İçeriğe Yönlendir

Hangi Ziebart Daha İyi ?

Fırat Şenol

Recommended Posts

Fırat Şenol

Daha önce kullanmış olduğum 2 aracım içinde Bursa Ziebarttan hizmet almıştım ve çok da memnun kalmıştım . Şu an kullanmakta olduğum Focus'um için (Gerçi şuan serviste kazadan ötürü , bir aksilik olmaz ise 20 Mayıs'ta teslim alacam inşallah ) İstanbul Bostancı sanayide Llumarda cam filmi uygulaması yaptırtmıştım pek memnun kalmadım . Aracımı teslim aldıktan sonra Haziran'ın son haftası bir haftalığına kuzenimin düğünü dolayısı ile İstanbul'da olucağım . Gelmişken de Anadolu yakasında yer alan Ziebartların bir tanesinde hem Full ( İç-dış ) Diamond Gloss hemde yeniden cam filmi uygulatayım diyorum . Anadolu yakası için Ziebart önerilerinizi bekliyorum . Saygılar... :)

Yorum bağlantısı
Okan Balcı

Bostancı sanayinin girişindeki ziebart iyidir,benim bir arkadaşın Passat'ına komple uygulama yapıldı sonuç gayet iyiydi.Maltepe'de Maltepe köprüsünün ordada bir tane var orasınada iyi diyorlar ama ben sadece duydum sonuç nasıldır pek bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol
Kadıköy uygulma merkezinin müdürü arkadaşım isterseniz yönlendirebilirim (Umut Yücel)

Fiesta sport'un sahibi Forum üyesi.

70616360506903304616.jpg

Bunu öğrendiğim iyi oldu . Gelmeden önce irtibata geçeriz Can bey ozaman . Siz beni görüştürürsünüz Umut bey ile . Buarada eğer sizde gelebilirseniz tanışmışta oluruz hem . Çok memnun olurum , bahane ile sizin canavarıda görmüş oluruz ... :D Unutmadan hem komple iç - dış Diamond Gloss hemde cam filmi uygulatmak istiyorum . Sizinde aracılığınız ile uygun bir fiyatlandırma yaparlar herhalde diye düşünmekteyim . Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için , saygılar...

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Daha önceleri nerelerdeymişsin sen abicim yaa ? Vakti zamanında az para harcamadım arabalarıma ( Bu 3. Focus'um ) . Gerçi o zamanlar bekardık tabii , kafama estikçe birşeyler ekletip çıkarttırıyordum . Şimdi nerdeee ? Yapabildiğim en büyük modifikasyon arabaya cam filmi oda 18 aylık oğlumun hatırına... :D:):)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Kadıköy uygulma merkezinin müdürü arkadaşım isterseniz yönlendirebilirim (Umut Yücel)

Umut un babası da, uzun yıllardır Ford fabrikada eğitmendir, ilk tanıştığım kişilerden, yan, ford çu olarak Ziebart a gideceksem, buraya giderim artık.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Geçen hafta forum üyelerimizden Murat Ersel Çevik ve Anıl Kavraal Ziebart'ta uygulama yaptırdılar ama hangi şubesi unuttum. Onlar daha iyi yorum yapabilirler

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Taner Barış

Baya güzel indirim alıyoruz vallaha şuana kadar gönderdiğim tüm arkadaşlarım Can sen harikasın diyerek telefon açtılar :) Çağlar abide 2. yıl uygulamasına bırakıcak aracını Umut'a yakın zamanda :)

can bey bende 1 kaç gün içinde focus collection aracımı teslim alıcam benide umut yücel'e yönlendirirseniz memnun olurum,diamond gloss altın zırh uygulaması yaptırmak istiyorum,ben kendisine mail attım en son 1200 olabileceğini söyledi bende peşin ödemek kaydıyla indirim talep ettim ancak henüz dönmedi bana..ilgilenirseniz memnun olurum.saygılar.

tanerbaris76@hotmail.com

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Maltepe Ziebart'ın ortaklarından Gültekin Bey arkadaşım.

İsterseniz yardımcı olabilirim.

Yorum bağlantısı
Taner Barış

Maltepe Ziebart'ın ortaklarından Gültekin Bey arkadaşım.

İsterseniz yardımcı olabilirim.

Murat bey çok memnun olurum,DIAMOND GLOSS'LU ALTIN ZIRH uygulaması yaptırmak istiyorum liste fiyatı 1299, peşinde ne yapabilirler acaba..?

tanerbaris76@hotmail.com

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Murat bey çok memnun olurum,DIAMOND GLOSS'LU ALTIN ZIRH uygulaması yaptırmak istiyorum liste fiyatı 1299, peşinde ne yapabilirler acaba..?

tanerbaris76@hotmail.com

Öğrenir bildiririm.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
İsmail Eriş

Can bey sizin söylediklerinizden etkilendim ve cuma gunü fiestami diamond gloss + cam filmi + kaput filmi + piano black tavan kaplaması yapılmak üzere kadikoy ziebart a verdim. Pazartesi geri alacağım ins. Güzel olur..( dayanamadım dün baktım güzeldi )

Yorum bağlantısı
Enis Sever

Benim bildiğim en iyi ziebart Merter Ziebarttır çünkü Türkiye'de açılan ilk şubedir ve hala protek otomotiv işletiyor diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...