İçeriğe Yönlendir

Yüksek Km Kulübü

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Abdurrahman Balaban

Şu anda 156.000 km de aracım aracın geçmişinide araştırdım (tabi aldıktan sonra maalesef) aşagıdaki tabloyu hazırladım.

Fikir vermesi bakımından faydalı olabilir

Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Konuyu yeni gördüm, benim mondeoyu da ekleyin listeye 235binde, şeytan kulağına kurşun. :nazar:

Şu anda 156.000 km de aracım aracın geçmişinide araştırdım (tabi aldıktan sonra maalesef) aşagıdaki tabloyu hazırladım.

Fikir vermesi bakımından faydalı olabilir

Tablo görünmüyor.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Ben böyle liste tutsam kafayı yerim heralde. :p

Çevremdeki dost akraba takip için liste tuttuğumu bilmezler fakat arabayı satacağın zaman muhakkak haberim olsun derler...

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

200.000 :)

aracın konusunda yazıyor her yaptığım değişiklik ve bakım.

satarken bir not düşersin heralde Mustafa "Bakım kayıtları forumda mevcuttur" :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ben bu clubten ayrılıyorum. İki haftada anca 3000km yapabildim taze naylonla :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bana da şöyle güzelinden bir yer açın. 247.000 (ikiyüzkırkyedibin) km. 199 binde aldım, ilk sahibi sıfır almış ve 195 bine kadar servis bakımlı kullanmış. Ben aldıktan itibaren Oto Deva bakımlı.200 binde lpg taktırdım, o günden bugüne büyük sıkıntısı olmadı. Bujisiymiş, bobinmiş, disk-balataymış, amortisörmüş, rölanti valfiymiş neresi kafama takıldıysa değiştirdim. Şu an maşallah diyorum. Eğer 300 bin klubü kurulursa beni şimdiden yazın. Allah kaza bela vermezse geliyorum.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

3600 lira masraf :icecream:

5000 liraymış

1815 TL ...2 yılda olsun o kadar

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

235.000 de aldığım Mondeo'nun gösteresi 28 ayda 290.000 lerde gösterecek bir kaç gün içinde. Sanırım en eski arabaya ben biniyorum.. Bende bu aralar satayım o zaman...

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

Ben de düşük km glübü mü kursam? :B)

+ 1

19 mayısta aldığımda 75000 km. deydi

şimdi de 85000 de..

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

2007 connect 97.636 kmde yılda neredeyse 25,000 km..

mayısta connectin yanına yeni bir araç alında connect fazla yol yapmaz oldu.. almasaydık 2 yıla 150.000 km geçerdi.. satmazsak kendi hedefim 250,000 km..

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Hasan Aksüt
(düzenlendi)

8 yıl 9 ay sonra 200 bin km'ye ulaştım. :)

img02821.jpg

tarihinde Hasan Aksüt tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Küheylanı satmayaydım 120-130 bini bulmuş olurdum kesin.. Neyse şimdi de direk 24,000 den başladık..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...