İçeriğe Yönlendir

Devamlı Aldığım Shell Autogasda Hava Bastılar

Serkan Toygar

Recommended Posts

Serkan Toygar

3 aydır aldığım fulya shellden aldığım shell autogasda sorunum yoktu çok memnundum fakat geçen hafta fulledim

araç hemen hissedilir biçimde araba boğuldu ve çok çabuk bitti 140 km gittim çeyrek depo kaldı tüpün üzerindeki gösterge normal 1/2 göstermesi lazım çeyrek depo hava basmışlar resmen şikayette bulundum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:rolleyes: teoride mümkün, pratikte sonuç ne çıkacak merak ediyorum açıkçası, bu tip şşikayette, istasyona giren yakıt ile satılan miktarı kontrol ederler, arada fark varsa, itirazınız sonuç bulur, umarım....
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

full depo ile yaptığınız km ne kadar değişti. göstergelere pek bakmayın onlar pek doğru göstermiyor. şamandıranının üstündeki takılıyor vs.

Ben o şamandıradaki analogun full gösterdiğini hiç görmedim doğru dürüst.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

2 litre pek bir şey değilde mehmetçik vakfı opet te fazladan 7 litre kadar gaz bastılar. :) en son pompacıya sövüyordum. haklısınz efendim diyodu :rolleyes:

o yüzden ben sürekli aynı istasyondan alıyorum. hatta istanbula vs gideceksem 10 liralık bile olsa depoyu fulleyip çıkıyorum. yoksa dönüşte tek şansım mehmetçik vakfı oluyor :D

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
2 litre pek bir şey değilde mehmetçik vakfı opet te fazladan 7 litre kadar gaz bastılar. :) en son pompacıya sövüyordum. haklısınz efendim diyodu :rolleyes:

o yüzden ben sürekli aynı istasyondan alıyorum. hatta istanbula vs gideceksem 10 liralık bile olsa depoyu fulleyip çıkıyorum. yoksa dönüşte tek şansım mehmetçik vakfı oluyor :D

aynı mehmetçik vakfın opetten bahsediyorsak bende oranın methini çok duydum..

hatta bi kere uzun yola gidecektik mehmetçik daha iyi diye arkadaşım boş depo ve bitmek üzere olan lpg ile oraya kadar zorladı arabayı orada fulledik :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Shell'den bi kere yakıt aldım, 100km giden araç 80km de tekledi.

Ben kötü kullanmışımdır diyerek bir kere daha aldım, bu sefer 85'te yakıt almak zorunda kaldım.

Sonrasında hep opet.

Fulya veya maslak mehmetçik.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Shell'e laf yok beyler. :rolleyes: Her zaman Shellden alırım bir kere sorunla karşılaşmadım. Ne demişler 'aklı kelden, yakıtı Shellden' alacaksın, yoluna bakacaksın.

Shell'den 2005 F1 Hb Ghia aracıma hep 100 TL sabit yakıt alırım; dün baktım şehir içi karma 315 km yol gitmişim, zamlardan önce yine karma 370 km. yaptığım olmuştur. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin
Shell'e laf yok beyler. :) Her zaman Shellden alırım bir kere sorunla karşılaşmadım. Ne demişler 'aklı kelden, yakıtı Shellden' alacaksın, yoluna bakacaksın.

Shell'den 2005 F1 Hb Ghia aracıma hep 100 TL sabit yakıt alırım; dün baktım şehir içi karma 315 km yol gitmişim, zamlardan önce yine karma 370 km. yaptığım olmuştur. :)

resminizden kel olmadığınız anlaşılıyor. :)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)
resminizden kel olmadığınız anlaşılıyor. :)

sizin de öyle :)

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
aynı mehmetçik vakfın opetten bahsediyorsak bende oranın methini çok duydum..

hatta bi kere uzun yola gidecektik mehmetçik daha iyi diye arkadaşım boş depo ve bitmek üzere olan lpg ile oraya kadar zorladı arabayı orada fulledik :)

Otoabandaki opet işte. ben ordan ne zaman gaz alsam az gidiyor ( aygzın geneli az gidiyor zaten) ve çalışanlarına kılım. hatta pompanın tekini söküp gitmişliğim var :)

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
Otoabandaki opet işte. ben ordan ne zaman gaz alsam az gidiyor ( aygzın geneli az gidiyor zaten) ve çalışanlarına kılım. hatta pompanın tekini söküp gitmişliğim var :)

pompayı çıkarmadan mı gittin naptın anlatta gülelim azcık :)

Shell'den bi kere yakıt aldım, 100km giden araç 80km de tekledi.

