,beğenmenize sevindim. 9 Mayıs 2011 tarihinde Ula? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Elöver 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Eline emeğine sağlık Ulaş, 10 numara olmuşlar. Bak demiştim sana, çekimlerinde yavaş yavaş yaklaşıyorsun işte bana deklanşör sağlam ama , operatör de lazım bunları yakalamak için Evet ben Fuarda neler yakalamıştım neler Hemen unutuldu bakıyorum... Konu hortlasın... http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?...st&p=984976 Yorum bağlantısı
Recommended Posts