Ben kötü kullanmışımdır diyerek bir kere daha aldım, bu sefer 85'te yakıt almak zorunda kaldım.

Sonrasında hep opet.

Fulya veya maslak mehmetçik.

sani sunpette aynı yakıt daha ucuzmuş :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

doldur dedim. içeriye gittim para vermeye. geldim fişlerimizi aldık tamam mı dedim tamam dedi. bindin. çalıştırdım. D ye taktım gittim. bişi pat etti. sonra arkamdan hop hop felan diyenler. çıkışa gelince durdum. bir baktım bizim araba kuyruk yapmış :D binip devam edecektim peşimden biraz koşsun diye ama benim kapakta orada kalacaktı diye devam etmedim. adam diyor nereye gidiyon. tamam mı dedim tamam dedin vs laf maf işte araçta insanlar vardı yoksa detaylı küfürler edecektim :p O değil pompayı sökmeyide beceremiyorum 1-2 kere denedim olmadı :D

tarihinde Mustafa T tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Konu shell olunca bende bir yorum yapayım; Shell 50 TL ile 100km(benzin)

Opet 50 TL ile 130-140 arası yol gidiyorum ve ekliyorum elveda shell

tarihinde Semih ?zgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu soru daha öncede konuşuldu tahmin ediyorum ama kardeşim biz nerden yakıt alacağız.özelliklede lpg katkılı almayın diyorlar enjektörlere zarar verdiği için aygaz mümkün olduğunca almamaya çalışıyorum ipragaz iyi dediler genelde ipragaz alıyorum ama. bayilere göre gaz kalitesi değişmemesi lazım değilmi sonuçta aynı firma genel olarak en iyi lpg hangisi acaba

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Aklıma yeni geldi? Fulledim derken, ibre nerede idi? NE kadar ödeme yaptınız?

Yorum bağlantısı
Serkan Toygar

79 TL YE doldu araç hep 250 km giderken şehiriçi yogun trafikte kullanıyorum araç otomatik vites 215 km de ışık yaktı ve araba gitmiyodu yani yakıt bir problem vardı sonra bugünde bp den aldım araba resmen düzeldi 20 tl lik

aldım istasyonu tanımadığım için

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Işık yaktı derken? gaz bitip benzine mi geçti ? Kullanıma göre şehir içinde 50 km kadar menzil farkı yaşatabiliyoruz :) Ama sizinki cidden fazla zaten fazla yakan araba resmen tüpü sömürmüş :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen
79 TL YE doldu araç hep 250 km giderken şehiriçi yogun trafikte kullanıyorum araç otomatik vites 215 km de ışık yaktı ve araba gitmiyodu yani yakıt bir problem vardı sonra bugünde bp den aldım araba resmen düzeldi 20 tl lik

aldım istasyonu tanımadığım için

sizin hesabınızla 79 tl / 250 km = 1 km de 316 krş

Benzinde sanırım bu kadar yakar yanlışmı hesap ediyorum diye bakıp duruyorum ama :D:)

Yorum bağlantısı
Serkan Toygar

ışık yaktı derken benzine geçti benzinde şehir içi genelde hep yoğun trafik benzinde 0.59 krş a kadar yakıyo son benzin zamları ile lpg ile daha rahat biniyorum olmasa satıcaktım dayanmıyo zaten lpg yi bile içiyo:) ama benzine göre iyi tabiki uzun yolda çok ekonomik benzindede lpgde daha güzel fakat şehiriçinde girdimi canavar kesiliyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...